Call of Duty جديد از سوي Neversoft

RattleSnake

کاربر سایت
neversoft610.jpg

آپديت شد

سازنده بازيهاي معروف گيتار هيرو و Tony Hawk در حال حاضر در حال ساخت يك بازي ار فرنچيز Call of Duty است .هم اكنون تيم سازنده در حال كار بر روي يك عنوان First Person Action هستند كه ساپورتر و ناشر ان نيز اكتيوي‍ژن است كه عنوان از فرنچيز Call of Duty است

بيش از يك سال است كه Neversoft بر روي اين عنوان در حال كار است .هنوز زمان انتشار بازي مشخص نيست .Neversoft هم به جمع توسعه دهندگان و سازندگان فرنچيز Call of duty يعنيInfinity Ward, Sledgehammer Games و Treyarch كه همگي يك بازي جديد از اين فرنچيز را توسعه داده اند پيوسته است. هنوز نامي از اين عنوان first-person shooter برده نشده است .اما اين نظر وجود دارد كه يك عنوان جديد از يك فرنچيز باشد.

يك استديو هم چند سال پيش به جمع سازندگان اين عنوان پيوست يعني Raven Software كه يك استديو كوچك از مجموعه اصلي اكتيويژن است اين استديو بسته هاي قابل دانلود را براي بازيهاي Call of Duty: Black Ops و Modern Warfare 3 ساخته است .

گفته شده اين استديو هم به Treyarch در ساخت COD : Black Ops II كمك خواهد كرد
danielle_adora-tweet.jpg

Epic_Kx-tweet.jpg

facelessangel-tweet.jpg

BCSantacens.jpg

guminskicens.jpg

judg1.jpg

LasseLund-tweet.jpg

LKCody-tweet.jpg

xKingXero-tweet.jpg

pix.jpg

trev.jpg

kato.jpg

grund.jpg

almet1.jpg

http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2012/06/15/twitter-reaction-neversoft-taking-on-call-of-duty.aspx

آخرین ویرایش:
بهتر نیست این شرکت تغییر نام بده از اكتيويژن به کال اف دیوتی ؟

یکم تنوع عنوان هم خوب چیزیه به خدا اگه میومدن همون رویه بازی رو که میخواستن تو ژانر های مختلف ادامه بدن رو میدادن واقعا استقبال میکردم تا این که بخوان همه استدیو های این شرکت بیان بازی اول شخص بسازن .

حیف گیتار هیرو این اکتی فقط کال آف میسازه یا بازی از روی فیلم.اسلیپینگ داگرو که از دست داد.گیتار هیرو هم که همین جور فکر کنم دیگه فقط دنبال پوله هیچی براش مهم نیست

چه شود همينو كم داشتيم يه شركت ديگه هم بياد call of duty بسازه چه آشي شود ديگه نسل بعد مشكلي ندارن راحت سالي يه دونهcall of duty ميدن :dونسل بعد روهم اين بازي به گند خواهد كشيد

ای خاک بر سر این سونی بی شعور کنن که با اون سیاست های مضخرفش Crash رو انداخته دست این

Sony این عنوان رو با سیاست هاش به گند کشید تا رسید دست Activison دیگه رسما نابود شه

بابا ما cod نمی خوایم این همه IP دست حسابی داری تو دستت یکیشونو سر و سامون بده

ای خاک بر سر این سونی بی شعور کنن که با اون سیاست های مضخرفش Crash رو انداخته دست این

Sony این عنوان رو با سیاست هاش به گند کشید تا رسید دست Activison دیگه رسما نابود شه

قبل از این که رگ بکشی یکم تحقیق کن : IP کرش اصلا به سونی ربطی نداشته که بخواد سونی کاری بکنه بیفته دست اكتيويژن سونی استدیو سازنده کرش که ND بوده خریده تازه این IP مال خود این استدیو نبوده مال کس دیگه ای بوده که ND میساخته این عنوان رو بعد از چند وقت سونی ND رو خرید و IP هم مال شرکت (الان یادم نیست اسمش چی بود ) موند بعد از کلی .... و خریده شدن این شرکت توسط یک شرکت دیگه و بعدش هم که توسط اكتيويژن خریداری شد این IP دست اكتيويژن افتاده حالا ربطش به سونی من که متوجه نمیشم .

اصلا فکر بازی کردن یه COD که اولش لوگوی Neversoft بیاد مسخرس. :-&
دیگه رسما گندشو در آوردن.)x
یکی از بهترین IP هاشو ول کرده که یه آشغال دیگه تحویل ملت بده.
پ.ن. نکته ی مثبتش اینه که اگه از انجین IW استفاده نکنن یه تنوع گرافیکی تو بازی میبینیم. (COD با طعم GH :|)
پ.ن.2. اسمش Guitar Duty ـه یا Call of Hero...؟! :|

الان نمیدونم بخندم یا گریه کنم. یعنی دقیقا وضعیتم اینه (:d:((=)):crying1::|).
COD که با این کار اکتیویژن رسما فیفا رو شکست داد. کم کم دارن خودشونو برای رقابت با dlc های فورتزا آماده میکنن. :|

من دلم واسه یه گیتار هیروی جدید اندازه ی یه الکترون شده! واقعا یکی از جریان ساز ترین بازی ها بود. حالا به سازنده هاش می گن بیاین COD بسازین! (شخصا دیگه حالم داره از COD به هم می خوره! MW3 رو یه مر حله هم نرفتم) این Neversoft مگه تعطیل نشده بود؟ اصلا بعد رفتن کارگردان اصلی سری گیتار هیرو (Alex Rigopulos) این استودیو گل خاصی به سر سری گیتار هیرو نزده. موندم چرا اکتیویژن به اینا اعتماد کرده و IP عزیزشو به اینا داده.:-/[h=1][/h]

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or