C&C Red Alert 3: Uprising معرفی شد !

Death Proxy

مدیر انجمن
EA اعلام کرد که اولین expansion pack برای C&C Red Alert 3 در ماه مارچ با نام Uprising به صورت انحصاری برای PC عرضه میشود.طبق گفته های Amer Ajami یکی از مدیران ارشد EA LA این بسته عنوانی است که در اصل نظرات و بازخورد های انجمن رسمی Command & Conquer را مسیر خود قرار میدهد.
Amer Ajami:"ما چیزی بیش از خواسته های گیمر ها را به انها میدهیم. گیم پلی سریع تر، متغیر و سرگرم کننده. داستان های بیشتری در این بسته وجود دارد که باید گفته شود. همچنین cutscenes های بیشتری به همان صورت هالیوودی در این نسخه گنجانده شده است."

ra3_logo.jpg

طبق گفته های Ajami نیروهای جدیدی معرفی خواهند شد و مبارزات در Uprising دارای عمق بیشتری هستند به صورتی که باعث درگیری بیشتر شما میشوند. داستان بازی در ادامه اتفاقات نسخه اصلی روی میدهد و زمانی که شوروی در حال شادی کردن از پیروزی خود است Empire of the Rising Sun در این فکر است که دوباره شکوه و مقام خود را به دست بیاورد.این بسته اضافه شونده به صورت Stand Alone عرضه میشود و نیازی به نسخه اصلی ندارد.

من روکنسول بازی کردم نسخه 3 رو میخواستم تست کنم ببینم کنترلش رو 360 چجوریه واقعا عالی کارشده بود باورم نمیشد اصولا بتونم استراتژی بازی کنم با 360 من توصیه میکنم امتحانش کنید:love:

بازی خیلی زیباست. هیجان بازی خیلی بالاست! همونطور که دوست عزیزمون گفت منم باورم نمیشد که کنترل این بازی تو 360 اینقدر روان و بدون دردسر باشد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or