Burnout Paradise:The Ultimate BOX vs. MidNight Club:LA

كدام يك؟

• burnout paradise:the ultimate box

رای‌ها: 59 62.1%
  • midnight club:LA

رای‌ها: 36 37.9%

• مجموع رای دهنده‌ها
    95
در کل اگر ما مقایسه ی درست و حسابی بکنیم میبینیم که هر کدوم تو یک چیزی خوبن و هردوشون طرفدارای خاص خودشون رو دارند و مقایسه او ها کار سختیه چون سبک هاشون متفاوته برنایت حالت اکشن داره ولی میدنایت ریس های خیابونیه . من که فن هردوشونم .:biggrin1:

من به مید نایت رای می دم. چون برن اوت رو هرچی بچه 5-10 ساله می بینه خوشش میاد و من خجالت می کشم بازی کنم با این شرایط!!!! ولی میدنایت رو غیراز خودم حتی کسه دیگه ای امتحان هم نمی کنه!!!!

منم برن اوت رو انتخاب میکنم.
گیم پلی روان و اسان(دقیقا بر عکسmc:la که با اون درجه سختیه بالاش خیلی رو اعصاب میره)-گرافیک جذاب-صداگذاری عالی(mc:la تو این یه مورد هم خیلی کم ضعف داره البته برای وسواسیها)-کنترل اسان-صحنه های هیجان انگیز و نفس گیر خصوصا صحنه های تصادف
به نظر من برن اوت بهترین بازی ریسینگ خیابونی(street racing) تا الانه.البته یه انتقادم ازش دارم اونم اینه که درسته گرافیک بسیار بالایی داره ولی نسبت به rewenge و dominator چیز شاخی نیست.با اون سابقه ای که من از criteron سراغ دارم و چند بازی سری قبلش با اون گرافیکه فوق خفنش که کنسولهای نسل قبل رو به چالش کشید انتظار بیشتری داشتم.

من به MC رای میدم
burnout بیشتر یه بازی تخیلیه که جنبه ی fun بسیار بالایی داره به همین دلیل طرفدارای
خیلی زیادی تو همه ی سنین داره;)
اما mc یه چیز دیگس :love: درسته یکم سخته ولی جذابیتش به نظرم خیلی بالاست ..
یکی به دلیل گرافیک 100 % بهتر (شک نکنید) یکی به دلیل قسمت tuning کاملا حرفه
ای که burnout اصلا اینجور نیست .. یکی ماشینای واقعی از برند های معتبر (هر چند تعداد
زیادی ماشین نداره) نه مثل burnout ماشینای تخیلی ! صدا گذاریش هم بسیار عالیه
به نظرم burnout یکم که بازی کنی خسته کننده میشه ... وقتی تمومش کردی دیگه
حوصله ی بازی کردنش رو نداری اما mc اینطور نیست
البته بعضیا به دلیل صحنه های تصادف فوق العاده ی burnout گرافیکشو بهتر میدونن که اشتباه
میکنن !!
به نظرم تنها ضعف mc نسبت به burnout اینه که burnout خیلی روانه و رو 60 فریم اجرا میشه
اما MC نه ...

برای نظرتون احترام قائلم ولی به نظر من nfs undergeround1 بهترین بازیه ریسینگ خیابونی بود.
کاملا راست می گی. چون اولین بازیه خیابونی بود که خیلی ظریف ساخته شده بود.

در مورد برن اوت و میدنایت هم بگم که برن اوت خیلی خیلی زور خسته کننده می شه چون هیچ Challenge ای در بازی وجود نداره که آدم رو درگیر کنه و رقابت هاش هم عالی ولی چون حین مسابقه باید دنبال راه بگردی تا اشتباه نری کل هیجان و لذت رقابت تبدیل می شه به عذاب.
ولی میدنایت با اون سختیش آدم رو بدجوری به چالش می کشونه. البته اوایل بازی یه مقدار سخته ولی اواسط به بعد خیلی جذاب می شه و دذرجه ی سختیش هم عادی می شه با مااشین های مدل بالاتر.
خلاصه من برن اوت رو یه هفته بازی کردم ولی میدنایت رو یه فصل(زمستون)

سلام
Midnight .
به نظر من Burnout تا حدودی غیر متمرکزه یعنی حداقل چند ساعت اول اصلاً هدفتو از مسابقه دادن نمی فهمی!(من که اینطور بودم)برا همین باید اول یه مدت رو به یاد گرفتن قوانین منحصر به فرد مسابقه اختصاص بدی بعد تازه شروع کنی به پیشرفت در بازی ولی Midnight سر راست تره...
*البته این فقط نظر شخصی منه و هیچ اصراری به درست بودنش ندارم.

به نظر من بازي بورن اوت خيلي بهتر و از نظر گرافيك و ريسينگ خيلي از رقيبش جلوتره
در بازي Midnight حركات خيلي مصنوعي و حريفان با خيلي سختند يا خيلي اسون
نظر شخصي

منم به midnight club رای میدم. برتری mc نسبت به bp ماشین های تو بازی هست که همگی لایسنس دارن. دومین برتری هم وجود تیونینگ تو بازی هست که من خیلی باهاش حال میکنم.:biggrin1:
ولی بین midnight clubها هیچی اون dub edition نمیشه(آخرین mc که روی ps2 اومد).

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or