Burn Out : Paradise | Online

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
سلام به دوستان گُل .
از اونجايي كه سوني يك پلاس يه ماهه به همه كاربراش داده بود و BO : P هم تو اين مدت براي كاربران پلاس مجانيه ، گفتم شايد بچه هاي زيادي دان كرده باشن و بازي ميكنن.

دوستاني كه مايلن مسابقه را بندازيم تو اين شهر بهشت :d ادد كنن كه بازي كنيم. بسيار حال ميده

• Like
Reactions: ar93
سلام به دوستان گُل .
از اونجايي كه سوني يك پلاس يه ماهه به همه كاربراش داده بود و BO : P هم تو اين مدت براي كاربران پلاس مجانيه ، گفتم شايد بچه هاي زيادي دان كرده باشن و بازي ميكنن.

دوستاني كه مايلن مسابقه را بندازيم تو اين شهر بهشت :d ادد كنن كه بازي كنيم. بسيار حال ميده
پس چرا انقد دیر تاپیک رو زدی !؟ :دی من هستم ! ;) البته اگه Friendـام جا داشته باشه ! :دی

پس چرا انقد دیر تاپیک رو زدی !؟ :biggrin1: من هستم ! ;) البته اگه Friendـام جا داشته باشه ! :biggrin1:
فكر ميكردم تاپيكش باشه ولي ديدم نيست:d
---
من هم هستم اگر یک زمانی می تونستیم اوون تروفی 8 نفر رو بگیریم خیلی خوب می شد .
اتفاقا همون تروفي منو به اين فكر انداخت كه بيام و تو تاپيكش مطرح كنم ولي ديدم تاپيكش نيست.
--
علي رضا شما كه تو ادد ليست من هستي . اون يكي علي رضا رو بايد ب اددم :d. دوستان امشب من هستم ، بياييد چندتا مسابقه بديم ببينم اوضاع چطورياس .
تا بتاي UC3 بياد استور :d

دوستان عزيز يه بار بياييد اون تروفي 8 نفري رو بگيريم . كسايي هم كه گرفتن بيان ثواب داره كمك كنيد :d.

چون 8 نفر تعداد تقريبا زياديه .

پيشاپيش مرسي از همكاريتون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or