Bungie متعجب از انتقادات نسبت به وسعت کم Destiny

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت
Destiny_Logo.jpg

زمانی که نسخه بتا عنوان Destiny در دسترس عموم قرار گرفت، انتقادهایی نسبت به وسعت کم Destiny بر این عنوان و Bungie وارد شد. منتقدان از این که در هر سیاره فقط یک مکان محدود برای اکتشاف وجود دارد، ابراز ناخوشنودی کردند. Bungie بلافاصله نسبت به این انتقادها واکنش نشان داد و گفت که هر منطقه وسعت و فعالیت های زیادی را در خود گنجانده است و این وسعت با محتوی اضافه بزرگتر هم می شود. اکنون Bungie بار دیگر در این‌باره سخن گفته است و از این انتقادها ابراز تعجب کرده است.

Jonty Barnes، مدیر تولید Bungie گفت: "اگر بخواهم راستش را بگویم، این [اننقادها نسبت به وسعت بازی] مغز من را منفجر کرد! به خاطر اینکه Destiny بزرگترین بازی هست که ما تا کنون ساخته ایم! من فکر کنم مردم عمق گیم‌پلی در Destiny را درک نکرده اند. من فکر می کنم آنها نظراتشان نسبت به بازی را با نسخه بتا محدود کرده اند. نسخه ای که تنها قسمتی از نسخه کامل بازی است. من این نگرانی ها را با وجود سیاره های مختلف و گیم‌پلی آن درک نمی کنم."
Barnes تاکید می کند که Destiny از هر آنچه که Bungie تا کنون ساخته، با اختلاف بزرگتر است. او به این IP اعتقاد دارد و حتی مقایسه آن با دیگر عناوین این استودیو را خنده دار محسوب می کند.

Destiny در تاریخ 9 سپتامبر (18 شهریور) برای PS3 ،PS4 ،Xbox 360 و Xbox One عرضه خواهد شد.

منبع

قبل از اينكه پرت كني، شما هم دست كمي از كساني كه باانتقاد كردن نداري. از كجا مي دوني از borderlands بزرگتره؟! حداقل بگو صبر مي كنيم بعد قضاوت مي كنيم. همين كه گفتن اگر درست يادم بياد، زمين فقط اون قسمت روسيه رو به عنوان يه منطقه داره يه مقدار باعث انتقاد شده.

الان مگه من انتقاد کردم ؟ :-/ من که متوجه حرفات نمیشم اصلا.

اين اطلاعات رو از كجا اوردي:d
4 تا سياره و Reef هرچي دارن باز هست.( همونايي كه توي مپ نشون دادن)
كجارو ميگي باز نيستن؟
اگر از روي ارت ها ميگي اونا فعلا ساخته نشدن مثل Eu deadzone يا old chicago

قرار بود زمين چندين منطقه باشه كه تا اخرين باري كه من شنيدم فقط old russia هست توي بازي :| قرار بوده 4-5 منطقه باشه كه اگر فقط همين يكي باشه كه يعني زمين رو توي بتا تموم كرديم :|

ببين صادق نميخوام وارد بحث قديمي مون بشم و بگي داري ترول مي كني :| اما كم فروشي اكتي و تا حدودي بانجي مشخصه و خودت هم قبول داري !
اگر همه مناطق رو باز مي ذاشتن اما بعد بزرگترشون مي كردن خيلي بهتر بود !

قرار بود زمين چندين منطقه باشه كه تا اخرين باري كه من شنيدم فقط old russia هست توي بازي :| قرار بوده 4-5 منطقه باشه كه اگر فقط همين يكي باشه كه يعني زمين رو توي بتا تموم كرديم :|

ببين صادق نميخوام وارد بحث قديمي مون بشم و بگي داري ترول مي كني :| اما كم فروشي اكتي و تا حدودي بانجي مشخصه و خودت هم قبول داري !
اگر همه مناطق رو باز مي ذاشتن اما بعد بزرگترشون مي كردن خيلي بهتر بود !
نگفته بودن اينا شايعاتي بود كه بر اساس ارت هلي بانجي مطرح شد، الانم بري تو سايتشون هست. زمين همون يك قسمت هست قرار هم نبوده بيشتر باشه همه ي اينا به ارت ها برميگرده كه اصلا ساخته نشدن,بانجي تاييد نكرده بود. منم با اون ارت ها فکر میکردم بزرگتره:d
زمين هم همش رو تو بتا نرفتي ، چند جا بسته بود.
. Might we eventually do campaign stuff on Mercury?
Jonty Barnes: Who knows where we’re going to go? We’ve got so much opportunity with the solar system and the ideas we’ve developed – some of which we’ve not talked about.
Jesse van Dijk: Destiny has been designed from the ground up with this long-term vision and future expansion in mind.
Jonty Barnes: Some of the spaces we thought we were going to go for the launch of the game, we made better choices. They eclipsed some of the initial plans. So we were agile around that. When we see what people are playing and what they most enjoy, we’ll be using that as part of the prioritisation.
I know you have talked about going to Chicago, and some thought we’d get to visit there when the game launches.
Jesse van Dijk: When we started thinking about the IP years ago, we created a singular vision of what the flavour of the world would have to feel like. What is this typical nature of Destiny? What is the type of game we’re trying to make? The way we did that was building this huge fiction that came in the form of all of these various places.
Jonty Barnes: We want to tell the story of the world through the destinations as much as possible, rather than blunt dialogue. Old Chicago was a piece of concept art we did actually show. There’s still a lot of enthusiasm for that. But whether or not that ever makes it into the Destiny universe is to be determined.​

اگه اون Old Russia که توی نسخه بتا بازی کردیم قرار باشه کل مساحت زمین باشه بنظرم محیطش یه مقدار کوچیک تر از سطح انتظاره.

مشکل اصلی من با روایت داستانی خشک بازیه حداقل توی این ماموریت های بتا اصلا احساس نمی کردم بازی داستان داره و فقط باید دشمنا رو پشت سر هم از این منطقه به اون منطقه می کشتیم درصورتی که یه بازی مثل Borderlands کلی ماموریت های اصلی و فرعی داستانی و شخصیت های جالب و زنده داره که نمیزاره بازی خسته کننده بشه. امیدوارم توی نسخه اصلی Destiny هم از این جور چیزا ببینیم وگرنه بازی تا حدود زیادی کسالت بار میشه.

نگفته بودن اينا شايعاتي بود كه بر اساس ارت هلي بانجي مطرح شد، الانم بري تو سايتشون هست. زمين همون يك قسمت هست قرار هم نبوده بيشتر باشه همه ي اينا به ارت ها برميگرده كه اصلا ساخته نشدن,بانجي تاييد نكرده بود. منم با اون ارت ها فکر میکردم بزرگتره:d
زمين هم همش رو تو بتا نرفتي ، چند جا بسته بود.

صادق من نميدونم منظورت از جاهاي بسته كجاست ! چون توي ماه من فقط وقت كردم از اول تا اخرش برم و نتونستم توش رو بگردم !
اما اگر منظورت از بسته بودن جاهايي ه كه يه ديواره سياه مانند جلوشون بود تا جايي كه من توي بتا و مراحل زمين ديدم فقط از توشون دشمن مياومد بيرون :|

صادق من نميدونم منظورت از جاهاي بسته كجاست ! چون توي ماه من فقط وقت كردم از اول تا اخرش برم و نتونستم توش رو بگردم !
اما اگر منظورت از بسته بودن جاهايي ه كه يه ديواره سياه مانند جلوشون بود تا جايي كه من توي بتا و مراحل زمين ديدم فقط از توشون دشمن مياومد بيرون :|
6a00d834515ae969e201a511e9c131970c-pi

اين واسه الفاس اما فرق نداره بتا سمت چپيا(. نه همش) باز بود. سمت راست كلا يه سري جاها بسته بود، حتي من يادمه يك تيكه از بازي با ديوار بسته بود با اپديت ingame ديوار برداشته شدن بود و راه جديد باز شده بودش.
Moon هم كه زير پر از در هاي بسته بود .
منم نميگم زمين بزرگه مشخصه كوچيكه ولي من انتظاري ندارم از اول هم ميدونستم به همين صورت ميشه.

آخرین ویرایش:
اصلا بازی که انلاین هست همینه . کلا 2 سال طول میکشه تا درست حسابی راه بیفتن D:
به نظر نمیرسه map های بازی به نسبت بازیهای fps کلا ok هستن اما به نسبت اینکه mmo هست ممکنه کوچیک به نظرم بیاد اما as long as توش event و mission های جالب بزارن برای اوله کار خوب هست. باید سریع content بدن D:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or