Bungie متعجب از انتقادات نسبت به وسعت کم Destiny

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت
Destiny_Logo.jpg

زمانی که نسخه بتا عنوان Destiny در دسترس عموم قرار گرفت، انتقادهایی نسبت به وسعت کم Destiny بر این عنوان و Bungie وارد شد. منتقدان از این که در هر سیاره فقط یک مکان محدود برای اکتشاف وجود دارد، ابراز ناخوشنودی کردند. Bungie بلافاصله نسبت به این انتقادها واکنش نشان داد و گفت که هر منطقه وسعت و فعالیت های زیادی را در خود گنجانده است و این وسعت با محتوی اضافه بزرگتر هم می شود. اکنون Bungie بار دیگر در این‌باره سخن گفته است و از این انتقادها ابراز تعجب کرده است.

Jonty Barnes، مدیر تولید Bungie گفت: "اگر بخواهم راستش را بگویم، این [اننقادها نسبت به وسعت بازی] مغز من را منفجر کرد! به خاطر اینکه Destiny بزرگترین بازی هست که ما تا کنون ساخته ایم! من فکر کنم مردم عمق گیم‌پلی در Destiny را درک نکرده اند. من فکر می کنم آنها نظراتشان نسبت به بازی را با نسخه بتا محدود کرده اند. نسخه ای که تنها قسمتی از نسخه کامل بازی است. من این نگرانی ها را با وجود سیاره های مختلف و گیم‌پلی آن درک نمی کنم."
Barnes تاکید می کند که Destiny از هر آنچه که Bungie تا کنون ساخته، با اختلاف بزرگتر است. او به این IP اعتقاد دارد و حتی مقایسه آن با دیگر عناوین این استودیو را خنده دار محسوب می کند.

Destiny در تاریخ 9 سپتامبر (18 شهریور) برای PS3 ،PS4 ،Xbox 360 و Xbox One عرضه خواهد شد.

منبع

خدایی اینا کی بودن که انتقاد کردن؟! یه بچه هم اگه بتا رو بازی میکرد متوجه میشد که اینا توی بتا همه چی رو محدود کرده بودن و فقط میخواستم یه دریچه ای برای شناخت گیم پلی بازی نشون داده باشن. یعنی اولین چیزی که به ذهن خود من خطور کرد این بود که این محیط ها پر از چالش و چیزای جدید هستن اما به علت بتا بودن همرو حذف کردن از محیط ها. حالا اون جاهای عجیب و غریب با موجودات عجیب بماند که هیچ کس موفق نشد وارد منطقشون بشه. همین موجودات نشانه هایی از این بود که این بتا، نسخه نهایی ای نیست که فکر میکنید.

انتقاد؟! واقعا "مغز آدم رو منفجر میکنه" ! خود Tower بتا که اصولا هاب هست و لزومی نداره زیادی وسیع باشه برا خودش یه دنیا بود. از توپ فوتبال گرفته تا دفتر مرکزی کلن های معروف توش بود :d

خدایی اینا کی بودن که انتقاد کردن؟! یه بچه هم اگه بتا رو بازی میکرد متوجه میشد که اینا توی بتا همه چی رو محدود کرده بودن و فقط میخواستم یه دریچه ای برای شناخت گیم پلی بازی نشون داده باشن. یعنی اولین چیزی که به ذهن خود من خطور کرد این بود که این محیط ها پر از چالش و چیزای جدید هستن اما به علت بتا بودن همرو حذف کردن از محیط ها. حالا اون جاهای عجیب و غریب با موجودات عجیب بماند که هیچ کس موفق نشد وارد منطقشون بشه. همین موجودات نشانه هایی از این بود که این بتا، نسخه نهایی ای نیست که فکر میکنید.
بیشترش برمیگرده به این که همه فکر میکردن MMO هست و با محیط وسیعی طرفیم در صورتی که اینجور نیست.
نسخه نهایی 4 تا لوکیشن داره [MARS VENUS EARTH MOON] جمعا 32 تا استوری .MOON رو کسی قسمت زیری ماه رو میرفت کلی در های بسته شده داشت.
6 تا strikeو یک دونه raid که این قرار بود چند تا باشه احتمالا برداشتن dlc کردن :d
4 تا explore و public event اینا هم هست. البته event های خاصی هم داره داخل بتا نبود.
به اندازه کافی بزرگه . RPG نساختن که..
بازی شاید کمی کوچیک باشه اما توی Destiny فقط ایتم خوب پیدا کردن مهمه تا بتونید Raid رو انجام بدید مثل Diablo, همون Raid حداقل 8-10 ساعت طول میکشه و حداکثر یه گروه 18 ساعته تموم کرده بودن.
اینا میخوان چند سال بازیشون رو ساپورت کنن و کلی هم DLC میدن تعجب نکنید:d

آخرین ویرایش:
ملت انتظار چيزي مثل borderlands 2 رو دارن، خيلي هم بيراه نيست.

اتفاقا اگه اننتظار چیزی مثل بوردرلند 2 داشته باشن خیلی هم بیراهه :دی شما 4 تا سیاره که هر کودوم دارای تقریبا 10 تا منطقه خیلی بزرگ هست رو در نظر بگیر میبینی از بوردرلند 2 بزرگتره. فقط نگید که من بوردرلندز بازی نکردم که خودمو از پنجره پرت میکنم بیرون. میتونید سری به پروفایل X360 قبلیم بزنید.

اتفاقا اگه اننتظار چیزی مثل بوردرلند 2 داشته باشن خیلی هم بیراهه :دی شما 4 تا سیاره که هر کودوم دارای تقریبا 10 تا منطقه خیلی بزرگ هست رو در نظر بگیر میبینی از بوردرلند 2 بزرگتره. فقط نگید که من بوردرلندز بازی نکردم که خودمو از پنجره پرت میکنم بیرون. میتونید سری به پروفایل X360 قبلیم بزنید.

تا جايي كه اطلاعات هست مثل اينكه همه مناطق توي نسخه اصلي باز نيستن :|

Season Pass هم تایید شده برای بازی؟

بله پس چي كه داره :|
به قيمت مفت 34.99$ داره دوتا dlc رو ميده

تا جايي كه اطلاعات هست مثل اينكه همه مناطق توي نسخه اصلي باز نيستن :|

بله پس چي كه داره :|
به قيمت مفت 34.99$ داره دوتا dlc رو ميده
اين اطلاعات رو از كجا اوردي:d
4 تا سياره و Reef هرچي دارن باز هست.( همونايي كه توي مپ نشون دادن)
كجارو ميگي باز نيستن؟
اگر از روي ارت ها ميگي اونا فعلا ساخته نشدن مثل Eu deadzone يا old chicago

قبل از اينكه از پنجره بپري، شما هم دست كمي از كساني كه باانتقاد كردن نداري. از كجا مي دوني از borderlands بزرگتره؟! حداقل بگو صبر مي كنيم بعد قضاوت مي كنيم. همين كه گفتن اگر درست يادم بياد، زمين فقط اون قسمت روسيه رو به عنوان يه منطقه داره يه مقدار باعث انتقاد شده.
بعد البته تا حالا فكر كنم حداقل ٥ تا سياره اعلام كرده باشن...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or