Bungie : اگر بخواهید میتوانید از مولتی پلیر Destiny اجتناب کنید

-Prime-

کاربر سایت
با سلام :
destiny-bungie.png

Bungie اعلام کرده است که بازیبازها به خواسته خود میتوانند از محتوای مولتی پلیر بازی اجتناب کنند
ولی هشدار داد که اینکار باعث میشود
بازیباز جذابیت و لذت زیادی را از دست بدهد.

در جدیدترین بلاگ خود، آنها اعلام کردند :
اما در مورد انفرادی بازی کردن، این سوالیست که هنوز به ذهنمان می آید و خوشحالیم که دوباره به آن پاسخ دهیم.همراهانی که با خود دارید، چالش هایی که با آنها روبرو میشوید، جنگی که به آن میپردازید، همگی محصول تصمیماتی است که اتخاذ میکنید.
اگر هیچگاه نمیخواهید در Destiny تجربه ای رقابتی و یا Co-op داشته باشید و اگر میخواهید تک تک صحنه های سینمایی بازی را در خلوت(به تنهایی) تجربه کنید، شما اختیار آن را دارید.ما معتقدیم (که در اینصورت) بسیار کمتر لذت خواهید برد و فکر میکنیم که برای شما بسیار سخت خواهد بود تا در برابر
جذبه و کشش (گیم پلی) co-op مقاومت کنید.اما وقتی میگوییم برای هر سلیقه و حوصله ای
، اقدامات و فعالیت (ـهای مختلف) میسازیم، این شامل بازیبازانی که تمایل به پیوستن به گروه ندارند نیز میشود.
همانند Guild Wars 2 بازی Destiny به مقدار زیادی شامل محتوای مولتی پلیر میشود که نسبت به single play تاثیر و تمرکز بیشتری دارد.
منبع

من موندم چطوری هیلو هیترها عاشق کلونش شدن؟!:دی عجیباً غریبا !:دی
شما که به قول خودت (!) وارد بحثای کنسولی نمیشی چرا داری تحریک میکنی آخه ؟ :دی

به نظرم destiny یه چیزایی داره که همه رو جذب میکنه ولی هیلو نداشت مثلا من به شخصه با دشمنای هیلو آلرژی دارم و یکی از دلایل مهمی که نمیتونم کامل ارتباط برقرار کنم همینه ولی D اینجوری نیست و خیلی جذبه داره :دی

آخرین ویرایش:
من هیلو هیتر نیستم و با گیمپلی نسخه 3 و 4 و ریچ خیلی حال کردم ولی شاید دلیل این که هیترای هیلو از این بازی خوششون اومده این باشه که تا حالا حداقل چیزی که تو تریلرا دیدیم دشمنای مضحک (از نظر هیترا) و اسلحه هایی که گلوله مضحک تر پرتاب میکنه وجود ندارن شاید تو بازی باشن ولی فعلا نیستن :دی

شما که داری از اون آقا ایراد میگیری جواب تحریک کردن هاش رو نده چون همین حرفات باعث تحریک یه سری دیگه میشه!! خیلی ها با همون گلوله ها و دشمن های مضحک زندگی میکنن

من هیلو هیتر نیستم و با گیمپلی نسخه 3 و 4 و ریچ خیلی حال کردم ولی شاید دلیل این که هیترای هیلو از این بازی خوششون اومده این باشه که تا حالا حداقل چیزی که تو تریلرا دیدیم دشمنای مضحک (از نظر هیترا) و اسلحه هایی که گلوله مضحک تر پرتاب میکنه وجود ندارن شاید تو بازی باشن ولی فعلا نیستن :biggrin1:
پس خودت هم هیتری که میدونی از نظر هیترها دشمن هاش مضحک هستن دیگه؟ :-/ :دی اینجا هم دشمن 4 دست داریم، اینا هم مضحک هستن به نظرت؟ :دی
عکسات هم دیده نمیشن
biggrin1.gif
(دیدی خواست ـه خدا ینی این
biggrin1.gif
)
والا من هیچ عکسی نزاشتم که بخواد باز بشه یا نشه :دی البته اینم بگم که Destiny اینقدر عالی هست که همه میتونن بهش علاقه داشته باشن و از نظر من زیاد ارتباطی هم با Halo نداره. فقط اون قضیه هیتر رو خواستم شفاف سازی کنم :دی

آخرین ویرایش:
شما که داری از اون آقا ایراد میگیری جواب تحریک کردن هاش رو نده چون همین حرفات باعث تحریک یه سری دیگه میشه!! خیلی ها با همون گلوله ها و دشمن های مضحک زندگی میکنن
همین موضوع رو متوجه شدم و پستمو ویرایش کردم :دی

پس خودت هم هیتری
نه من هیتر نیستم ولی از بعضی دشمناش خوشم نمیاد ولی به خاطر بقیه موارد مشکلی با این قسمت هم ندارم . عکسات هم دیده نمیشن :دی (دیدی خواست ـه خدا ینی این :دی )

والا من هیچ عکسی نزاشتم که بخواد باز بشه یا نشه :biggrin1:
پس این سوال رو واسه چی پرسیدی ؟ :دی
اینا هم مضحک هستن به نظرت؟ :biggrin1:

البته اینم بگم که Destiny اینقدر عالی هست که همه میتونن بهش علاقه داشته باشن و از نظر من زیاد ارتباطی هم با Halo نداره. فقط اون قضیه هیتر رو خواستم شفاف سازی کنم :biggrin1:
حرفت درسته حرف منم همین بود که ارتباطی ندارن و به فرهود همینو میخاستم بگم یه نفر میتونه خیلی راحت و منطقی از هیلو خوشش نیاد و از Destiny خوشش بیاد حالا میتونه دلیلش دشمنا باشه یا نباشه , تعجب و کنجکاوی و ربطش دادن به سونی فن و ... لازم نیست به نظرم .

آخرین ویرایش:

به نظرم destiny یه چیزایی داره که همه رو جذب میکنه ولی هیلو نداشت مثلا من به شخصه با دشمنای هیلو آلرژی دارم و یکی از دلایل مهمی که نمیتونم کامل ارتباط برقرار کنم همینه ولی D اینجوری نیست و خیلی جذبه داره :دی
کنجکاوی به نظرت تحریکه؟:دی بحثم هم کنسولی نیست، خیلی از PC Gamer ها هم هیلو هیترن! ربطی نداره. من میگم مثلاً یکی از هیلو بخاطر فلان و فلان و فلان بدش میاد ، این بازی هم همونا رو داره به سبک خودش:دی

کنجکاوی به نظرت تحریکه؟:دی بحثم هم کنسولی نیست، خیلی از PC Gamer ها هم هیلو هیترن! ربطی نداره. من میگم مثلاً یکی از هیلو بخاطر فلان و فلان و فلان بدش میاد ، این بازی هم همونا رو داره به سبک خودش:دی
نه من 1 نفر هیلو هیتر میشناسم فقط که اونم با بعضی دشمنا و بعضی اسلحه ها مشکل داره , در مورد بقیه هیترا نظری ندارم :دی

از نظر من تحریک بود حالا شاید اینجوری نیست . چون دو آتیشه ترین هیلو فن ها هم به هیلو هیترا بابت دوست داشتن ـه Destiny گیر نداده بودن چون واقعا اونقدری تفاوت دارن که یه نفر از هیلو بدش بیاد ولی از دستنی خوشش بیاد .

بالاخره یه سازنده باشعور هم پیدا شد که شوتر های نسل بعد رو به صورت سینگل هم بزاره تا ماهایی که نت داغونی داریم بتونم استفاده کنیم باید این titanfall , the division بیان از بونجی یاد بگیرن بخش تک نفره هم بزارن توی بازیاشون ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or