Bully: Scholarship Edition

• Thread starter Thread starter poooya
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من نسخه UC رو از NextGen خریدم 2.3 بار هم فریز شد ولی دوباره که میخواستم برم از یکی دو تا سیو قبلی لود کردم دیگه مشکلی پیش نیومد!
من الان 76 ماموریت انجام دادم اچیومنت Mission Accomplished رو هم گرفتم تمامی کلاسها رو رفتم فکر کنم الان 91 درصد هستم!
ممنون میشم در مورد این Mini objectives ها یه توضیحی بدید:
Smash all Gnomes
Collect all G&G cards
Run 41,843 meters
Collect all Rubber Bands
Complete all night errands

ممنون میشم در مورد این Mini objectives ها یه توضیحی بدید:
Smash all Gnomes
Collect all G&G cards
Run 41,843 meters
Collect all Rubber Bands
Complete all night errands

Gnome ها و G&G ها و Rubber Band ها رو که میتونی از توی نقشه ات فعال کنی و بری دنبالشون و همه رو جمع کنی . Gnome ها یه سری عروسک های بابانوئل (؟!) هستن که معمولا توی باغ ها و کنار خونه ها هستن . G&G ها یه سری کارت هستن و Rubber Band ها هم یه چیزایی مثل گردن بند که سبز هستن .

اونی یکی هم که گفته 42 متر ( اندازه دو ماراتن :دی ) بدو ! که توی Stats ببین چقدر رفتی تا حالا .

Night Errands هم یعنی Errand های شب . ولی بنظرم زیاد مهم نیست . تو حدود 35-36 تا Errand انجام بدی کافی میشه . ولی نسبتا فرق میکنه . مثلا اشکان با 35 تا 100% شد ، من با 39 تا .
لیست همه ی Errand ، مکانشون و زمانشون توی اون لینکی که اینجا دادم هست .
سوالی از اچیومنت ها داشتی همونجا بپرس

ریجن j این بازی هنوز نیومده؟

اصلا نسخه J در کار نیست .

شاید مسخره بیاد ولی من الان کلی وقته توی مرحله اول گیر کردم، چطوری میشه توی این بازی به مرحله بالاتر رفت، یه جورایی اصلا پیدا نمیکنم که چیکار باید بکنم. البته ماموریتها رو فقط سه تاش رو انجام دادم ولی توی همین بحث یه جایی نوشته بود که مهم نیست همه ماموریتهای یه مرحله رو توی همون انجام بدیم.

ولی توی همین بحث یه جایی نوشته بود که مهم نیست همه ماموریتهای یه مرحله رو توی همون انجام بدیم.

اون تیکه یه اشتباه ترجمه ای بود ! :دی

شما خوب باید بری به ستاره های زرد توی نقشه دیگه ...
ساعت 9 و 1 هر روز هم کلاس هست که با علامت زنگ مشخص میشه .
آقا این عکسهای نقشه جغرافیت Load نمیشه، اگه دم دست داری اینجا Up کن. ممنون .

امین جان همونجا گذاشتم که همش بقل هم باشه ...

اون تیکه یه اشتباه ترجمه ای بود ! :دی
شما خوب باید بری به ستاره های زرد توی نقشه دیگه ...
ساعت 9 و 1 هر روز هم کلاس هست که با علامت زنگ مشخص میشه .

آهان، یعنی همه ماموریتهای ستاره ای و کلاسهای یه مرحله رو کامل باید انجام بدیم تا اون مرحله تموم بشه، درسته؟ باس آخر مرحله هم داره؟ ممنون

آهان، یعنی همه ماموریتهای ستاره ای و کلاسهای یه مرحله رو کامل باید انجام بدیم تا اون مرحله تموم بشه، درسته؟ باس آخر مرحله هم داره؟ ممنون
نه کلاس ها لازم نیست .
آهان ! منظورت از مرحله Chapter بود ....
فقط ستاره ای ها رو باید بری ، کلاس ها رو بعد از تموم شدن مرحله ها میتونی بری .
آره آخر هر چپتر یه باس هم داره

اونی یکی هم که گفته 42 متر ( اندازه دو ماراتن :biggrin1: ) بدو ! که توی Stats ببین چقدر رفتی تا حالا .
ممنون امید جان.اگه منظور Distance Travelled on Foot هست که تا الان حدود 265 کیلومتر رفتم:biggrin1:
پس منظورش چی هست؟:confused:

یه سوال دیگه هم داشتم، بعضی وقتها میره از توی یه کمد که جلوش یه علامت قرمز هستش و قفلش رو باز میکنه یه کتاب برمیداره و همش دیگه دستش میگیره، وقتی هم که دعواش میشه از دستش میفته و دیگه نمیتونه برش داره، این کتاب برای چی هستش اصلا؟ کار خاصی باید باهاش انجام بدم؟ (مثلا به کسی باید برسونمش؟)

یه سوال دیگه هم داشتم، بعضی وقتها میره از توی یه کمد که جلوش یه علامت قرمز هستش و قفلش رو باز میکنه یه کتاب برمیداره و همش دیگه دستش میگیره، وقتی هم که دعواش میشه از دستش میفته و دیگه نمیتونه برش داره، این کتاب برای چی هستش اصلا؟ کار خاصی باید باهاش انجام بدم؟ (مثلا به کسی باید برسونمش؟)
نه ... اصلا کاربردی ندارن .
ولی خوب توی بعضی کمد ها میتونی شکلات ( برای هدیه دادن ) یا Marble ( توپ های رنگی ) یا چیزای دیگه پیدا کنی .
کلا" چیزایی که مثل این کتابا به همین راحتی میفتن زمین ، توی بازی کاربردی ندارن زیاد ! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or