Bulletstorm / X360 Thread [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

• Thread starter Thread starter TCSCELL
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان من یه جا گیر کردم و واقعا عجیبه که چرا اینجوریه ممنونم کمک کنید
تو Act 3 Chapter 2:
بعد از اینکه با دختره یه گروه میشیم ایشی و دختر از ما جدا میشن و ما تنهایی میریم یه قسمت هست که یه آبشار مانندیه بعد از کشتن دشمنا یه چرخ بزرگی میاد همه چیزو نابود میکنه اون قسمتیم که ما واستادیم کنده میشه و پرت میشی پایین باهاش وقتی میوفتم پایین دیگه حرکت نمیکنه و بعضی وقتا حتی تو هوا معلق میمونه روی سر یه جعبه ام که وسط افتادن هست میرم روش همین اتفاق میوفته! یه جورایی تو باگ گیر میکنم!! من که نفهمیدم چیکار کنم و کجا برم !

سلام دوستان
امروز بعداظهر بازی رو میگیرم
اگه میشه بگید تو این بازی کدوم درجه سختی خیلی حال میده تا اونو انتخاب کنم؟؟؟؟
سوالم یه خورده اماتوری بود- ولی بعضی بازی ها درجه های قشنگی دارن..
منون

دوستان من یه جا گیر کردم و واقعا عجیبه که چرا اینجوریه ممنونم کمک کنید
تو Act 3 Chapter 2:
بعد از اینکه با دختره یه گروه میشیم ایشی و دختر از ما جدا میشن و ما تنهایی میریم یه قسمت هست که یه آبشار مانندیه بعد از کشتن دشمنا یه چرخ بزرگی میاد همه چیزو نابود میکنه اون قسمتیم که ما واستادیم کنده میشه و پرت میشی پایین باهاش وقتی میوفتم پایین دیگه حرکت نمیکنه و بعضی وقتا حتی تو هوا معلق میمونه روی سر یه جعبه ام که وسط افتادن هست میرم روش همین اتفاق میوفته! یه جورایی تو باگ گیر میکنم!! من که نفهمیدم چیکار کنم و کجا برم !

برا منم اینجوری شده بود.

من مجبور شدم چپتر رو از اول برم.

یه جوری باید بشه که اون زنه هم همراهت بیاد کناره آبشار ، بعدش که اون چرخ بزرگه زد به پله ، بعدش خود شخصیت اصلیه با زنه میپرن رو همون جعبه که مبگی (البته جعبه نیست)

اگه به غیر از این شد یعنی هنوز باگ داره.

سلام بچه ها
نمیدونم پستم پاک شده یا اصلا ارسال نشده بوده
بازیرو میذارم میگه اپدیت میخاد
اپدیت میکنم ولی ریست میشه دستگاه دوباره اپدیت میخاد بازم میکنم میگه دیسک قابل خوندن نیست.
دستگام فلگ شده؟الان میخام ببرم پس بدم بازیرو

سلام بچه ها
نمیدونم پستم پاک شده یا اصلا ارسال نشده بوده
بازیرو میذارم میگه اپدیت میخاد
اپدیت میکنم ولی ریست میشه دستگاه دوباره اپدیت میخاد بازم میکنم میگه دیسک قابل خوندن نیست.
دستگام فلگ شده؟الان میخام ببرم پس بدم بازیرو

فکر کنم دیسکی که گرفتی با ap25 پچش کردن اینجوریه

سلام دوستان
امروز بعداظهر بازی رو میگیرم
اگه میشه بگید تو این بازی کدوم درجه سختی خیلی حال میده تا اونو انتخاب کنم؟؟؟؟
سوالم یه خورده اماتوری بود- ولی بعضی بازی ها درجه های قشنگی دارن..
منون
من که روی نرمال رفتم خوب بود.واقعا نرمال بود.حالا خودت نسبت به سطحت تنظیم کن.;)
وسط بازی هم میشه سختی رو عوض کرد.

برا منم اینجوری شده بود.

من مجبور شدم چپتر رو از اول برم.

یه جوری باید بشه که اون زنه هم همراهت بیاد کناره آبشار ، بعدش که اون چرخ بزرگه زد به پله ، بعدش خود شخصیت اصلیه با زنه میپرن رو همون جعبه که مبگی (البته جعبه نیست)

اگه به غیر از این شد یعنی هنوز باگ داره.
ممنون دوست عزیز منم چپترو از اول رفتم درست شد اشتباهم این بود زودتر اودم اونا همرام نبودن !

ما هم بازی رو امروز گرفتیم حالم بد شد!!!!هی وای من!!مثل این بازی Mirror Edge هست کلا Ea وقتی FPS میسازه من بازی میکنم سرم درد میگیره 1 دقیقه بازی کردم 1 ربع داشتم بالا می اوردم!!حساسست دارم بهش

بازی خوبی بود،فقط آخرش بد تموم شد.مجبوری ادامش بدی آخه؟بعضی جاهاش هم تکسچر ها یا لود نمیشد یا واقعا افتضاح بود
مشکل تکسچر‌ها متاسفانه یکی از ایرادات آنریل انجینه.
موتور به این قدرتمندی، عجیبه که مشکل لودینگ تکسچرها رو حل نمی‌کنن.
ما هم بازی رو امروز گرفتیم حالم بد شد!!!!هی وای من!!مثل این بازی Mirror Edge هست کلا Ea وقتی FPS میسازه من بازی میکنم سرم درد میگیره 1 دقیقه بازی کردم 1 ربع داشتم بالا می اوردم!!حساسست دارم بهش
من توصیه می‌کنم برید 1 ساعت دیگه بازیش کنید!
والا نمی‌دونم Mirror's Edge هم بازی خوبی بود! اینم که خوبه رو به بالا!
البته سلایق متفاوته.
ولی بازی بدی نیست.

1 ساعت اول بازی واقعا نامید کننده بود اگه یکم صبر نداشتم بی خیالش میشدم ولی کم کم بهتر شد و به یکبازی نسبتا خوب تبدیل شد ارزش یک بار تموم کردن رو داره

1 ساعت اول بازی واقعا نامید کننده بود اگه یکم صبر نداشتم بی خیالش میشدم ولی کم کم بهتر شد و به یکبازی نسبتا خوب تبدیل شد ارزش یک بار تموم کردن رو داره
حالا تا آخرش برو ارزش چند بار تموم کدنو هم داره :d
البته اگه خلاقیت بیشتر به کار ببری بیشتر با بازی حال می کنی . وگر نه اگه همش دستت رو ماشه باشه اصلا حال نمی ده :d

مقدار تقریبا زیادی بازی کردم خیلی میچسبه مخصوصا قسمت آنلاینش خیلی حال میده Anarchy به همراه دوستان فوق العاده لذتبخشه و کارای ترکیبی بسیار زابایی میشه انجام داد . کلا همونیه که انتظار داشتم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or