Bulletstorm قرار بود یک شوتر سوم شخص باشد!

Aʍir Rәzʌ

کاربر سایت
bulletstorm.jpg

Tanya Jessen، تهیه کننده بازی Bulletstorm گفته است که ابتدا قرار بود این بازی بجای یک شوتر اول شخص، یک شوتر سوم شخص باشد، زمانی که تیم توسعه و ساخت بازی تصمیم گرفت که یک بازی بدون اتکا به کاور گیری بسازد، بازی اول شخص شد.

در صحبت های وی با OXM، او گفته است که ما قبل از اینکه به گیمپلی کنونی بازی برسیم، تغییرات زیادی را روی بازی انجام دادیم.

"نمونه اولیه بازی، یک شوتر سوم شخص بود؛ ما همیشه از همان آغاز پروژه میدانستیم که در این بازی باید از محیط و عوامل محیطی استفاده شود (استفاده از محیط بعنوان سلاح)، میدانستیم که میخواهیم یک بازی بسیار متمایز و مهیج که در سطح کیفی بالایی قرار دارد بسازیم، ولی گیمپلی بازی در ابتدا خیلی با چیزی که الآن هست شباهت نداشت. ابتدا گیمپلی متکی بر کاور گیری بود، سپس این بازی از یک سوم شخص شوتر به یک اول شخص شوتر متکی بر کاور گیری تبدیل شد و در آخر عنصر کاور گیری از بازی حذف شد."

"در واقع ما تغییرات زیادی را در حین ساخت بازی سپری کردیم تا بتوانیم یک تجربه عالی برای یک بازی اول شخص متکی بر کاور گیری بوجود بیاوریم، ولی وقتی به گیمپلی کنونی رسیدیم، فهمیدیم که اسلحه های بازی خیلی خوب با توجه به اتمسفر بازی عمل میکنند، و در آخر بهترین هسته برای گیمپلی بازی را کشف کردیم که همان مقابله بازیباز با دشمن، بصورت رودرو بود و اینکه بازیباز باید به سلیقه ی خودش کاری را برای نابودی دشمن انجام میداد."

"پس گیمپلی متکی بر کاور گیری، خیلی خوب از آب در نیامد"

این بازی در 25 فبریه امسال برای PS3، PC و Xbox 360 منتشر خواهد شد و اگر نسخه ی Xbox 360 آن را خریداری کنید به نسخه ی بتای مولتیپلیر Gears of War 3 دسترسی پیدا خواهید کرد. (هنوز قطعی نیست)

آخرین ویرایش:
چه اشتباهی کردم این خبر رو گذاشتم! نمیدونستم هنوز اینقدر بی منطق هستید! آخه یکم عقل هم خوبه، یکم فکر کنید این بازی سوم شخص متکی بر کاور گیری میشد، رسماً میشد کلون Gears Of War که فقط توی یک محیط دیگه جریان داره، این بازی خیر سرش داره سبک FPS رو یک تکونی میده که حالا نظرات خوشحال شما آدم رو مستفیض میکنه!

یا نمی فهمین (که بعید میدونم) یا خودتون رو زدین نفهمی!

البته دلیلش هم میدونم، خودتون میدونید همینجوری بازی بهتره، فقط برای اینکه تعداد پستاتون بره بالا و یک اظهار فضل و وجودی کرده باشید و با بحث های بیخودی خودتون رو بزرگ نشون بدید تا یکم به چشم بیاین این مهملات رو میگین، خداییش بعضی وقت ها حالم بهم میخوره از BC و کاربراش...

چه اشتباهی کردم این خبر رو گذاشتم! نمیدونستم هنوز اینقدر بی منطق هستید! آخه یکم عقل هم خوبه، یکم فکر کنید این بازی سوم شخص متکی بر کاور گیری میشد، رسماً میشد کلون Gears Of War که فقط توی یک محیط دیگه جریان داره، این بازی خیر سرش داره سبک FPS رو یک تکونی میده که حالا نظرات خوشحال شما آدم رو مستفیض میکنه!

یا نمی فهمین (که بعید میدونم) یا خودتون رو زدین نفهمی!

البته دلیلش هم میدونم، خودتون میدونید همینجوری بازی بهتره، فقط برای اینکه تعداد پستاتون بره بالا و یک اظهار فضل و وجودی کرده باشید و با بحث های بیخودی خودتون رو بزرگ نشون بدید تا یکم به چشم بیاین این مهملات رو میگین، خداییش بعضی وقت ها حالم بهم میخوره از BC و کاربراش...

دوست عزیز یه خورده در طرز صحبتتون تجدید نظر کنین... به همه ی اونایی که پست دادن تو این تاپیک این حرفت شامل میشه...هر کدوم از بچه ها اومدن تو این تاپیک نظر خودشونو گفتن دیگه دلیل نداره به درک و شعور مردم دخالت کنید در ضمن هیچکی واسه هیچکی محتاج نیست واسه تاپیک زدن هم منت خاصی نمیزارن...

موفق باشی

دقيقا !
كاور گيري سرعت بازي رو به شدت مياره پايين
ربطی نداره ؛ سرعت بازی به FPS بودن یا نبودن و کاورگیری داشتن یا نداشتن مرتبط نیست ؛ Vanquish هم سوم شخصه و کاورگیری هم داره !!! شما یه شوتر اول شخص سریع تر از Vanquish برای من مثال بزن .
Aʍir Rәzʌ @
آروم باش جوون !

ربطی نداره ؛ سرعت بازی به FPS بودن یا نبودن و کاورگیری داشتن یا نداشتن مرتبط نیست ؛ Vanquish هم سوم شخصه و کاورگیری هم داره !!! شما یه شوتر اول شخص سریع تر از Vanquish برای من مثال بزن .
Aʍir Rәzʌ @
آروم باش جوون !
قابلیت سم رو هم در نظر بگیر کیووان . قابل مقایسه با بقیه نیست بازی .

FPS اصولا نباید کاورگیری به اون شکل داشته باشه . اکشن بازی رو خراب میکنه . به نظر من البته .

FPS اصولا نباید کاورگیری به اون شکل داشته باشه . اکشن بازی رو خراب میکنه . به نظر من البته .
آره ، میدونم اینو ؛ کاملا هم موافقم ... من فقط خواستم بگم سرعت بازی به تصمیم سازنده و قابلیت کارکتر اول و ازین دست مسائل بستگی داره ؛ نه زاویه دوربین ...
به شدت با کاورگیری در شوتر اول شخص مخالفم ؛ همون قدری که اگه یه بازی سوم شخص نداشته باشه آزارم میده !
Gears Virus Rocks ! :دی

دوست عزیز یه خورده در طرز صحبتتون تجدید نظر کنین... به همه ی اونایی که پست دادن تو این تاپیک این حرفت شامل میشه...هر کدوم از بچه ها اومدن تو این تاپیک نظر خودشونو گفتن دیگه دلیل نداره به درک و شعور مردم دخالت کنید در ضمن هیچکی واسه هیچکی محتاج نیست واسه تاپیک زدن هم منت خاصی نمیزارن...

موفق باشی
چرا باید توی طرز صحبت کردنم تجدید نظر کنم!؟ /:) دروغ میگم بگو دروغ میگی، عیت حقیقته حرفم...

کسی هم منت نمیزاره، چیرو به چی ربط میدین!؟ من میگم نظرات الکی ندین میگی منت نذار!؟ درک و شعور مردم هم درست هست، خودشون به یک دلایلی کم جلوه اش میدن.

چرا باید توی طرز صحبت کردنم تجدید نظر کنم!؟ /:) دروغ میگم بگو دروغ میگی، عیت حقیقته حرفم...

کسی هم منت نمیزاره، چیرو به چی ربط میدین!؟ من میگم نظرات الکی ندین میگی منت نذار!؟ درک و شعور مردم هم درست هست، خودشون به یک دلایلی کم جلوه اش میدن.
من اگه یه حرفی میزنم از نظر تو مسخره و چیپ بیاد ، میتونی 600 تا LOL و ROFL و ازینجور چیزا بذاری ! ، بگی از نظر من حرف تو مسخرست ... منم میگم حرف تو مسخرست و من درست میگم ! این ماژور ترین حالت ممکنه که پامون رو از گلیممون فراتر نذاریم ...
اما این که برگردی بگی چون تو اینجوری فک میکنی بیشعوری فک میکنم بدور از ادبه ...
پ.ن : این "تو" ، "اسم خاص" نیست ...

راست میگی شهاب.
من با تو موافقم.
اصولا که نه در واقع بازیهای FPS اصلا به درد کاور گرفتن نمی خوره، بخصوص اگر یه چیزی مثل Bulletstorm باشه.

به بچه های بازی سنتر میگی نفهم و بی شعور بعدشم طلبکارم هستی؟؟؟:|:|:| جالبه والااااا........

من چیزی نمیگم شما یه نگاه به پستت بنداز ببین چی نوشتی واسه بچه ها

اینجا یه مکان آزاد برای بحث و گفتوگو هستش و هرکی نظر خودشو میگه دیگه لزومی نداره به درک و شعور دیگران توهین کنی برادر... یه خورده اینجور حرفا دور از شرط انصافه

من هیچ اضلا منو بیخیال بقیه بچه ها و دیگران شاهد حرفات هستن اونا میتونن به خوبی قضاوت کنن در این مورد:|

راست میگی شهاب.
من با تو موافقم.
اصولا که نه در واقع بازیهای FPS اصلا به درد کاور گرفتن نمی خوره، بخصوص اگر یه چیزی مثل Bulletstorm باشه.
وحید جان من هم موافقم که کاورگیری برای بازی هایی مثل Bulletstorm خوب نیست

ولی با نبود کاورگیری توی سبک FPS موافق نیستم

مثلا همین COD Black ops سعی داشت گیمر رو جای شخصیت های بازی و توی همون حساسیتی که اونها قرار داشتن بزاره خب هر آدم عاقلی توی موقعیتی که داره یه عالمه تیر بهش شلیک میشه کاور میگیره این یه چیز طبیعیه که متاسفانه از بازی های FPS حذف شده من کلا با سبک کاور گیری Rainbow Six Vegas 2 خیلی موافقم تا وقتی اکشنه بازی اول شخصه به محض کاورگیری به حالت سوم شخص در میاد که خیلی به طبیعی تر شدن بازی کمک میکنه

البته مطمئنا نباید از یه همچین سبکی توی بازی فانتری مثل Bulletstorm استفاده کرد ولی نبود کاورگیری توی FPS هایی که میخوان یه اکشن واقعی و رئال رو برای گیمر شبیه سازی کنند یه ضعف بزرگ حساب میشه

وحید جان من هم موافقم که کاورگیری برای بازی هایی مثل Bulletstorm خوب نیست

ولی با نبود کاورگیری توی سبک FPS موافق نیستم

مثلا همین COD Black ops سعی داشت گیمر رو جای شخصیت های بازی و توی همون حساسیتی که اونها قرار داشتن بزاره خب هر آدم عاقلی توی موقعیتی که داره یه عالمه تیر بهش شلیک میشه کاور میگیره این یه چیز طبیعیه که متاسفانه از بازی های FPS حذف شده من کلا با سبک کاور گیری Rainbow Six Vegas 2 خیلی موافقم تا وقتی اکشنه بازی اول شخصه به محض کاورگیری به حالت سوم شخص در میاد که خیلی به طبیعی تر شدن بازی کمک میکنه

البته مطمئنا نباید از یه همچین سبکی توی بازی فانتری مثل Bulletstorm استفاده کرد ولی نبود کاورگیری توی FPS هایی که میخوان یه امشن واقعی و رئال رو به گیمر نشون بدن واجبه
حرفت تو هم تا حدودی درسته ولی تو بازیهای FPS ــی مثل Rainbow Six یا Ghost Recon یا Flashpoint که قرار شبیه ساز باشن کاور گرفتن خیلی خوبه ولی بازیهای فانتزی مثل Bulletstorm، Painkiller یا حتی FEAR خیلی به درد کاور گرفتن نمیخورن.
فکرشو بکن مثلا تو Painkiller مثل مور و ملخ زامبی از در و دیوار بیریزه سرت بنظرت اونوقت کاور گرفتن اصلا معنی میداد؟ مطمئنا نه. اینجا فقط تیراندازی مهمه و بس.
Bulletstorm هم همینطور. اگر کاور گیری رو به بازی اضافه می کردن بدون شک به گیم پلی لطمه شدید میخورد.

Aʍir Rәzʌ @
آروم باش جوون !

من فكر كنم منظورم بد بيان شد !
من كاور گيري در اول شخص مد نظرم بود
البته استثناء هم هست حتما !!!!
در كل چون كاور محليه براي فرار از خطر و فكر كردن بخوايم يا نخوايم در سرعت بازي تاثير ميذاره ( در كل)
در اول شخص با اكشن تند و تيز ديگه وقتي برا قايلم شدن و فكر كردن اصولا نيست ! ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or