Brutal Legend | PS3

برو بکس یه سوال.من میدونم که از ذهن تیم شفر چرت و پرت بیرون نمیاد(درستش اینه که هر چی از ذهنش بیرون میاد چرت و پرت های دوست داشتنین:cheesygri) و این که امتیازهای خوبی گرفته ولی ارزش داره 60-65تومن براش بدم؟

از دوستان کسی دمو رو بازی کرده؟
یه توضیحی بده لطفاً.
سلام مهدی جان
من و ممد (Frobary ) بازی کردیم که تو بخش 360 گذاشتیم و اینجا هم میزارم .
این توضیحات من در مورد گیتار ادی :دی :

این گیتار ها دوتا کار میکنن تو بازی با توجه به پلیبل دمویی که من بازی کردم !!!
یکی میزنن اجنه رو شل وپل میکنن :biggrin1: یکار دیگشون هم مثل اکثر گیتار ها برای نُت زدن هست :biggrin1: نُت میزنی مثل گیتار هیرو به عنوان جایزه بهت از اون ماشین گنده منده ها میده یا ایتم های دیگه !!! البته این نت زدن تو خط داستانی بازی لازمه و بوسیله این مراحل بعدی باز میشه !!! البته تو بازی انواع سواری اعم از خر سواری ، ماشین سواری و دختر سواری هم وجود داره :biggrin1: با توجه به تیکه هایی که ادی ریگز میندازه من میگم حرفه اصلی ایشون مخ زنی میباشد :biggrin1:
در بازی برای بعضی از کات سین ها یه سوال با دو جواب ازت میپرسه که واقعا عالیه و تو باید یکی رو انتخاب کنی و بر اساس اون چیزی که انتخاب کردی کات سین تغییر میکنه ! :biggrin1:

این هم نقد ممد روی دمو :

نکات مثبت:
کنترل بسیار نرم و روان چه در حالت پیاده و چه در حالت سواره :biggrin1:
گیم پلی جذاب
کمبوهای متنوع (با توجه به زمان کم دمو، وجود سه، چهار کمبو متنوع به حساب میاد :biggrin1:)
گرافیک زیبا و فانتزی مناسب با حس و حال بازی
خشونت و خونریزی عالی
حس طنز فوق العاده ای که جزء لاینفک کارهای تیم شفر هست و الاحق در این کار استاده
حضور جک بلک و صداگذاری بی نظیرش

نکات منفی:
بالا بردن درجه عطش، تا زمان عرضه بازی اصلی :biggrin1:

=======================================
در نکات مثبت : ممد یادش رفت Boss Fight جذاب بازی رو بنویسه ! واقعا جالب و هیجان انگیز بود .:biggrin1:
شما در این مرحله باید در NFS هم متخصص باشی برای ماشین سواری و نیترو زدن و غیره و ذالک :d
=======================================

در هر صورت این بازی یکی از بهترین بازیهای این نسله .:love:

دیدم داریم به عرضه بازی نزدیک میشیم گفتم بد نیست اینو بزارم .
متنی که براتون میزارم رو در خلال برگزاری E3 نوشتم . گفتم اینجا بزارم هم بد نست بچه ها کاملا با بازی آشنا میشن .

Brutal Legend Hands-On Impressions

در ماه مارچ سال جاری ما به Double Fine Productions رفتیم تا از نزدیک در جریان کار ساخت بازی Burtal Legend و جزئیات اون قرار بگیریم . که حاصل اون توضیح مختصری بود از روند ساخت بازی و نحوه جنگ در بازی و همچنین گشت و گذار در دنیای Open-World بود .
این دفعه باز هم ما به Double Fine Productions رفتیم تا از بازی دیدن کنیم . اما فرق این بازدید از رفعه قبل این بود که اینبار در دست ما یک دسته XBox 360 ( شما میتونید بخوانید PS3 چون هیچ تفاوتی نمی کنه ) بود و توانستیم از نزدیک بازی رو لمس کنیم و اینبار هم قسمت های جدید و مختلفی از بازی رو شماهده کردیم .
Burtal Legend وقت زیادی در ابتدای بازی از شما نمیگیره . در ابتدا توضیحی کوتاه از جنگیدن و راه رفتن به شما میده . سپس یک طبر به نام The Seperator و یک گیتار به نام Clementine به شما داده میشه . طبر برای جنگ های نزدیک کاربرد داره و برای حمله با طبر شما باید دکمه A رو فشار بدید . در حالی که گیتار برای حمله های دور با فواصل زیاد مناسب که یک موج الکتریکی ایجاد میکنه و دشمنان شما رو با زدن دکمه X از بین میبره .
یک ریتم زمانی مشخص به صورت یک , دو , سه برای حمله با طبر وجود داره تا بتونید بیشترین آسیب رو وارد کنید . همچنین یک کومبو جالب وجود داره که با زدن دکمه های A X A شما میتونید سر دشمانتو رو از بدنشون جدا کنید .
به علاوه در طول بازی کومبو های مختلفی آزاد خواهند شد . بعضی از توانایی های شما هم در حین روبرویی با دشمنان سرسخت تر یار و یاور شما خواهند بود .
یکی از بهترین فن ها و توانایی های شما لرزاندن زمین هست . شما برای این کار برای پرش دو دکمه A و X رو به طور همزمان فشار بدید و بعد هم با سرعت به زمین برگردید . این کار باعث میشه حلقه ای در اطراف شما به وجود بیاد و همه دشمنان اطراف شما نابود بشن .
برای دشمنان دور دست هم شما میتونید با زدن سمت چپ روی هدف خود قفل کنید و با فشردن دکمه X از گیتار خود یک کورد به سمت آنها پرتاب کنید . این واقعا قابلیت کارآمدیه ولی شما باید توجه داشته باشید که زیاد و به صورت مستمر از این قابلیت اسفاده نکنید زیرا باعث آتش گرفتن گیتار شما خواهد شد .
به هر حال بالانس خوبی بین از بین بردن دشمنان نزدیک و تمرکز حواس بر روی دشمنان دور دست وجود داره .
حرکت بر روی پا کمی مشکل و نا موزون به نظر میرسیه که قطعا تا انتشار بازی این مشکل رفع خواهد شد .

brutal-legend-screenshot-6_656x369.jpg

قسمت جالب دیگر Burtal Legend وسیله نقلیه سریع شما The Deuce می باشد . حرکت های شما با این اتومبیل کم خواهد بود که شمال نیترو با فشردن سمت چب و چرخش سریع 180 درجه ای با دکمه B خواهد بود .
چند لحظه بعد شما توسط یک هیولای زن مانند محاصره میشید که سعی در بلعیدن شما داره به همین دلیل زبان خودش رو به زمین میچسبونه .
اگر شما با نیترو زدن چند بار از روی زبانش رد بشید این غول از بین خواهد رفت و شما یک غول مرده توی دستانتو خواهید داشت .
البته نمیشه اسم این موجود رو غول گذاشت چون تنها وسیله ای بود تا شما کاربرد نیترو و طریقا انجام اون رو به طور کامل یاد بگیرید .
در طول بازی شما میتونید وسیلتون رو Upgrade کنید و اون رو به یک ماشین کشنده تبدیل کنید . ما یک مرحله ای که بر اساس این وسیله بود رو هم انجام دادیم . هدف این بود که یک اتوبوس تفریحی رو از یک جا به جای دیگه با همکاری دوستانتو اسکورت کنید و از هرگونه حمله های مختلف به اتوبوس در جاده جلوگیری کنید .
در این نقطه از بازی The Deuce مجهز به یک تفنگ مسلسلی و یک تیغه برای عبور از دشمنان شده . اسلحه شما نیازی به هدف گیری نداره و به صورت اتوماتیک بر روی هدف قفل میشه و جای نگرای درباره این اسلحه نیست اما درباره تیغه کمی وضعیت فرق میکنه . شما باید مستقیم به سمت هدف برید طوری که آنها در بغل ماشین شما قرار داشته باشند و از بین برن .

brutal-legend-screenshot-6_656x369.jpg

مرحله جدید دیگری که ما موفق به تجربه اون شدیم یک Quest دو مرحله ای بود که هدف از انجامش پیدا کردن Killmaster ( نام یک پزشک ) است تا بتونه دوست ما رو که به شدت زخمی شده معالجه کنه . در آغاز شما به روی تپه ای میروید و از ان عبور می کنید تا به مخفیگاه Killmaster برسید .
او به شما اطلاع میده که گیتار بیس او که با اون مریض ها رو معالجه میکنه به اندازه کافی سیم نداره . برای این کار شما باید جسارت اینو داشته باشید تا به قلعه ملکه عنکبوت آهنین برید و سیم های مورد نیارش رو براش بیارید . شما برای اینکار باید به قلعه این ملکه برید و سیم های گیتار بیس رو که اونجا زندانی هستند بردارید و واسه اینکار باید با ملکه بجنگید و اون رو شکست بدید .
سپس باید با زمان مسابقه بدید تا سیم ها به موقع به Killmaster برسه و اون بتونه دوست شما رو معالجه کنه .

این چیزی که ما بازی کردیم و دیدیم نوید از این میده که Burtal Legend یک بازی زیبا و فان خواهد بود که سرشار از مراحل متنوع و گوناگون خواهد بود . همچنین مراحلی که شما با The Deuce طی می کنید واقعا دارای هیجان هستند علاوه بر اینکه شما میتونید اون رو ارتقا بدید .
Burtal Legend در ماه اکتبر سال جاری میلادی برای PS3 و XBOX 360 عرضه خواهد شد .

با سلــــام:biggrin1:

واقعا بازی فوق العاده ای بود :love:!!! از تم موزیک هوی متال بازی بگیر تا تیکه ها و متلک های فوق العاده با مزه همه چی تو بازی واقعا خوب بود:love:

تو دنیای روز بازی که شوخی ها و تیکه های بامزه دیگه خیلی کم رنگ شده این بازی یه استثناست ! من خیلی خوشم اومد .
به همه توصیه میکنم این بازی رو تهیه کنن .(البته اگه مثل من خسته نشدن از این همه کشت و کشتار خشک !:biggrin1: )

دوستان به نظر من این بازی رو از دست ندین خیلی بازی باحالیه از هر نظر، گرافیک بازی هم در سطح قابل قبولی قرار داره
من با شخصیت اِدی خیلی حال کردم

دوستان به نظر من این بازی رو از دست ندین خیلی بازی باحالیه از هر نظر، گرافیک بازی هم در سطح قابل قبولی قرار داره
من با شخصیت اِدی خیلی حال کردم

خدا لعنت کنه این PES 2010 و NGS2 ... نسخه 360 بازی رو دارم ... هنوز تو دستگاه وقت نکردم بزارم :biggrin1:

فردا میزارم تو دستگاه ببینم چطوره ... تعریف زیاد کردن ازش ... :love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or