Bruce Willis و Jamie Fox در فیلم Kane & Lynch

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

jamiefoxx.jpg

درود .

بازی زیبای Kane & Lynch. که اولین قسمت این سری در سال 2007 وارد بازار شد با اینکه از نتوانست امتیازات بالایی را بگیرد ولی با این حال با فروش و علاقه زیاد gamer ها مواجه شد و این باعث شد استدیو IO Interactive به ساخت سری دوم این بازی نیز دست بزند چندی پیش در خبرها ذکر شد که این بازی به پرده سینما خواهد رفت و نقش kane را بازیگر معروف هالیوود یعنی Bruce Willis ایفا خواهد کرد ولی خبری از اینکه نقش Lynch را چه کسی بازی خواهد کرد در دست نبود
که امروز این خبر را فیلنامه نویس اقای Kyle Ward در یکی از صفحه هایtweeted بیان نمود که نقش Lynch را بازیگر اسکار گرفته یعنی اقای Jamie Fox ایفا خواهد کرد . بازی Kane & Lynch 2 در اگوست 2010 وارد بازار میشود

source

jamie fox چه ربطی به lynch داره!!!!!!! این سیاه اون سفید . حداقل اگه صورتاشون یکم شباهت داشت یه چیزی.ولی اینا اصلا ربطی بهم ندارن!!! شریفی نیا تو انتخاب بازیگر بهتر عمل میکنه تا اینا :laughing:

بوروس یک چیزی ولی .....

در کل یک نمه از اینا خشونت کم میباره!کلا اصولا مصولا سوسولن:دی
-ولی تا حدی به شخصیت های اصلی بازی نزدیکن

Jamie Foxx بازیگز با استعدادیه . شاید بتونه نقشه یه سفید رو به خوبی بازی کنه :دی
:biggrin1:
.
اههه اشتباه نکنین دیگه این قبل از گریمه بعد از اینکه گریمش کردن خب سفید میشه دیگه :biggrin1::biggrin1:
چه کاریِ؟! مگه قحطی بازیگر اومده؟
همون اولدمن بهترین انتخاب می بود به نظر من

من این بازی رو نشد بازی کنم ولی با این دو تا یعنی بروس و این fox فیلم شبیه Men in Black میشه خدا به داد این فیلم برسه

من فکر میکردم ایرانی ها دیگه نژاد پرست نباشن نه مثل این که اشتباه میکردم . اما من که ازش خوشم میاد مخصوصا بعد فیلمLaw Abiding Citizen.

من فکر میکردم ایرانی ها دیگه نژاد پرست نباشن نه مثل این که اشتباه میکردم . اما من که ازش خوشم میاد مخصوصا بعد فیلمLaw Abiding Citizen.
آخه چه ربطی به نژادپرستی داره هر کسی لینچ رو دیده باشه می فهمه یک شخصیت سفیده پس بازیگرش هم باید سفید باشه مثل این میمونه که بگی فکر می کنم نژادپرستی هست که ما به جای سبزه سر سفره هفت سین درخت انار نمیزاریم هر چیزی مناسب جای خودشه و باید به جا استفاده شه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or