Brothers in Arms YA Call of Duty 2

• Thread starter Thread starter B H Z
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام به همه دوستان عزیز :
من این تایپیک رو برپا کردم که بدونم کدام یک از این دوبازی بهتر است از لحاظ گرافیکی و داستان و غیره ... همین می خواستم نظر تون رو در مورد این دو بازی بپرس مرسی

خوب کردی شماره دومیشو نگرفتی . هیچ فرقی با اولی نداشت . هم کوتاه بود هم مناطقی که بازی انجام میشد عین شماره اولش بود . فرق زیادی نکرده بود

به نظره من CallofDuty2 بهتره.چون این BIA یه ذره بازیش ناجوره.اصلا وقتی دشمنی رو می کشی لذت نمی بری.تازه دشمن ها رو با هزار بد بختی میکشی.ولی در سری callofduty چنین چیزی نیست.
دقیقا بخاطر همین دلایله که من از این بازی خوشم نمیاد
آخه بازی باید هیجان داشته باشه نه مثل BIA

آخرین ویرایش:
به نظر من هم call of duty بهتره ...واقعی تر هم هست ...گرافیکش هم بیشتره...
من هر دو تا بازی رو بازی کردم...تمومش هم کردم....
به نظر من فقط تنها امتیازی کهbia نسبت به call of duty داره اینه که داستان پردازی بهتری داره...
ولی مهم زیاد داستان نیست... اینه که توی این ژانر باید صحنه های جنگ واقعی باشه که کال اف هست...

سلام دوستان عزیز:
من cod2 رو بازی کردم دیدم خیلی با حال شده از لحاظ گرافیکی هم خیلی خوب عالی ولی بازی bia یک چیزه دیگه BIA یلی واقعیتر بود تا COD2 بازی BIA گرافیک اش بهتر بود تا COD2 در هر حال گرافیک BIA به واقعیت بیشتر شبیه بود تا COD2

من از بازی هایی که فقط باید پست سنگر قایم شی و هی اون تیر بزنه تو تیر بزنی خسته میشم و کاری هم ندارم که واقع گرایی کدوم بیشتر من برای جذابیت بازی مهم تره که از این حیث Call of Duty بی نظیره
در مورد گرافیک هم بگم که Call of Duty 2 از موتور Quake III استفاده میکنه که در شماره ی دومش کمی روی اون کار کردند و موتور بازی را متحول کردند اما BIA از موتور Unreal استفاده میکنه که یکی از پرطرفدار ترین موتور های صنعت بازیسازیه ..در هر صورت بازیه Call of Duty 2 از لحاظ طراحی مراحل جنگ..صدا گذاری و طراحی محیط بازیه خیلی زیبا تر و جذاب تر ساخته شده

سلام
من بالاخره این دو تا بازی رو کردم.
خب نظرم در مورد این دو تا بازی اینه که:
بازی CoD2 یک سرو گردن از بازی BiA بالاتره.
از هر نظر بازی ارجح تر از BiA.
خب حالا چرا؟
محیط بازی در CoD2 خیلی واقعی تره.صدا گذاری بازی CoD2 به نظرم یکی از شاهکار های این چند وقت بوده.
AI در CoD2 از بازی BiA بالاتره.
محیط های خلق شده در بازی CoD2 بسیار بهتره .
تنوع محیط در این بازی بیشتر از بازی BiA.
کار گروهی افراد در هر دو بازی تقریبا خوبه.
من در کل به نظرم BiA تا رسیدن به بازی CoD2 خیلی کار داره.
ممنون

بای بای

نوشته شده توسط Hellgate:london:
سلام
من بالاخره این دو تا بازی رو کردم.
خب نظرم در مورد این دو تا بازی اینه که:
بازی CoD2 یک سرو گردن از بازی BiA بالاتره.
از هر نظر بازی ارجح تر از BiA.
خب حالا چرا؟
محیط بازی در CoD2 خیلی واقعی تره.صدا گذاری بازی CoD2 به نظرم یکی از شاهکار های این چند وقت بوده.
AI در CoD2 از بازی BiA بالاتره.
محیط های خلق شده در بازی CoD2 بسیار بهتره .
تنوع محیط در این بازی بیشتر از بازی BiA.
کار گروهی افراد در هر دو بازی تقریبا خوبه.
من در کل به نظرم BiA تا رسیدن به بازی CoD2 خیلی کار داره.
ممنون

بای بای

آخ گل گفتی . دقیقا موافقم . هیجان یه جنگ واقعی رو فقط و فقط COD2 به بازیکن القا میکنه .

نوشته شده توسط farzadlion:
من از بازی هایی که فقط باید پست سنگر قایم شی و هی اون تیر بزنه تو تیر بزنی خسته میشم و کاری هم ندارم که واقع گرایی کدوم بیشتر من برای جذابیت بازی مهم تره که از این حیث Call of Duty بی نظیره
در مورد گرافیک هم بگم که Call of Duty 2 از موتور Quake III استفاده میکنه که در شماره ی دومش کمی روی اون کار کردند و موتور بازی را متحول کردند اما BIA از موتور Unreal استفاده میکنه که یکی از پرطرفدار ترین موتور های صنعت بازیسازیه ..در هر صورت بازیه Call of Duty 2 از لحاظ طراحی مراحل جنگ..صدا گذاری و طراحی محیط بازیه خیلی زیبا تر و جذاب تر ساخته شده
call of duty2 از موتور گرافیکی half life استفاده میکنه...

call of duty2 از موتور گرافیکی half life استفاده میکنه
نه جونم کاملا اشتباه میکنی...
بزار یک توضیحی بدم
در Call if Duty 1 شرکت سازنده از موتور Quake III استفاده کرد اما برای ساخت Call of Duty 2 خود شرکت Infinity در موتور Quake III تغییراتی و بهینه سازی هایی ایجاد کرد و در ساخت بازی بکار گرفت پس در نتیجه COD 2 از موتور بهینه سازی شده ی Quake III استفاده میکنه و نه HL 2
اگه از بر فرض محال از HL 2 استفاده شده بود که گرافیک بازی خیلی بهتر از این میبایست بوده باشه

نوشته شده توسط farzadlion:
نه جونم کاملا اشتباه میکنی...
بزار یک توضیحی بدم
در Call if Duty 1 شرکت سازنده از موتور Quake III استفاده کرد اما برای ساخت Call of Duty 2 خود شرکت Infinity در موتور Quake III تغییراتی و بهینه سازی هایی ایجاد کرد و در ساخت بازی بکار گرفت پس در نتیجه COD 2 از موتور بهینه سازی شده ی Quake III استفاده میکنه و نه HL 2
اگه از بر فرض محال از HL 2 استفاده شده بود که گرافیک بازی خیلی بهتر از این میبایست بوده باشه
دقیقا درسته منم یه جایی خونده بودم
آقا این برادرز یه چیزه خیلی بدی داره اونم تیراندازی مسخرش است اصلا نمیشه با تک تیرش کسی رو کشت دستش هم خیلی میلرزه خلاصه از این جهت هم اصلا قالب مقایسه با کال آف نیست

من یک اشتباهی کردم که میخوام اصلاحش کنم بازم خوبه خودم فهمیدم :D
بازیه Call of Duty 2 از موتور Quake III استفاده نمیکنه بلکه موتور بازی تماما توسط خود شرکت INFINITY طراحی و ساخته شده....
گر چه در Call of Duty 1 شرکت INFINITY از موتور Quake III استفاده کرده بود اما برای ساختن COD 2 از موتوری که توسط خودش ساخته شده استفاده کرده ...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or