Brothers in Arms YA Call of Duty 2

• Thread starter Thread starter B H Z
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام به همه دوستان عزیز :
من این تایپیک رو برپا کردم که بدونم کدام یک از این دوبازی بهتر است از لحاظ گرافیکی و داستان و غیره ... همین می خواستم نظر تون رو در مورد این دو بازی بپرس مرسی

خوب تابلو که COD بهتره. البته بعد از COD بهترین عنوان همون BIA هست که حرف نداره.:eek:
ولی COD یچیز دیگس. حالا بعضیام با BIA بیشتر حال میکنن. حرفی نیس ولی COD از هر نظر سنگ تموم گذاشت.:D :D
it's good to be important
but it's important to be good

من چشمامو ببندم هم Cod رو انتخاب میکنم.اصلا نو آوری های این Bia به من نچسبید.هر دو نسخش رو میگم....البته منم 19 سالمه بازیخور جان:) ولی یه چیزی که میخوام بگم کاری نکنیم این تاپیکم مثله تاپیکه فیر و کواک بسته بشه:cheesygri

آخرین ویرایش:
خیلی از سایت ها BIA رو بیشتر قبول داشتن ! چیزی که این سایت ها در مورد این بازی گفتن اینه که BIA در زمان انتشارش تونست یک بازی کاملا جنگی رو با تمام جزیتاتش از نظر کیفیت و طراحی واقع گرایانه کاراکتر ها رو در بازیهای هم سبک خودش (WW II) نمایان کنه.و با این کارش تونست شرکتهای هم رقیب خودش از قبیل EA و Infinity Ward و Treyarch رو به فکر فرو کنه !

چیزی که در مورد سری COD گفتن اینه که,در طول زمان انتشار اولین نسخه COD از سال 2003 تا بدین حال هیچگونه پیشرفتی نداشته ! و فقط تونستن از لحاظ گرافیکی تقویتش کنن ! ولی از لحاظ نوآوری و حرکت کارکتر ها در زمان تیر خوردن و جنگیدن هیچگونه پیشرفت قابل ملاحظه ای نداشته...
با وجودی که من خودمم شخصا از COD بیشتر خوشم میاد ولی بنظر من این سایت ها واقا راست گفتن...

نوشته شده توسط mohandes_register:
من چشمامو ببندم هم Cod رو انتخاب میکنم.اصلا نو آوری های این Bia به من نچسبید.هر دو نسخش رو میگم....البته منم 19 سالمه بازیخور جان:) ولی یه چیزی که میخوام بگم کاری نکنیم این تاپیکم مثله تاپیکه فیر و کواک بسته بشه:cheesygri

سلام مهندس جون چطوری. میشناسی که؟؟؟:confused: :confused:
فکر نکنم مهندس جون این تاپیکم اونجوری بشه. اون تاپیک به خاطر لج و لجبازی fear بازا درشو تخته کردن. تازه داشتیم گرم میشدیم و رای Q4 زیاد میشد که قفلش کردن.به همه fear بازا تبریک میگم.
اما این دو تا بازی رقابت آنچنانی ندارن و بیشترا به کال رای میدن و هر کی هر چی در این مورد میگه حدود 80% اون درسته. ولی BIA بازا هم درست میگن واقعا این بازی هم از یه نظرایی بهتر بود.:eek:
بهترم که نه ولی اون موقع که برای ما خودش یهCOD بود.:)

البته من با Bia 1 خیلی موافق بودم با اینکه اونم حوصلم نیومد تمومش کنم ولی Bia 2 واقعا چیزه خوبی نبود.Cod 2 اینقدر جنگاش و درگیریهاش جذابه که من خودم چندیدن بار تمومش کردم رو درجه های سختی مختلف.(در مورده اون تاپیک هم شما پستها رو یه چک دیگه بکنین متوجه میشین کی لجبازی کرده.هنوز هم نظر سنجی تو اون تاپیک فعاله پس میتونین رایاتونو جمع کنین)

كجاي دنيا ديدين همينجوري بري تو دل دشمن بعد 200 تير هم روت خالي كنن بازم خيلي راحت دشمنارو بكشي بعد يه گوشه استراحت كني بعد دوباره راه بيوفتي cod اينجوري باز شماره يكش
بهتر بود

البته حرف شما منطقی.ولی خوده شما وقتی تو بازی یه دفعه آخره مرحله یه تیر بخوری بمیری عصبی نمیشی؟یا نکنه شما اصلا احله باختن تو بازیا نیستی؟من خودم به شخصه از این مورد زیاد بدم نمیاد....
خب البته شما Cod رو میشه بگید رو چه درجه ای بازی کردین که یه روزه تموم شده؟شرط میبندم Hard رو امتحان نکردی...

آخرین ویرایش:
بابا هر دوشون خوبن فقط COD به چند دلیل زیر بیشتر رای آورده:

1. COD شلوغتر و پر سر و صداتره هیجان انگیزتره و خلاصه صحنه های جنگ رو بهتر نشون میده. البته جنگ جهانی همش اینطوری نبوده مثل داخل BIA که یه موقه هایی سکوت تو یه منطقه حکم فرما میشه که بعضی وقتا حوصله آدم و سر میبرد. ولی تو cod یه لحظه هم نمیشه چشماتونو رو هم بذارین و فرصت سر خاروندن ندارین.:eek:

2. یکی دیگه از اون دلایل گرافیکشه که از BIA به مراتب بهتره و میتونیم از مناظر و صحنه ها لذت ببرین. مخصوصا درختا و بوته ها و صحنه های بمبارون و دودی که بلند میشه واقعا دیدنین.:eek:

3. یکی دیگه اینکه روند آسونتری نسبت به BIA داشت. مثلا همون احتیاج نداشتن به پیدا کردن خون بود که واقعا یکی از مشکلات بازی رو که به خاطرش بعضی وقتا باعث مردنمون تو جاهای حساس میشد و رو اعصابا بدجوری راه میرفت رو از بین برده که البته میتونستید رو hard بازی کنید و این موضوع رو تا حدی کم رنگ کنید.

خلاصه هر دو یه هدف و دنبال میکنن با این تفاوت که COD تونست با جلوه های واقعا ویژش حال خیلیا رو جا بیاره.:D
حالا باید منتظر medal of honor بعدی باشیم و ببینیم در مقابل رقباش چی برای رو کردن داره.
شما فکر میکنین که بتونه رو دست COD بلند بشه؟؟؟؟:confused: :confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or