Brain Wood طراح ارشد Company of Heroes طي يك حادثه رانندگي جان باخت. او 33 سال داشته و در كمپاني Relic Entertainment كار مي كرد. وي همراه با همسر باردار خود در حال بازگشت به خانه خود در واشنگتون بوده كه با يك Chevy Blazer كه راننده آن يك دختر 21 ساله بوده تصادف مي كند.
وقتي ماشين از رو به رو به سمت آنها مي آمده Wood ماشين را به سمت راست منحرف مي كند تا خودش در مقابل ضربه قرار بگيرد. او براي نجات دادن جان همسر و بچه به دنيا نيامده اش اين كار را كرد و در مقابل جان خود را از دست داد. دو مسافر Chevy Blazer هم جان خود را طي اين حادثه از دست دادند.
پليس مي گويد اگر ماشين ها از رو به رو مستقيم به هم مي خوردند و Wood جهت را عوض نمي كرد همسر و بچه وي هم مي مردند.
Erin Wood همسر Brain مي گويد:" وقتي ماشين محكم به ما خورد Brain ماشين و خود را به سمت راست هدايت كرد و جان ما را نجات داد. او هميشه خودش را براي من و بچه ام قرباني مي كرد". پس از اين حادثه تعداد بسياري از كارمندان و همكاران Brain به مراسم خاك سپاري او رفتند . Erin Wood مي گويد:" Brain هميشه در رابطه با نزديك بودن با كارمندان استوديو صحبت مي كرد. من آن زمان متوجه نمي شدم تا اين كه امروز واقعا با مهرباني و هم دردي آنها رو به رو بودم."
Brain Wood در GDC امسال هم حضور داشت و مشغول ساخت Company of Heroes بود كه دو هفته پيش به جمع قهرمانان پيوست.
R.I.P