Box Shot

• Thread starter Thread starter Behzadr
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behzadr

کاربر سایت
سلام

با اجازه بقيه دوستان من اين تاپيك رو راه انداختم.براي شروع هم خودم 2 تا باكس از بازي مورد علاقه خودم مي ذارم

نسخه ژاپني شاهزاده ايراني....

Mgs4

با تشکر از بهزاد جان, این هم احتمالا باکس شات رسمی متال گیر 4. اگه دوستان خواستند، یه چندتا باکس شات توپ دیگه :eek:هم در چنته دارم، براتون می ذارم.:cheesygri

من یادمه عکس صورت اسنیک که رو این باکس شات هستش رو باکس شات Mgs3 هم بود ولی به رنگ سبز پس امکان نداره این رسمی باشه ولی اگه خودت ساختیش خیلی خوب درستش کردی!

سلام دوستان

من یک سالی نبودم.خوشبختانه رفقایی مانند پوریا و امین جان تاپیک رو خوب جلو می بردند.البته اول ها که برگشته بودم اصلا" یادم رفته بود چنین تاپیکی هم داشتیم.زیاد حرف نزنم کارم رو شروع کنم.

----

Final Fantasy II

Final Fantasy Tactics : War of The Lions

Final Fantasy : Anniversary Edition

یک توضیح کوچولو بدهم که این فاینال فانتزی ها که می بینید بازسازی نسخه های قدیمی شون هستند برای PSP .البته گویا صحبت بازسازی شاهکاری به نام فاینال فانتزی 9 هم برای PSP هست.امیدوارم چنین امری محقق بشود.:love:

Mr Bean

FIFA 08

کسی این دو تا که کنار رونالدینیو هستند می شناسد ؟ فکر کنم از لیگ MLS باشند.

FlatOut : Ultimate Carnage

Heavenly Sword

NFS : Pro Street

Dark Kinght

لطفا" دست به گیرنده هایتان نزنید ، اینجا Movie Center نیست ! به دلیل اینکه با سایر مدیران سایت رفیقم و میدونم اگر کار اشتباهی کنم با کمال میل Ban م می کنند ، برای رضایت قلبی خودم و بتمن Fan ها ، BS فیلم Dark Knight را میزارم ، چون میدونم خیلی از طرفداران کشته مرده اکران شدن دارک نایت هستند.:cheesygri

Clive Barker,s Jericho

معمولا" اینجا در مورد بازی ها صحبت نمی کنند ولی من بخاطر جریکو این کلیشه را می شکنم.دلیل عمده من بازگشت استاد کلایو بارکر به دنیای بازیسازی با این بازی است.کلایو بارکر اصلا" یک کارگردان فیلمهای سینمائی بود ولی با بازی UnDying به دنیای بازیسازی قدم گذاشت و با دریم ورکز بر سر این پروژه همکاری کرد.متاسفانه سال 2006 عنوان Demonik که دومین بازی ای بود که بارکر در ساخت اون نقش داشت Cancel شد.همه ش هم بخاطر حماقت محض Majesco بود...حرف در مورد جریکو بسیار است.اطلاعات کاملتر را در تاپیکی که برای این بازی خواهم زد می گویم.

پ.ن : PXG ! حق نداری در مورد جریکو حرف بزنی.تو اصلا" UnDying , Resident Evil 2 رو تموم کردی که بخوای در مورد بارکر و شاهکارش صحبت کنی !؟ :biggrin1:

آخرین ویرایش:
البته گویا صحبت بازسازی شاهکاری به نام فاینال فانتزی 9 هم برای Psp هست.امیدوارم چنین امری محقق بشود
سلام ...
حامد جان يك لينك از اين خبر ميدي ... اگه صحت داشته باشه من تا الان 20 ساعت Ff9 رو Psp بازي كردم طوري جلو ميرم كه تمام لول ها را بگيرم و چيزي از قلم نيافته تا الان هم كلي كارت جمع كردم كه بار اول روي Ps تا اخر بازي رفتم اينقدر كارت نداشتم و واقعا بايد بگم بهترين و زيباترين بازي Rpg هست كه ميشه روي اين كنسول دوباره بازي كرد و اگر بياد فروش بسيار خوب خواهد كرد.

حامد جان يك لينك از اين خبر ميدي ... اگه صحت داشته باشه من تا الان 20 ساعت Ff9 رو Psp بازي كردم طوري جلو ميرم كه تمام لول ها را بگيرم و چيزي از قلم نيافته تا الان هم كلي كارت جمع كردم كه بار اول روي Ps تا اخر بازي رفتم اينقدر كارت نداشتم و واقعا بايد بگم بهترين و زيباترين بازي Rpg هست كه ميشه روي اين كنسول دوباره بازي كرد و اگر بياد فروش بسيار خوب خواهد كرد.
سلام حامد جان
والا خودم هم مطمئن نیستم ولی احتمال می دهم که همین NEW Anniversary Edition که صحبتش هست باشد.شماره 1 و 2 که بازسازی شون به پایان رسیده.شماره 7 هم Crisis Core جای خالی ش رو پر می کند.تا ببینیم چه می شود برای باقی شماره های کلاسیک...
داخل You Tube ویدئو گذاشته بودند از اجرای نسخه PSX روی PSP با سرعت کامل که دیدنش خیلی جالب خواهد بود.( طرف نصف فیلم آپلودی ش رو دست و صورتش رو توی شیشه PSP به ملت نشون میده ! ) :biggrin1:

خوب دوستان من دوباره یه سری به این تاپیک زدم و به جی اینکه یه تاپیک جدید درست کنم همین جا جدیدترین boxart بازی Folklore رو که همین امروز سونی نمایش داده رو اینجا می زارم.

folklore-ps3.jpg

به نظر من که خیلی عالیه:)

باکس شات نهایی بازی Dmc 4

این هم باکس شات نهایی بازی Devil May Cry 4 که میتونین در ابعاد مختلف ببینین ;)

باکس شات بازی در اندازه بزرگ و کیفیت بسیار عالی : ( حجمش حدود 2 مگ هست ! )

http://exophase.com/images/misc/dmc4fboxart.jpg

از همه بچه هایی که Boxshot های جدید رو تو مین تاپیک می زارن خیلی ممنونم.و از دیگران هم خواهش می کنم که BOXSHOT های جدید رو همین جا بزارند.

خوب:
Box shot بازی زیبای Silent Hill: Origins که عنوان PSP است مشخص شد.ناشر Konami و سازنده هم Climax

silenthilloriginsofficialboxart.jpg

Boxhsot جدید از بازی زیبای Uncharted برای PAL که تازه اومده بیرون :

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or