Behzadr کاربر سایت Oct 1, 2005 #1 سلام با اجازه بقيه دوستان من اين تاپيك رو راه انداختم.براي شروع هم خودم 2 تا باكس از بازي مورد علاقه خودم مي ذارم نسخه ژاپني شاهزاده ايراني....
سلام با اجازه بقيه دوستان من اين تاپيك رو راه انداختم.براي شروع هم خودم 2 تا باكس از بازي مورد علاقه خودم مي ذارم نسخه ژاپني شاهزاده ايراني....
sAsAn.K کاربر سایت Jul 2, 2007 #226 master_behi عزیز پس چی شد ؟ میخوام پشت و رو با هم باشه چون برای Print میخوام.
Wroth Master کاربر سایت Jul 2, 2007 #227 نوشته شده توسط sAsAn.K: master_behi عزیز پس چی شد ؟ میخوام پشت و رو با هم باشه چون برای Print میخوام. بیشتر... من اینو تو صفحه قبل هم گزاشتم
نوشته شده توسط sAsAn.K: master_behi عزیز پس چی شد ؟ میخوام پشت و رو با هم باشه چون برای Print میخوام. بیشتر... من اینو تو صفحه قبل هم گزاشتم
Wroth Master کاربر سایت Jul 2, 2007 #229 GTA IV Spice Girls Shoes Tekken 6 Theme Hospital Deluxe Hairspray آخرین ویرایش: Jul 2, 2007
sAsAn.K کاربر سایت Jul 2, 2007 #230 اگه پست شماره ی 215 رو میگی والا اینطور که من میبینم فقط نوشتی بفرما ! عکسی من نمیبینم توش.
Wroth Master کاربر سایت Jul 2, 2007 #232 StarCraft II Afrika Alone In The Dark BioShock این یک boxshot استثنایی Devil May Cry 4
sAsAn.K کاربر سایت Jul 2, 2007 #233 آها آقا لیکش ف ی ل ت ر بوده برای من ولی ببین آقا French نمیخوام میخوام English باشه. اگه پیدا کردی آپلودش کن بی زحمت مثلا توی tinypic.com
آها آقا لیکش ف ی ل ت ر بوده برای من ولی ببین آقا French نمیخوام میخوام English باشه. اگه پیدا کردی آپلودش کن بی زحمت مثلا توی tinypic.com
sAsAn.K کاربر سایت Jul 3, 2007 #234 دوستان انقدر معطل کردید و نگذاشتید که خودم فرانسویش رو به انگلیسی تبدیل کردم !.
Wroth Master کاربر سایت Jul 3, 2007 #235 این بازی هم که نیاز به تعریف نداره Project Gotham Racing 4 Super Paper Mario
Wroth Master کاربر سایت Jul 3, 2007 #236 تو این بازی باید حرکات تکنو بزنی من که خیلی حال کردم ولی یکم بازیش سخته B-Boy Ape Escape P Driver 76 Gangs of London Monster Hunter: Freedom 2
تو این بازی باید حرکات تکنو بزنی من که خیلی حال کردم ولی یکم بازیش سخته B-Boy Ape Escape P Driver 76 Gangs of London Monster Hunter: Freedom 2
Wroth Master کاربر سایت Jul 3, 2007 #237 Heavenly Sword Hellboy Hellboy Home Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction
Wroth Master کاربر سایت Jul 4, 2007 #239 من چندتا عکس جدید از Gta Iv دارم ولی نمیتونم تاپیک جدید درست کنم