Behzadr کاربر سایت Oct 1, 2005 #1 سلام با اجازه بقيه دوستان من اين تاپيك رو راه انداختم.براي شروع هم خودم 2 تا باكس از بازي مورد علاقه خودم مي ذارم نسخه ژاپني شاهزاده ايراني....
سلام با اجازه بقيه دوستان من اين تاپيك رو راه انداختم.براي شروع هم خودم 2 تا باكس از بازي مورد علاقه خودم مي ذارم نسخه ژاپني شاهزاده ايراني....
HDV 7 Time is the Fire, in which we burn گرافیست سایت Aug 9, 2010 #886 این هم کاور استرالیا/آسیا. Spoiler
SaDrA-HhH کاربر سایت Aug 10, 2010 #889 نوشته شده توسط .:Arash:.: بیشتر... چه باکسشات رنگارنگ بيخوديه!
HDV 7 Time is the Fire, in which we burn گرافیست سایت Aug 12, 2010 #890 این هم کاور نهایی آمریکای شمالی که داناوان روشه. (بازیکن سومی) فقط کاور آلمان مونده. Spoiler
PAUSE کاربر سایت Aug 12, 2010 #891 نوشته شده توسط sadra-hhh: چه باکسشات رنگارنگ بيخوديه! بیشتر... به نظر من كه خيلى زيباس :d البته هر كس نظرى داره و نظرش واسه من محترمه :d آخرین ویرایش: Aug 16, 2010
نوشته شده توسط sadra-hhh: چه باکسشات رنگارنگ بيخوديه! بیشتر... به نظر من كه خيلى زيباس :d البته هر كس نظرى داره و نظرش واسه من محترمه :d
HDV 7 Time is the Fire, in which we burn گرافیست سایت Aug 13, 2010 #892 کاور پرتقال و هلند/مجارستان فیفا 11. Spoiler Spoiler
God_of_game کاربر سایت Aug 14, 2010 #894 اقا versus احتمال 1٪ هست که boxhsot بازی باشه !!! ---------------------------------
versus کاربر سایت Aug 14, 2010 #895 نوشته شده توسط God_of_game: اقا versus احتمال 1٪ هست که boxhsot بازی باشه !!! --------------------------------- بیشتر... لینک این باکشات های بالا یادت رفته !
نوشته شده توسط God_of_game: اقا versus احتمال 1٪ هست که boxhsot بازی باشه !!! --------------------------------- بیشتر... لینک این باکشات های بالا یادت رفته !
HDV 7 Time is the Fire, in which we burn گرافیست سایت Aug 18, 2010 #899 کاور کامل نسخه آلمان فیفا 11 هم مشخص شد که Mesut Oezil به همراه Rene Adler حضور دارن. http://www.videogameszone.de/screenshots/original/2010/08/FIFA11_PS3_Packshot_final.jpg Spoiler German Cover
کاور کامل نسخه آلمان فیفا 11 هم مشخص شد که Mesut Oezil به همراه Rene Adler حضور دارن. http://www.videogameszone.de/screenshots/original/2010/08/FIFA11_PS3_Packshot_final.jpg Spoiler German Cover