Box Art رسمی GTA V رونمایی شد

RealMadrid C.F.

Hala Madrid ...y nada más
کاربر فعال
RockStar : رونمایی از Box Art نهایی بازی GTA V

actual_1364906194.jpg

شرکت RockStar امروز پس از اتمام کار 3 روزه ی طراحی Box Art بازی GTA V بر روی ساختمان خیابان 7th شهر New York، بصورت رسمی آن را در سایت خود قرار داد.
می توانید تمامی Wallpaper ها و از جمله این Cover Art زیبا را از این لینک دانلود بفرمایید.

منبع

آخرین ویرایش:
بچه ها این باکس آرت fan made هست اشتباه نکنید اینو یکی از کاربرای gta forums طراحی کرده بر اساس اون طرح نصف اولی روی دیوار
هنوز خود راک استار چیزی رو منتشر نکرده

آخرین ویرایش:
موبایل طرف منو کشته=)) ارم بستنی پشتشه
موبایل اپل یه سیب گاز زدست فلسفش همون سیبست که رو سر نیوتون افتاد
حالا فلسفه این بستنی رو میدونید :p
Android اسم ورژن های مختلفش چجوریه؟! :-/ :دی
شاید هم ربطی نداشته باشه به Android ولی خو این حدس بنده است :دی

بچه ها این باکس آرت fan made هست اشتباه نکنید اینو یکی از کاربرای gta forums طراحی کرده بر اساس اون طرح نصف اولی روی دیوار
هنوز خود راک استار چیزی رو منتشر نکرده

ولی بنظرم ردیف دوم ( از گوشی ) درست کشیده، اگر دقت کنی به دو عکس ساختمان ( یکیش توی منبع GTAV.Net) میبینی درست هست ...
بهرحال تا فردا یا شایدم 30 دقیقه دیگه ( مثل تریلر دوم :d ) رونمایی کامل بشه

---------- نوشته در 11:18 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:10 PM ارسال شده بود ----------

اگر من الان توی NY بودم، همین الان می پریدم یه عکس می گرفتم همه رو راحت می کردم :d اصلا فیلم آنلاین می گرفتم :d

یک عکس دیگه، تصویر یارو رو رو دقت کنید( پایین موتور ) : جای کشیدن صورت آدم هست که فکر کنم صورت Michel باشه :d

http://8pic.ir/images/03693764419540164342.jpg

دوباره آپدیت :d : بنظر می رسه دست از کار کشیدند :d تنبلا :|

http://8pic.ir/images/40002091861404459963.jpg

آخرین ویرایش:
آره تا اینجاش درست ولی بقیش فکر نمی کنم درست باشه، چون باید عکس سه شخصیت باشه، که یکی از بروبچ اون فروم هم جاشونو خالی گذاشته :d

همین ثابت میکنه سگه هم درسته این عکس از نزدیک گرفته شده کم رنگ رو دیوار خط کمرنگ کشیدند بعد رنگش میکنند عکسارو ببین چون عکس درست گرفته نشده بود اون دوتا رو نتونستم تشخیص بدم

بهترین کار این بود براشون چایی ببریم بریم تو وسایلشون طرح اصلیو ببینیم :d

انگار راکستار از نظر هنری افت کرده :d

:((

پ.ن:یادش بخیر هر وقت تو لودینگ با اهنگ مخصوصش این عکسو میدیم یه هایپی میشدم که میگفت ردی فرو لت و پار ملت؟

خو یکی بره یه 20 دلاز بزاره تو جیب اون نقاش محترم تا طرح رو بهش نشون بده . یه عکسم بندازه ملت رو از خماری در بیاره :d

اگر یه مقدار از قوه تخیلتون استفاده کنید میتونید کل طرح رو توی این تصاویر ببینید :d

پس کلا فرق میکنه سگه که درسته البته کوچکتره یه کم اینور تر اون دوتا هم کلا فرق کردند چون یه ماشین اینجاست وسطیه هم یه لب دیدم :d با یه تفنگ یه مرد چکله (:p)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or