Bourne Ascendancy در حال ساخت !

• Thread starter Thread starter MANIX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

MANIX

کاربر سایت
bourne11.jpg

درود.

سال پيش بود كه EA تمام حقوق آثار Robert Ludlum را به مدت 10 سال خريد. آقاي Ludlum نويسنده كتاب سياسي و ماجرايي Bourne بود كه با فروش بالا و جوايز زيادي رو به رو شد.

شركت EA كار ساخت اين عنوان را به استوديو اسطوره اي Starbreeze داد و Jerk Gustafsson گفته بود كه تيم Riddick روي بازي كار خواهد كرد و مي خواهيم يك عنوان بسيار موفق همانند عناوين The Darkness و Riddick عرضه كنيم.

وي همچنين اشاره كرده بود بازي داراي يك گيم پلي فوق العاده و روايت داستان منحصر به فرد خواهد بود. در همين راستا EA اعلام كرده بود اين بازي به يكي از عناوين بزرگ تبديل خواهد شد.

حال Carl Vikman كه در سمت Audio Direct در Starbreeze كار مي كند گفته كه نام اين بازي “Bourne Ascendancy” است.

گفته شده بازي داراي بخش Multiplayer قوي هم خواهد بود.

هنوز هيچ تاريخ عرضه دقيقي مشخص نشده.

همچنين كمپاني Starbreeze مشغول ساخت دو عنوان Syndicate و Bourne براي EA است.

منبع

عالی بود حمید جان !
با اینکه من بر خلاف تو اصلا با Darkness حال نکردم :دی ولی Starbreeze واقعا استدیوی خوبی هست و انتظارات خیلی ازش بالاست ! حدس میزنم این بازی فوق العاده بشه (حس ششم میگه :d)

شماره اول بازي انچنان بازي نبود ولي من خيلي باهاش حال كردم:love:
كلا اين سري فيلمها برام جزابه اميدوارم اين شمارش هم فقط برا سود بيشتر نباشه و يه بازي قابل قبول عرضه شه:love:

با توجه به سابقه ی زیادی که Starbreeze در سبک مخفی کاری داره
به نظر بازی خوبی در می یاد البته اگه مثل بازی قبلی مایه ی action
فقط مورد توجه قرار نگیره .در کل bourne با کمی مخفی کاری می تونه
بازی خیلی خوبی بشه .

خبر مسرت بخشی بود:love:
من از شماره اول خیلی خوشم اومد بخصوص مبارزات نفس گیرش. حالا هم که استدیوی فوق محبوب :love:Starbreeze وظیفه ساخت این شماره رو بدست گرفته همه چیز آماده هست برای یک بازی بزرگ!
2 تا شاهکار این گروه (ریدیک و دارکنس) هیچ موقع از یادم بیرون نمی ره و نخواهد رفت.فقط خیلی خیلی حیف شد که شماره دوم دارکنس رو رها کردن و افتاد دست استدیویی که من زیاد بهش اعتماد ندارم.

به قول فریدون قصد EA انگاری دیگه پول و پله نیست. میخواد به دوران اوج برگرده و اون لکه ننگش رو که همه دیگه نفرین شده میدونستنش رو از تنش پاک کنه.

به قول فریدون قصد EA انگاری دیگه پول و پله نیست. میخواد به دوران اوج برگرده و اون لکه ننگش رو که همه دیگه نفرین شده میدونستنش رو از تنش پاک کنه.
بورن خوراکه ساختن بازیه. کلی جای مانور داره. FPS، TPS، اکشن، مخفی کاری، اتومبیل رانی وسط شهر، تعقیب و گریز، مبارزه تن ب تن و ... . از طرفی Starbreeze هم که شاخص حضورتون هست :دی EA هم که ساپورت مادی معنویش حرف نداره.
از طرفی موتور اختصاصی خودشون رو دارن و بازی هاشون تِم تاریک داره جوهای سنگین. خلاصه بشکن و بالابندازـه :دی.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or