Bound by Flame | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Hazmat
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
حدود یک ساعت روی pc بازی کردم
بازی بدی نیست ارزش یک بار بازی کردن داره به نظرم
گرافیک هنری بازی به نظرم جالبه
سیستم مبارزاتش بر منبای جا خالی دادن و counter attack هستش اولش یکم سخته ولی بعد از مدتی بهش عادت میکنی و بازی لذت بخش میشه
3 نوع سلاح تو بازی هست که اولی شمشیر معمولی ه ، دو تا dagger داره که میشه با سرعت بالا باهاش اتک داد و یه bow برای مبارزه از راه دور
بسته به نوع دشمن باید یکی از این 3 سلاح انتخاب کرد
یکم که تو بازی پیشرفت کنید جادو هم به بازی اضافه میشه
اگه rpg باز هستید این بازی از دست ندید

بازی رو چند دقیقه ای انجام دادم.همونطوری که انتظار داشتم بود و یک بازی متوسط رو به بالا هست.گرافیک بازی بد نیست و گیم پلی هم شبیه همون بازی هایی هست که صفحه قبلی گفتم.اما بخش ساخت کاراکتر بسیار افتضاح هست.فقط میتونید قیافه/اسم/مدل مو رو انتخاب کنید که تعداد مدل موها و چهره‌ها کم هست.درکل همون هفت مناسبش هست!

حدود یک ساعت روی pc بازی کردم
بازی بدی نیست ارزش یک بار بازی کردن داره به نظرم
گرافیک هنری بازی به نظرم جالبه
سیستم مبارزاتش بر منبای جا خالی دادن و counter attack هستش اولش یکم سخته ولی بعد از مدتی بهش عادت میکنی و بازی لذت بخش میشه
3 نوع سلاح تو بازی هست که اولی شمشیر معمولی ه ، دو تا dagger داره که میشه با سرعت بالا باهاش اتک داد و یه bow برای مبارزه از راه دور
بسته به نوع دشمن باید یکی از این 3 سلاح انتخاب کرد
یکم که تو بازی پیشرفت کنید جادو هم به بازی اضافه میشه
اگه rpg باز هستید این بازی از دست ندید
البته bow زیاد نقشی نداره تو بازی و خیلی محدوده دسترسی بهش بیشتر باید روی dagger و magic اون هم از نوع استفاده از راه دور اصرار داشته باشید
من که خوشم اومده از بازی
اولا یکم نور پردازی و تکسجر ها اذیت میکنه چشمو اما کم کم عادت میکنیم بهش
followerــها هم بیشتر نقش پشمک رو ایفا میکنن تو این نسخه
با اینکه روی آخرین حد difficulty بازی یعنی capitan بازی میکنم اما زیاد چیزی واسه گفتن نداره درجات سختی بازی

البته bow زیاد نقشی نداره تو بازی و خیلی محدوده دسترسی بهش بیشتر باید روی dagger و magic اون هم از نوع استفاده از راه دور اصرار داشته باشید
من که خوشم اومده از بازی
اولا یکم نور پردازی و تکسجر ها اذیت میکنه چشمو اما کم کم عادت میکنیم بهش
followerــها هم بیشتر نقش پشمک رو ایفا میکنن تو این نسخه
با اینکه روی آخرین حد difficulty بازی یعنی capitan بازی میکنم اما زیاد چیزی واسه گفتن نداره درجات سختی بازی
درسته بعد از اینکه جادو یاد میگره کلا استفاده از کمان بی معنی میشه
با اینکه دو نوع سلاح اصلی داره ولی بازی یه جورایی مجبور میکنه از dagger استفاده کنی نسبت به شمشیر خیلی موثر تره
همراه ها فقط اون دختر جادوگره که هیل میده بدرد میخوره

در كل خيلي بهتر از اون چيزي بود كه فكر ميكردم همه چيز بازي معمولي هست ولي در كل خيلي ارزش بازي داره اگه بي بازي مونديد
حد اقل 2تا پايان داره چنتا كاراكتر باحال هم داره كه يكيشون :))6000 سال عمر كرده:-o نمره 7 براش مناسبه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or