Botanicula | PC

developer: Amanita Design
genre: adventure
platform: PC
release date: April 19 2012
play modes: single player
game engine: Adobe Flash

logo.png

بدون شک دو تا از بهترین بازیهای فکری ماجراجویی دو بعدی که در سالهای اخیر منتشر شده اند توسط همین سازنده ساخته شده اند و جوایزی را نیز از آن خود کرده اند. دو بازی Samorost و Machinarium

جوایز:
Machinarium
-------------
■Annual Independent Games Festival - Excellence in Visual Art Award (2009)
■DICE Awards - Nomination for 13th Annual Interactive Achievement Awards (2009)
■Gamasutra - Best Indie Game of 2009
■VGChartz.com - Best Indie Game of 2009
■PC Gamer - Best Soundtrack of 2009

Samorost 2
-------------
■Flashforward Film Festival - winner in Original Sound category (2006)
■Seoul net festival - Best Web-Work Award (2006)
■Webby Award - winner in games category (2007)
■Annual Independent Games Festival - Best Web Browser Game (2007)
Samorost
■Top Talent Award - nominee (2003)
■Webby Award - nominee (2004)​

و اکنون بار دیگر شاهد یک بازی ماجراجویی فکری اشاره و کلیک و مثل گذشته, با گرافیکی دو بعدی و زیبا خواهیم بود.

Botanicula داستان زندگی تعدادی دانه را بازگو می کند که بر روی درختی در
جنگل, سکنی گزیده اند و باید این درخت زيرفون را در برابر حملات عنکبوتها نجات دهند.

وبسایت رسمی

وبسایت سازنده

تصاویر

تصاویر
Botanicula - pictures

botanicula-07.jpg

botanicula-06.jpg

botanicula-04.jpg

نقد من از بازی:

هر جنگلی از تعدادی گیاه و حیوان و درخت تشکیل شده که مجموعه ی تمامی اینها, یک زندگی پویا را تشکیل می دهند. اما شاید بهتر باشد که کمی وارد جزییات این جنگل شویم چون در واقع هر درخت نیز خود دنیایی از زندگی را درون خود نهفته دارد. از میوه ها و برگها و حیوانات سکنی گزیده در آن گرفته تا حشرات درشت و کوچک و حتی دانه های گیاهی!

همینجاست که داستان 5 دانه ی گیاهی دوست داشتنی ما آغاز میشود. یکی از این دانه های کوچک با کُره ای نورانی روبرو می شود و تصمیم می گیرد که با کمک دوستانش, آن شیء را با خود حمل کرده و با غلبه بر عنکبوتهای سیاهی که قصد نابودی درخت را دارند, زندگی را دوباره به درخت بازگرداند.

با کنترل این 5 شخصیت بامزه (که در طول سفر ماجراجویانه ی خود به لحظات خوش و ترسناکی برخورد می کنند), باید به حل معماهای نهفته در این درخت زیبا بپردازید. معماهای بازی با اینکه اکثرا ساده می باشند, ولی تنوع بسیار خوب و شیرینی حل آنها مخصوصا شادی دوست داشتنیِ 5 شخصیت داستان پس از حل هر معما, لذت دو چندانی را برای حل آنها به ما می بخشد.

طراحی دو بعدی و خیال پردازانه ی موجودات و محیط درخت, با هنرمندی بسیار, ما را به دنیایی خیالی و در عین حال واقعی در میان شاخ و برگهای یک درخت می برد و در هر صحنه, تابلویی نقاشی برایمان پدیدار می سازد. صداگذاری برای تمام موجودات بسیار زیبا انجام گرفته و بهترین صداگذاری را می توان در میان 5 شخصیت اصلی داستان یافت که با ایجاد صداهای خنده و یا وحشت, حس داستانی را بخوبی انتقال می دهند.

در انتها, انجام این بازی فکری کوتاه و رویایی را به همه پیشنهاد می کنم...

گرافیک: 9
صدا و موسیقی : 9
گیم پلی: 8.5
داستان: 8
-------------------
امتیاز کل: 9

آخرین ویرایش:
رنگ کارتها

به نسبت تعدادی که ازشون پیدا میکنی وقتی بازی رو تموم کنی چند تا فیلم بامزه بازی بهت جایزه میدهمثلا" من 115 تا پیدا کردم و 3 تا فیلم باز شد
چرا رنگ بعضی کارتها با بقیه فرق داره ؟ معماشون باید حل بشه یا نه ؟

من این بازی رو نصب کدم ولی وقتی بازی رو اجرا میکنم یه صفحه مشکی شبیه این می یاد

00890567154295687343.jpg
اول msvcr100.dll می خواست که گرفتم . ریختم
adobe shockwave
adobe flash player
adobe air
اینا رو هم همه رو نصب کردم ولی نشد که نشد!
اگه میشه کمک کنید

من این بازی رو نصب کدم ولی وقتی بازی رو اجرا میکنم یه صفحه مشکی شبیه این می یاد

اول msvcr100.dll می خواست که گرفتم . ریختم
adobe shockwave
adobe flash player
adobe air
اینا رو هم همه رو نصب کردم ولی نشد که نشد!
اگه میشه کمک کنید

آخرین نسخه ی موارد زیر رو بگیر شاید درست شد:

1- درایور گرافیک
2- Microsoft visual c++ 2010
3- DirectX

c++ 2010 و C++ 2008 2005
هرچی نرم افزار ADOBE بوده نصب کردم
DIRECTX نصب کردم
درایور گرافیکم 295
کل بازی 700 مگ
از دیروز تا حالا 800 مگ برنامه دانلود کردم
درست نشد که نشد :((

دوستان مژده بدید!>:d<
مشکل خودمو که حل کردم هیچ(فایل msvcr100.dll که گرفته بودم خراب بود) , مشکل نوار سیاه بغل صفحه رو هم حل کردم!
بازی در رزولوشن 1440 * 900 به صورت فول اسکین اجرا میشه
ولی برای این کار شما باید رزولوشن دسکتاپ خودتونو تغییر بدین
که برای هر بار اجرا بازی کسل کننده میاد
برای این مشکل شما باید این فایل رو نصب کنید
بعد به شرت کات بازی browse کنید
بعد رزولوشن 1440 * 900 رو به شرت کات بدید
و ok کنید
حالا شما یه شرت کات از بازی دارید که هر وقت اونو اجرا می کنید بازی با رزولوشن فول اسکرین اجرا میشه و هر وقت که بازی رو ببندید رزولوشن به حالت اولیه خودش بر می گرده
امیدوارم که مفید بوده باشه:x
Download reso rar

اولا درباره فول اسکرین بگم که توی همون خود بازی داخل بخش تنظیمات قسمت ویندوز سایز هست و دیگه نباید کارایی که مسعود عزیز گفتن رو انجام بدیم.(البته قصد بی احترامی نباشه مسعود جان).
دوم اینکه من اینجا گیر کردم.

اولا درباره فول اسکرین بگم که توی همون خود بازی داخل بخش تنظیمات قسمت ویندوز سایز هست و دیگه نباید کارایی که مسعود عزیز گفتن رو انجام بدیم.(البته قصد بی احترامی نباشه مسعود جان).
دوم اینکه من اینجا گیر کردم.
شما درست می فرمایید ولی این مشکل نوار سیاه بغل صفحه فقط برای مانیتور های wide که اینجوری میشه
اگه یه سرچی تو نت بزنید متوجه میشید که خیلی ها این مشکل رو دارن8-|
این ترفند رو هم خودم ابداع کردم :d(البته یه ذره الهام هم گرفتم)
اینم یه عکس از بازی خودم
82352406520791413353.jpg

آخرین ویرایش:
PiKO PiKO اصلا اونجا کاری انجام نمیدی !
راه حل در اسپولیر
اینجا باید 3 تا بچه پیدا کنی :
1- یک نفر داره ماهیگری میکنه میگه کرم میخوام که وقتی براش بیاری با چوب ماهیگیریش یک خرچنگ شکار میکنه و با اون خرچنگ میری عنکبوت سر راهت در مسیرهای قبلی با چیدن تارش، برمیداری و بچه را پیدا میکنی
2- یکی دیگه از بچه پایین 4 تا قورباغه هستند که باید 2 بار بری سراغ خرچنگ ها تا پرتاب بشی پایین که البته کرم هم اونجا پیدا میکنی که بعد از حل کردن معما ابها بچه را نجات میدی و خودتم میتونی برگردی بالا
3- یک جا هست یک پشه بزرگ میاد یک برگ میخوره و مست میشه که زمانی مستیش باید روش کلیک کنی تا بالا بیاره و بریزه داخل شکم حلزون ... این کارو چندین بار انجام میدی تا حلزون حرکت کنه ... بعد از حرکت دادنش اون حشره سیاه بزرگ اول تکون میدی و با استفاده از حلزون یک حشره بدست میاری و میری به سمت اون راهی که یک حشره پرنده میاد و جلوتو میگره
شرمنده اگر کامل توضیح ندادم چون میخواستم همه لذت بازی از دست ندی اما همینم خودش اکثر جواب ها گفتم

---------- نوشته در 06:20 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:05 PM ارسال شده بود ----------

به نسبت تعدادی که ازشون پیدا میکنی وقتی بازی رو تموم کنی چند تا فیلم بامزه بازی بهت جایزه میده

مثلا" من 115 تا پیدا کردم و 3 تا فیلم باز شد
این فیلمها را کجا میتونم ببینم ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or