Botanicula | PC

developer: Amanita Design
genre: adventure
platform: PC
release date: April 19 2012
play modes: single player
game engine: Adobe Flash

logo.png

بدون شک دو تا از بهترین بازیهای فکری ماجراجویی دو بعدی که در سالهای اخیر منتشر شده اند توسط همین سازنده ساخته شده اند و جوایزی را نیز از آن خود کرده اند. دو بازی Samorost و Machinarium

جوایز:
Machinarium
-------------
■Annual Independent Games Festival - Excellence in Visual Art Award (2009)
■DICE Awards - Nomination for 13th Annual Interactive Achievement Awards (2009)
■Gamasutra - Best Indie Game of 2009
■VGChartz.com - Best Indie Game of 2009
■PC Gamer - Best Soundtrack of 2009

Samorost 2
-------------
■Flashforward Film Festival - winner in Original Sound category (2006)
■Seoul net festival - Best Web-Work Award (2006)
■Webby Award - winner in games category (2007)
■Annual Independent Games Festival - Best Web Browser Game (2007)
Samorost
■Top Talent Award - nominee (2003)
■Webby Award - nominee (2004)​

و اکنون بار دیگر شاهد یک بازی ماجراجویی فکری اشاره و کلیک و مثل گذشته, با گرافیکی دو بعدی و زیبا خواهیم بود.

Botanicula داستان زندگی تعدادی دانه را بازگو می کند که بر روی درختی در
جنگل, سکنی گزیده اند و باید این درخت زيرفون را در برابر حملات عنکبوتها نجات دهند.

وبسایت رسمی

وبسایت سازنده

تصاویر

تصاویر
Botanicula - pictures

botanicula-07.jpg

botanicula-06.jpg

botanicula-04.jpg

نقد من از بازی:

هر جنگلی از تعدادی گیاه و حیوان و درخت تشکیل شده که مجموعه ی تمامی اینها, یک زندگی پویا را تشکیل می دهند. اما شاید بهتر باشد که کمی وارد جزییات این جنگل شویم چون در واقع هر درخت نیز خود دنیایی از زندگی را درون خود نهفته دارد. از میوه ها و برگها و حیوانات سکنی گزیده در آن گرفته تا حشرات درشت و کوچک و حتی دانه های گیاهی!

همینجاست که داستان 5 دانه ی گیاهی دوست داشتنی ما آغاز میشود. یکی از این دانه های کوچک با کُره ای نورانی روبرو می شود و تصمیم می گیرد که با کمک دوستانش, آن شیء را با خود حمل کرده و با غلبه بر عنکبوتهای سیاهی که قصد نابودی درخت را دارند, زندگی را دوباره به درخت بازگرداند.

با کنترل این 5 شخصیت بامزه (که در طول سفر ماجراجویانه ی خود به لحظات خوش و ترسناکی برخورد می کنند), باید به حل معماهای نهفته در این درخت زیبا بپردازید. معماهای بازی با اینکه اکثرا ساده می باشند, ولی تنوع بسیار خوب و شیرینی حل آنها مخصوصا شادی دوست داشتنیِ 5 شخصیت داستان پس از حل هر معما, لذت دو چندانی را برای حل آنها به ما می بخشد.

طراحی دو بعدی و خیال پردازانه ی موجودات و محیط درخت, با هنرمندی بسیار, ما را به دنیایی خیالی و در عین حال واقعی در میان شاخ و برگهای یک درخت می برد و در هر صحنه, تابلویی نقاشی برایمان پدیدار می سازد. صداگذاری برای تمام موجودات بسیار زیبا انجام گرفته و بهترین صداگذاری را می توان در میان 5 شخصیت اصلی داستان یافت که با ایجاد صداهای خنده و یا وحشت, حس داستانی را بخوبی انتقال می دهند.

در انتها, انجام این بازی فکری کوتاه و رویایی را به همه پیشنهاد می کنم...

گرافیک: 9
صدا و موسیقی : 9
گیم پلی: 8.5
داستان: 8
-------------------
امتیاز کل: 9

آخرین ویرایش:
بازی رو چند روز پیش تموم کردم اما خوب حال تایپ کردن نبود!

اما بازی یه شاعرانه ی واقعیه! خیلی زیبا و خیلی هنری طراحی شده... موجوداتی که حتی نمیدونم چی هستند با تمام وجود احساسات دارند و میشه توی چهرهاشون که چیز خاصی نیست حس شادی و ناراحتی و ترس رو دید!

ممنون از سازنده های بازی.

منم بازی رو تموم کردم
یکی از بهترین تجربه های ادونچری که توی این چند سال اخیر داشتم. واقعا ساخت یه همچین بازیی توی این سطح با فلش کار تحسین برانگیزیه. استقلال تیم Amanita Design توی ساخت بازی خیلی برام جالب بود و با دیدن این بازی به این موضوع کاملا واقف شدم که ساخت بازی نیاز به سرمایه هنگفت نداره بلکه میشه بازی رو با یه برنامه ساده مثل فلش ساخت و حتی افکت های صوتی بازی رو با دهان زد! هر کسی که این بازی رو بره می فهمه که Amanita Design تونسته با کمترین هزینه ممکن و فقط استفاده از فکر و خلاقیت به یه همچین اثر زیبایی دست پیدا کنه که از خیلی از بازی های امروزی از نظر طراحی و دیزاین جلوتر باشه و از سطح کیفی بسیار خوبی برخوردار باشه. Botanicula یه درس بازی سازیه واسه سازنده های ما که یاد بگیرن چطور باید توی جایی مثل ایران به شکل مستقل بازی ساخت. تنها مشکل بازی کنترلش بود که در برخی از جاها یه مقدار عجیب طراحی شده بود و گیمر رو به اشتباه مینداخت

یه نقل قول از داداشم:

اگه بخوایم منطق الطیر عطار رو بازی ازش بسازیم، هیچ بازی ای شبیه تر از Botanicula به محتوای این کتاب نیست.

کلن اهل تایپ کردن نیست، بیاد بگه خودش اگه خواست باقیش رو. ولی به نظر من هم این طوره.

سلام من اين قسمت از بازي گير كردم كسي ميتونه كمكم كنه
22073b188445.jpg

salam
باید یه کلاه برای کسی که سمت راست راه هست ببری و بعدش شلیکش کنی به این سیبله.کلاهه هم پیش یه نفره که باید باهاش مسابقه سوسک سواری :دی بدی و وقتی بردیش خوشحال میشه و میپره رو هوا ،اون موقع باید قارچ سمت راستیو بزنی تا کلاهش بیوفته زمین.گرفتی؟ :دی

آقا اینجا من گیر کردم. رو هیچ چیزی نمیتونم کلیک کنم. خارج هم نمیتونم شم. یه اسلات دیگه رو هم نمیتونم لود کنم حتی. باگ هستش آیا ؟ الان میزنه به سرم بازی رو پاک میکنم :|

a6ab34959489.jpg

آقا اینجا من گیر کردم. رو هیچ چیزی نمیتونم کلیک کنم. خارج هم نمیتونم شم. یه اسلات دیگه رو هم نمیتونم لود کنم حتی. باگ هستش آیا ؟ الان میزنه به سرم بازی رو پاک میکنم :|

a6ab34959489.jpg

اینجا یه باگ هست ...

تو تاپیک مشکلات نصب واجرای بازی لینک دانلود پچ هست ...

( همین جا هم لینکش رو واستون می ذارم ... )

لینک دانلود پچ

من موقع اجرا بازیش این ارور به من میده : MSVCR100.dll و نوشته در کامپیوتر شما این فایل وجود ندارد ....... باید چی کار کنم :((

سلام
من مي خواستم اين فايل رو براي شما آپلود كنم اما نتونستم
هر كسي كه اين فايل رو داره براي ايشون آپلود كنه(در سرچ ويندوز نام فايل بالا رو كپي كنه)
شما وقتي اين فايل رو دانلود كردي بايد در درايو c در قسمت Windows و بعد در فولدر System32 يا 64 كپي كنيد

مرسی ... بازی تموم کردم حدودا 4 ساعت طول کشید

اگر کسی Machinarium بازی کرده باشه براحتی متوجه میشه که فرم کلی معماهاش چطوری هست و با یکم سوزوندن فسفر میتونه حدس بزنه به عنوان مثال همون اولش که باید 3 تا پر پیدا کنی ...
خطر اسپولیر دارم جوابش میگم :
باید 3 بار روی برگ نارنجی کلیک کنی تا بعد از خارج شدن 3 تا زنبور پر هم خارج بشه که این جور معما ها در Machinarium بود
که شاید دلیل ساده بودن معماهاش اشنا بودن همه ما با نحوه طراحی معماهای بازی توسط سازنده هاش هست
البته از حق نگذریم دنیای شادی بود !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or