Multi Platform Borderlands 4

سازنده
Gearbox Software
تاریخ انتشار
23rd September 2025
ناشر
2K Games
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
Untitled.jpg

Developer Gearbox Software
Publisher 2K Games
Engine Unreal Engine 5
Release Date 12 September 2025
(21 شهریور 1404)
Platform(s) PC/PlayStation 5/Xbox Series X|S

در Borderlands 4، طبق معمول بازیکنان در نقش یکی از چهار Vault Hunter جدید به سیاره‌ای به نام Kairos سفر می‌کنند. این سیاره تحت سلطه‌ دیکتاتوری به نام Timekeeper است و بازیکنان باید با او و ارتش اش با نام Order مقابله کنند. هدف اصلی؛ رهبری مقاومت در برابر این گروه و کشف گنج های مخفی در این سیاره است.

Vault Hunters

2.jpg

Timekeeper

3.jpg

بازی همچنان در سبک شوتر اول‌شخص با عناصر نقش‌آفرینی و سلاح های بی شمار است. ویژگی‌ جدیدی نیز که معرفی شده Grappling Hook است که که علاوه بر جابه‌جایی سریع‌تر و دسترسی به مناطق مختلف، باعث داینامیک‌تر شدن مبارزات می‌شود و به بازیکنان اجازه می‌دهد از زوایای جدید به دشمنان حمله کنند یا سریع‌تر از موقعیت‌های خطرناک خارج شوند.

اطلاعات جدید
  • در این نسخه جابجایی های زیادی را می توانید بصورت هوایی انجام دهید.
  • هنگام گشت و گذار با سورپرایز های زیادی مواجه می شوید.
  • وسیله نقلیه را در هر زمانی می توانید spawn کنید.
  • پنج اسلات برای اسلحه و سه تولیدکننده جدید، به‌علاوه اسلحه‌هایی که می توانید با پارت های مختلف customize کنید، قابل استفاده‌اند.
  • نرخ دراپ آیتم‌ها و لوتینگ بازی بازنگری شده و آیتم های لجندری برخلاف نسخه 3 خیلی کمتر پیدا می شوند.
  • اسم دو Vault Hunter جدید: وِکس (Siren) و رافا (Exo-Soldier)
  • داستان باز هم خیلی به شخصیت‌های Siren پرداخته، ولی این بار با حضور وکس و گربه بنفش و غول‌پیکرش، هیجان بیشتری اضافه شده.
  • شخصیت‌های قدیمی مثل Moxxi, Zane, Claptrap, Amara و... در این نسخه حضور دارند.
  • هر Vault Hunter، مثل همیشه، پلی استایل مخصوص خودش را دارد اما این ویژگی این بار با وجود پیشرفته‌ترین سیستم Skill Tree در تاریخ سری، به سطح جدیدی ارتقا یافته.
  • اسلات جدیدی به نام Enhancements Gear اضافه شده که به بازیکن اجازه می‌دهد اسلحه را با توجه به سازنده آن تقویت کند و کمبو های خاص‌تری بسازد.
  • اسلات دیگری به نام Ordnance، ترکیبی از نارنجک و سلاح سنگین را ارائه می‌دهد که بر پایه Cooldown کار می‌کند و نیازی به مهمات ندارد.
  • آیتم جدید Repkit به بازیکن این امکان می‌دهد که خود را Heal کرده و Buff های موقت دریافت کند.
  • در Co-op این نسخه بازیکنان یک پارتی می توانند در حین سوییچ کردن بین Mode های بازی، با حفظ لوت خود، درجه سختی فردی و Dynamic Level Scaling (که هر پلیر، دشمن ها را متناسب با Level خودش می بینه)، با هم بمانند.

آخرین ویرایش:
عزیزان ایدی بذارین پلی بدیم!
قشنگ یاداور بوردر ۲ هست! خیلی خفنه. بعد مدتها یه لوتر شوتر درست حسابی داره میچسبه
متاسفانه هم پلاسم هم بازیم ظرفیت ۳ هستن وگرنه کو اپش به نظر میاد از کل سری بیشتر قرار هست که بچسبه
راستی سرورای بازی فیلتر نیست ؟

• Like
Reactions: Thundersky
خب بازی رو پلت کردم بعد 140 ساعت. متاسفانه تنها نکات مثبت بازی کات سین هاش, ماموریت های جانبی, گان پلی, و اسکیل ست هاش بودن. داستان بازی برای منی که تمام نسخه ها بازی کردم بشدت بی مهر بود.هیچ چیز خاصی نداشت که درگیر کنه ادمو. تنها شخصیتی که جالب بود زین بودش. اسلحه ها هم زیادی بیش از حد حالت شارژی داشتن که همین باعث میشد نصف بیشتر اسلحه ها اشغال باشن. با اینکه من کلا کنجکاو هستمو تمام اسلحه هارو تست میکردم اصلا حال نداد. بخش کو اپ بازی هم که ماشالله فیلتر بود تجربه خاصی نداشتیم. اگه کسی میخواد بخره صبر کنید تا تمام دی ال سی هاش عرضه بشه بعد نسخه کاملشو بخرین وگرنه الان ارزششو نداره. 6/10

سلام دوستان
من نسخه ی دوم رو بازی کردم خیلی حال داد
الان به نظرتون این رو بگیرم یا doom رو ؟
شاید بگین چه ربطی دارن به هم
واسه من گان پلی مهمه
اگر بازی دیگ ای هم میدونید معرفی کنید

سلام دوستان
واسه من گان پلی مهمه
خب این دو سبک متفاوتن درسته شوتر اول شخص هستن ولی خب فرق دارن. بوردرلندز محتوای بیشتری داره بنظرم تا 100 ساعت میشه بازی کرد اگه اهل 100درصد کردن بازیا باشی. دووم جدید بازی نکردم ولی خب 100 درصد کردن بازی میگن 20-30 ساعت طول میکشه. بوردرلندز لوتر هستش لول بندی اسلحه و کلاس و اسکیلای پیچیده داره و دووم هم خب سبک run and gun شوتر هستش دیگه مشخصه چجوریه.

سلام دوستان
واسه من گان پلی مهمه
اگر گان پلی منظورتون هست که چیزی در حد دووم وجود نداره تقریبا.
ولی باید دید از این ژانر چه چیزی بیشتر براتون مطلوبه. خود دووم هم تایم پلی خیلی خوبی داره با توجه به سبکش تقریبا ۳۰ ساعت گیم پلی تماما مهیج.
ولی بردرلندز هم یک لوتر شوتر هست که خیلی مفرحه . این نسخه ش رو هنوز بازی نکردم ولی نسخه های قبلی واقعا سرگرم کننده و عالی بودن. منتها اگر بخوام بنا به سلیقه خودم پیشنهاد بدم شما دووم رو بردار محاله پشیمون بشی مخصوصا این نسخه که روی دستش نیست.

سلام دوستان
واسه من گان پلی مهمه
هر دو گزینه
جفتشون عالیه
حیف که یکی رو بازی نکنی.

بهینه سازی بازی رو ps5 چقدررر افتضاحهه!!اصلا رو دو حالت کوالیتی و پرفورمنس fps تو دیواره نمیدونم چرا اینقدر داغونه...

کلا بهترین کار در مورد بوردرلندز اینه که ۶ ماه الی یک سال صبر کنی تا قشنگ آپدیتش کنن، بازی از نظر باگ و گلیچ و پرفرومنس اوکی بشه و همینطور بفهمن با خودشون سر نرف و باف کرکترا و آیتما و بیلدای مختلف چند چندن، بعد بازی رو با آف سنگین بخری :D

کلا بهترین کار در مورد بوردرلندز اینه که ۶ ماه الی یک سال صبر کنی تا قشنگ آپدیتش کنن، بازی از نظر باگ و گلیچ و پرفرومنس اوکی بشه و همینطور بفهمن با خودشون سر نرف و باف کرکترا و آیتما و بیلدای مختلف چند چندن، بعد بازی رو با آف سنگین بخری :D
دی‌ال‌سی‌ها رو نگفتی فقط. اونم ۷-۸ تا می‌دن و بعد نسخه کامل رو با تخفیف بالا می‌خری :D
همین الانش که یک ماه گذشته، توی استیم ۲۰ درصد تخفیف خورده. معلومه وضع از پیش‌بینی‌هاشون خراب‌تر در اومده (خدا رو شکر آقای پیچفورد)

دی‌ال‌سی‌ها رو نگفتی فقط. اونم ۷-۸ تا می‌دن و بعد نسخه کامل رو با تخفیف بالا می‌خری :D
همین الانش که یک ماه گذشته، توی استیم ۲۰ درصد تخفیف خورده. معلومه وضع از پیش‌بینی‌هاشون خراب‌تر در اومده (خدا رو شکر آقای پیچفورد)

آره توی PSN هم ۲۰٪ آف خورده. من خودم حدود ۳۵۰ ساعت پلی‌تایم دارم واسه بوردر ۳. دیگه تو میهم ۱۱ باس‌هارو وان شات میکردم :D برا همین به نظرم منطقی نیست خیلی زود بازیاشون رو گرفت. حتی پرفورمنس رو هم بذاریم کنار، اینقدر نرف و باف میکنن که عملا ممکنه ساعت‌ها فارم کردنت رو به باد بدن با یه آپدیت. توی تاینی تینا این مورد خیلی به ضررم شد برا همین یک سالی صبر میکنم و همه‌چیز ادیشن رو با ۷۰٪ تخفیف میگیرم :D متاسفانه بر خلاف سبک روگ‌لایت و سولزبورن، لوتر شوتر خیلی فراگیر نشده. اگرم باشن واسه کنسول منتشر نمیشن!

خب بازی رو پلت کردم بعد 140 ساعت. متاسفانه تنها نکات مثبت بازی کات سین هاش, ماموریت های جانبی, گان پلی, و اسکیل ست هاش بودن. داستان بازی برای منی که تمام نسخه ها بازی کردم بشدت بی مهر بود.هیچ چیز خاصی نداشت که درگیر کنه ادمو. تنها شخصیتی که جالب بود زین بودش. اسلحه ها هم زیادی بیش از حد حالت شارژی داشتن که همین باعث میشد نصف بیشتر اسلحه ها اشغال باشن. با اینکه من کلا کنجکاو هستمو تمام اسلحه هارو تست میکردم اصلا حال نداد. بخش کو اپ بازی هم که ماشالله فیلتر بود تجربه خاصی نداشتیم. اگه کسی میخواد بخره صبر کنید تا تمام دی ال سی هاش عرضه بشه بعد نسخه کاملشو بخرین وگرنه الان ارزششو نداره. 6/10
مشتی تروفی آنلاین و کوآپ داره بازی؟؟؟

من نسخه سوم فقط تو کل مجموعه بازی کردم همین چند وقت پیش رو پلاس و پلاتشم کردم و حالشو بردم.....فقط همون موزیک داخل سنکچوری هر سری که فست تراول میکردم بهش آرامشش می ارزید که بی افتم تو فکر شماره چهارمش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or