Borderlands 2 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان منم بازی رو گرفتم و coop دارم بازی میکنم الانم لولم ۱۴
بازی خیلی قشنگ شده و اگه ماموریت جانبی ها انجام نشه بعضی جاها واقعا به خاطره لول کمتون بازی سخت میشه
دوستان که منتطر ریلیز هستن بگم که وقتی شما lt میزنین و از دیسکهای برنر استفاده میکنین دیگه احتیاجی به صبر کردن نداره

دوستان منم بازی رو گرفتم و coop دارم بازی میکنم الانم لولم ۱۴
بازی خیلی قشنگ شده و اگه ماموریت جانبی ها انجام نشه بعضی جاها واقعا به خاطره لول کمتون بازی سخت میشه
دوستان که منتطر ریلیز هستن بگم که وقتی شما lt میزنین و از دیسکهای برنر استفاده میکنین دیگه احتیاجی به صبر کردن نداره

بازی باید ریلیز رسمی بشه.ربطی به دیسک برنرمکس و اینجور چیزا نداره.شما خودت جایه مایکروسافت باشی نمیگی چجوری هنوز بازی ریلیز نشده تو داری بازی میکنی؟

---------- نوشته در 12:45 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:37 AM ارسال شده بود ----------

آنلاین پس نداره خودم بازی کردم

آنلاین پس نداره عزیز

اره انلاین پس نداری ولی سیزن پس داره.

بازی باید ریلیز رسمی بشه.ربطی به دیسک برنرمکس و اینجور چیزا نداره.شما خودت جایه مایکروسافت باشی نمیگی چجوری هنوز بازی ریلیز نشده تو داری بازی میکنی؟

---------- نوشته در 12:45 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:37 AM ارسال شده بود ----------

.
بازی ریلیز رسمی هم شده.تو سایت خود بازی هم نوشته

اون سیزن پس مال 4 تا از دی ال سی هاست توی توضیحات می تونید بخونید...

پ.ن:این همه با هیجان داشتم دانلود می کردم بعد که دانلود تموم شد دیدم اصن حوصله کپی کردن رو هارد رو ندارم،نشستم همون ICO که داشتم قبلا بازی می کردم رو ادامه دادم
sad_troll_face_low.jpg

ینی تا این حد:d

دوستاني كه بازي كردن:d
تا حالا كدوم شخصيت ها رو امتحان كرديد؟ zer0 خوبه؟
من فعلا با کوماندو شروع کردم !:دی
یه جورایی بازی سخت تر از قبلی به نظر میومد و همین طورم شد به خاطر همین کلاس کوماندو ور داشتم که حداقل یه دفاعی داره کمک میکنه !

بازی ریلیز رسمی هم شده.تو سایت خود بازی هم نوشته

من در جواب اون دوستمون گفتم که گفتن چکار به ریلیز دارید برنرمکس باشه حله.وگرنه اره الان ریلیز شده باریش.

این جواب منو یکی بده.هوش مصنوعی بازی خوب شده؟
من یکش رو همون اول دیدم یاروا مثل بت وایمیستن جلوت تیر میزنن دیگه بازی نکردم.

من در جواب اون دوستمون گفتم که گفتن چکار به ریلیز دارید برنرمکس باشه حله.وگرنه اره الان ریلیز شده باریش.

این جواب منو یکی بده.هوش مصنوعی بازی خوب شده؟
من یکش رو همون اول دیدم یاروا مثل بت وایمیستن جلوت تیر میزنن دیگه بازی نکردم.
هوش مصنوعی نصبت به شماره یک که بهتره البته همچنان ایراد داره.بعضی موقع ها دشمن منو میبینه ولی هیچ عکس العملی نداره.دفع اول من فکر کردم شاید با هم دوستیم.به یک قدمیش که رسیدم شروع کرد به شلیک کردن:d

---------- نوشته در 12:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:20 PM ارسال شده بود ----------

من فعلا با کوماندو شروع کردم !:دی
یه جورایی بازی سخت تر از قبلی به نظر میومد و همین طورم شد به خاطر همین کلاس کوماندو ور داشتم که حداقل یه دفاعی داره کمک میکنه !
منم کماندو رو برداشتم ولی اون zero هم باید باحال باشه.البته این کماندو یه تورنت داره که خیلی به درد میخوره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or