Borderlands 2 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من تازه نسخه ی اول رو شروع کردم ولی راستش زیاد بازی بهم نچسبیده ، داستان درست و درمونی که نداره مراحلش هم خیلی تکراریه و هی باید از یه نقطه به یه نقطه ی دیگه بریم و یه عده رو بکشیم و برگردیم !! اگه حالت split screen نداشت من تا حالا بیخیالش شده بودم !
دوستان اگه کسی نسخه ی اول این بازی رو تموم کرده بگه بازیش چند ساعت گیم پلی داشت !؟

خوب آخرش هم من نتونستم با نسخه ي اول بازي ارتباط برقرار كنم و بعد از 4-5 ساعت بازي قيدشو زدم ! متنفرم از اينكه يه بازي رو شروع كنم ولي تا آخرش نرم ! توي اين چند سال اخير بعد از Rage اين دومين بازيست كه وسطاش بيخيال ميشم و ميندازمش سطل آشغال ! از 2k بعيد بوده چنين بازي اي بسازه ! حالا اگرهم بخوايم به گرافيكش تخفيف بديم ديگه نه گيم پلي معقولي داره نه داستان ! جالبه با شاتگان از نيم متري 100 تا تير روي يارو هدشات مي كني ككش نميگزه ولي اون يه تير از 100 متري بهت ميزنه نصف خونت از بين ميره ! ماموريتها همه يكنواخت و كليشه اي و به طور كلي يك بازي بد قلق و بد ساخت ! من نمي دونم چطور چنين امتيازاي بالايي ازش توي متا ثبت شده !نمره من : 4 از 10

توي اين چند سال اخير بعد از Rage اين دومين بازيست كه وسطاش بيخيال ميشم
جدی ؟ Rage که بازی بدکی نبود مخصوصا اون مینی گیم کارت بازیش خیلی فاز میداد :d یه بازی معمولی بود ولی دیگه داغوون هم نبود انصافا .
این بازی گفتین System link داره دیگه ؟ پس برا دانلود میارزه واسه jtag ها

جالبه با شاتگان از نيم متري 100 تا تير روي يارو هدشات مي كني ككش نميگزه ولي اون يه تير از 100 متري بهت ميزنه نصف خونت از بين ميره !

رندی پیچفورد تو معرفی شماره اول یه جلمه ای گفت که همه موقع بازی کردن باید یادشون بمونه :دی

reality can eat sh!t and die

ضمن این که همین مساله جز بزگر ترین و بهترین نکته های بازی ـه. یعنی سیستم لول آپ ـه ستتیک ـه کامل. مثل elder scroll, zombie island و بقیه ی بازیها rpg نیست که بازی لول خودشو با لول کرکترت تنظمیم کنه و کاملا لول ـه تمام دشمن ها ثابته.

بازی رو من هم بار اول یکم رفتم بعدش خسته شدم انداختم کنار. 4 5 نفر دیگه رو خودم شخصا میشناسم که همین وضعیت رو داشتن ولی بعد از چند ماه دوباره کرم بازیشون گرفت نیشستن پاش و الان جز بهترین fps های این نسلشونه.
کلا 1 هفته دیگه از اول بشین پاش با دید باز مطمئنم پشیمون نمیشی.

بازی رو من هم بار اول یکم رفتم بعدش خسته شدم انداختم کنار. 4 5 نفر دیگه رو خودم شخصا میشناسم که همین وضعیت رو داشتن ولی بعد از چند ماه دوباره کرم بازیشون گرفت نیشستن پاش و الان جز بهترین fps های این نسلشونه.
کلا 1 هفته دیگه از اول بشین پاش با دید باز مطمئنم پشیمون نمیشی.

یه نکته دیگه هم اینه که لذت CO-OP این بازی چندین برابر بازیهای دیگس طوری که بهترین بازی دونفره این نسل برام شده! به هیچ وجه هم نسخه دومشو تنها بازی نمیکنم!!

یه سوال

من نسخه اول رو روی pc رفتم کامل رو کنسول تفاوتش چیه ؟ co op رو میشه دو نفره هم رفت دیگه درست ؟ اون وقت صفحه 2 قسمت میشه ؟
تفاوت ـش اینکه صفحه از وسط نصف میشه و 2 نفری میرید جلو !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or