Borderlands 2 | PS Vita

از اونجایی که خود بازی open word هست با کلی ماموریت (فرعی و اصلی ) و از اونجایی که dlc های متعددی براش اومد در نسخه های کنسولی
انتظار میره مدت طولانی سرگرم کنه . خیلی دوست دارم ببینم با اون گرافیک سل شید و محیط زیباش توی vitaچی میشه ؟!
البته امیدوارم خاص vita چیزی بذار برا اونایی هم که نسخه کنسولی قبلا بازی کردن جذابیتی داشته باشه

آخرین ویرایش:
بله بازی بسیار طولانی هست خیلی وسیعه.
تنوع اسلحه هاش بی نهایته فکر کنم :))
الان ۵ ماه پاره وقت بازی می کنم خیلی حال میده.
یه ویژگی "کمدی دیونه" توی هر شخصیتیش داره!

البته فکرش رو میکنم زیاد دور از ذهن نیست بازیش برای ویتا منتشر شد چون برای ios هم به صورت stratgy اومده بود :horse:
اسم پسوند میبینی؟بازی آی او اسش کلا اسمش فرق داشت ولی این میگه بوردرلندز دو بازی که پارسال برای پی اس 3 اومد( وسایر کنسولها ) خود رفیقمون تو کنفرانس گفت اسمشو یادم نیست همین یارو عینکیه:دی

چه حالی می داد می گفتن اشتباه شده منظورشون نسخه IOS بوده که قراره عرضه بشه :|
هنوزم هیچ تریلری چیزی بیرون ندادن ببینیم گرافیکش چطوری هست یا حتی تاریخ عرضش کی هست .
بعید نیست قبل کنفرانس دیدن بازی خیلی خوب برای ویتا توی لیستشون نیست تماس گرفتن با سازنده ها OK رو ازشون گرفتن گفتم باشه عرضه می کنیم سازنده ها فکر کردن نسخه IOS رو می گن سریع گفتن باشه باشه :d
اون موقع قیافه شهید احمد : =))
قیافه سازنده ها : >:)
برو بچ سونی : :bighug:
قیافه بازی کنان : :|

خدا کنه ضد حال نخوریم البته بازیش خیلی اسمیه من که کف بر شودم دیدم بازیشو ولی کاش چند تا مرحله جدید داشته باشه با سلاح های جدید تر:horse:

خبری از بازیش نیست عکسی چیزی ازش منتشر نشده قسمتی به نسخه ی ویتا اضافه نشده و از اونجایی که من تا حالا این بازی رو تجربه نکردم ملتی پلیر بازیش چه جوری هست (مثل سام ماجراجو با هم یار میشین یا به صورت taem dead match

نمیدونم چطوری بازی رو توی یک کارت ویتا کردن
فکر نمیکنم بتونن بازی رو به همراه این همه dlc های پر حجمش توی یک کارت بکنن ...
شاید هم dlc ها نباشه
شاید هم بازیش اصلا مثل borderlands 2 نباشه !
نمیدونم D:
اما خیلی مشتاقم ببینم اصلا چطوری ممکنش کردن اگه دقیقا همونه که روی pc و اینا بود D:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or