Borderlands 2 | PC

21.jpg

Developer : Gearbox Software
Publisher :
2K Games
Genre :First Person Shooter / Action - Role Playing
Platform : PC / Xbox 360 / PS3
Release Date : 18 September 2012

Borderlands 2 عنوانی با تمی وسترن - پسا آخر الزمانی ( Post Apocalyptic ) به همراه المان های نقش آفرینی و دنباله ای بر عنوان پیشین خود که در سال 2009 منتشر شده بود، است. همچنان همانند نسخه قبل، ساخت کاراکتر خود وجود خواهد داشت و 4 شخصیت قابل بازی وجود خواهد داشت. البته این کاراکترها شخصیت های کاملا جدیدی خواهند بود. بر طبق گفته های سازنده این بازی، این عنوان نسبت به نسخه اول متنوع تر و بزرگ تر خواهد بود. این تنوع شامل سلاح ها و محیط ها و دشمنان خواهد بود.

علاوه بر این، آقای Jasper Foreman سرپرست برنامه نویسان هوش منوعی بازی گفته است که دشمنان در این نسخه باهوش تر از آن چیزی خواهند بود که در عنوان نخست دیدیم. همچنین تنوع دشمنان بازی به 200 - 300 نمونه خواهد رسید که رقم قابل توجهی است.

گرافیک بازی نیز همانند قسمت قبل، Cell Shade خواهد بود که این مورد به جذاب تر شدن بازی کمک خواهد کرد. داستان بازی 5 سال پس از اتفاقات قسمت قبل اتفاق خواهد افتاد که پیرامون سرزمین Pandora خواهد بود.

Borderlands 2 System Requirements: Minimum

CPU: 2 GHz dual core 64-bit Intel or AMD processor

RAM: 1GB of system memory

Graphics: DirectX 9 compatible 512 MB graphics card, Nvidia 200 series series or AMD Radeon 4000 series.

Operating system: Windows XP SP2

DirectX compatible sound card

12 GB of hard drive space

Borderlands 2 System Requirements: Recommended

CPU: 2.8 GHz dual core 64-bit Intel or AMD processor

RAM: 2GB

Graphics: DirectX 10 compatible 1GB graphics card, Nvidia 400 / AMD 5000 series.

Operating system: Windows 7

DirectX compatible sound card

12 GB of hard drive space

Borderlands 2 E3 2012 Stage Demo

Hi-Res H.264 MP4 348.8MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 87.3MB Download
=======================================================
Borderlands 2 Interview

Hi-Res H.264 MP4 284.9MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 36.0MB Download

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD="align: center"]SONG [/TD]
[TD="align: center"]COMPOSER[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]Ascent
[/TD]
[TD]Cris Velasco and Sascha Dikiciyan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ash
[/TD]
[TD]Jesper Kyd
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Caverns
[/TD]
[TD]Jesper Kyd
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Glacial
[/TD]
[TD]Jesper Kyd
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Crater Lake
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Dam Interior
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Dam Top
[/TD]
[TD]Jesper Kyd
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fyrestone
[/TD]
[TD]Jesper Kyd
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hyperion
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ice
[/TD]
[TD]Jesper Kyd
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Interlude Combat
[/TD]
[TD]Jesper Kyd
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Interlude Ambient
[/TD]
[TD]Jesper Kyd
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lynchwood
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lynchwood Sheriff Combat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Main Menu
[/TD]
[TD]Jesper Kyd
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Jack Final Boss
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Pandora Park
[/TD]
[TD]Jesper Kyd
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sanctuary
[/TD]
[TD]Jesper Kyd
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bandit Slaughter
[/TD]
[TD]Raison Varner
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]The Fridge
[/TD]
[TD]Jesper Kyd
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tundra Express
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Warrior Boss
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Vog Fight
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

تصاویر بازی Borderlands 2

[h=3]مشکلات BORDERLANDS 2(کرک، نصب، مشکلات گرافیکی و ...)[/h]

آخرین ویرایش:
سلام

یه سوال.

من با یکی ازاین کلیدا دوتا اسنایپر لول 12 خوب گرفتم. یکی دمیجش 302 یکی 200 هردو هم شاک هستن.

تا اینجاش خیلی خوب و معقول.

ولی وقتی با اینا هدشات میکنم اونی که دمیجش 300 هست 700 تا دمیج میده و اونی که 200 هست 950 تا

کسی می دونه دلیلش چیه؟

تنها تفاوتشون به غیر از دمیج اینه که اون 300 یه با هر شلیک دو گلوله مصرف میکنه. البته فقط یکی شلیک میشه.

سلام

یه سوال.

من با یکی ازاین کلیدا دوتا اسنایپر لول 12 خوب گرفتم. یکی دمیجش 302 یکی 200 هردو هم شاک هستن.

تا اینجاش خیلی خوب و معقول.

ولی وقتی با اینا هدشات میکنم اونی که دمیجش 300 هست 700 تا دمیج میده و اونی که 200 هست 950 تا

کسی می دونه دلیلش چیه؟

تنها تفاوتشون به غیر از دمیج اینه که اون 300 یه با هر شلیک دو گلوله مصرف میکنه. البته فقط یکی شلیک میشه.

خب ببین بعد از دمیج چی نوشته، مثلا نوشته 300x7 یعنی 7 تا ساچمه پرت میکنه
ولی مثلا اون یکی 11 تا ساچمه پرت میکنه، واسه همین اونی که 200 هست دمیج نهاییش بیشتره
یه عامل دیگه هم ممکنه از چیزی باشه به این اسلحه ها اضافه شده. مثلا ممکنه اونی که 200 هست علاوه بر این دمیج یه مقدار دمیج آتیش یا اسید یا اصلا یه مقدار دیگه دمیج اضافی داشته باشه. ولی اون یکی کمتر یا اصلا نداشته باشه. پایین اسلحه ها میتونی این اطلاعات رو ببینی.

هیچی اضافه نداره.... حتی شاک دمیجشون دقیقا یه اندازس. x هم هیچکدوم ندارن فقط یکی نوشته 302 و اونیکی 200. وقتی هم که هد شات نمیکنم دمیجشون درسته. هدشات که میدنم عجیب میشه.

هیچی اضافه نداره.... حتی شاک دمیجشون دقیقا یه اندازس. x هم هیچکدوم ندارن فقط یکی نوشته 302 و اونیکی 200. وقتی هم که هد شات نمیکنم دمیجشون درسته. هدشات که میدنم عجیب میشه.

انقدر حساس نشو :دی
بری جلوتر لولت هم بره بالاتر اسلحه هایی پیدا میکنی که اینایی که الان پیدا کردیو سریع میفروشی

انقدر حساس نشو :دی
بری جلوتر لولت هم بره بالاتر اسلحه هایی پیدا میکنی که اینایی که الان پیدا کردیو سریع میفروشی

نه حساس نستم. :d
مشکلم اینه که من تا حالا بر اساس چیزی که نوشه اصلحه انتخاب میکردم ولی الان در عمل یه چیز دیگه اتفاق می افته.
میخواستم بدونم دلیلی داره یا همیشه باید اصلحه رو تست کنم و به نوشته هاش کفایت نکنم...

نه حساس نستم. :d
مشکلم اینه که من تا حالا بر اساس چیزی که نوشه اصلحه انتخاب میکردم ولی الان در عمل یه چیز دیگه اتفاق می افته.
میخواستم بدونم دلیلی داره یا همیشه باید اصلحه رو تست کنم و به نوشته هاش کفایت نکنم...

اسلحه های شوک دار فقط رو روبات ها دمیج اضافی میده همون طورکه اسلحه های اتشی روی موجودات زنده در واقع دمیج بیشتر میده.

اسلحه های شوک دار فقط رو روبات ها دمیج اضافی میده همون طورکه اسلحه های اتشی روی موجودات زنده در واقع دمیج بیشتر میده.

سلاح شوک دار فقط برای از بین بردن شیلد هست ولی دیمیج کمتری دارن برای روبات ها باید از سلاح اسیدی استفاده کنین دمیج بیشتری میده

نیازمند کمک فوری !!!

اینجا گیر کردم

owhyf6a7tey6dizn01in.jpg

به نظرم باید از اون مسیری که دورشو قرمز کردم برم ولی هیچ راهی پیدا نکردم!

اینم ماموریتمه

z3xxuvswr9lmjoapp22.jpg

خواهشا کمک کنین که بدجوری معتاد این بازی شدم و حالا گیر کردم اینجا اعصاب نمونده برام

نیازمند کمک فوری !!!

اینجا گیر کردم

owhyf6a7tey6dizn01in.jpg

به نظرم باید از اون مسیری که دورشو قرمز کردم برم ولی هیچ راهی پیدا نکردم!

اینم ماموریتمه

z3xxuvswr9lmjoapp22.jpg

خواهشا کمک کنین که بدجوری معتاد این بازی شدم و حالا گیر کردم اینجا اعصاب نمونده برام
کنار اونی که قرمز کردی یه مسیر از اونجا باید بری.
http://guides.gamepressure.com/borderlands2/guide.asp?ID=16273

دمت گرم داداش ولی من هنوز متوجه نشدم کدوم مسیر! این لینکی که دادی هم مشخص نکرده که! میتونی رو همون عکسی که خودم گذاشتم مسیرو نشون بدی؟ بازم دمت گرم:)
رو عکس نمیتونم دقیق نشون بدم متاسفانه.
از جایی که وارد غار میشی. یه کم که بری جلو دو راهی میشه یه راه میره سمت راست که جلوترش یه پله میرسه. یه راه دیگه میره داخل تر یه غار که رو زمین اب ریخته و دیوارا سنگی هستن دشمنا هم همه سوسکن.
شما از راه اول برو.

سلام دوستان
من یه مدتیه که دارم بازی رو انجام می دم و لول 28 هستم
کلا بازی باحالیه فعلا گیر دادم به side mission هاش
حالا دبه یه مشکل احمقانه بر خورد کردم
توی ماموریت shield favors که ماموریت خیلی ساده ای هم هست ظاهرا گیر کردم
این ماموریت رو از sir Hammerlock می گیری و باید بری به قسمت های اولیه بازی و اونجا یک آسانسوری رو فعال کنی و بری یه shield بخری
مشکل من اینه که همه کارا رو کردم رسیدم به ماشینی که ازش باید شیلد بخرم اما نمی تونم گزینه خرید غیر فعاله و وقتی می خوا میه شیلد بخرم بهم می گه full هست کلی از اسلحه ها و شیلدهای همراهم رو انداختم زمین اما نشد که نشد.
اگر کسی می تونه راهنمائی کنه ممنون می شم

اینم لینک راهنمائی این قسمت از سایت ign:
Shielded Favors - Borderlands 2 Wiki Guide - IGN

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or