Borderlands 2 | PC

21.jpg

Developer : Gearbox Software
Publisher :
2K Games
Genre :First Person Shooter / Action - Role Playing
Platform : PC / Xbox 360 / PS3
Release Date : 18 September 2012

Borderlands 2 عنوانی با تمی وسترن - پسا آخر الزمانی ( Post Apocalyptic ) به همراه المان های نقش آفرینی و دنباله ای بر عنوان پیشین خود که در سال 2009 منتشر شده بود، است. همچنان همانند نسخه قبل، ساخت کاراکتر خود وجود خواهد داشت و 4 شخصیت قابل بازی وجود خواهد داشت. البته این کاراکترها شخصیت های کاملا جدیدی خواهند بود. بر طبق گفته های سازنده این بازی، این عنوان نسبت به نسخه اول متنوع تر و بزرگ تر خواهد بود. این تنوع شامل سلاح ها و محیط ها و دشمنان خواهد بود.

علاوه بر این، آقای Jasper Foreman سرپرست برنامه نویسان هوش منوعی بازی گفته است که دشمنان در این نسخه باهوش تر از آن چیزی خواهند بود که در عنوان نخست دیدیم. همچنین تنوع دشمنان بازی به 200 - 300 نمونه خواهد رسید که رقم قابل توجهی است.

گرافیک بازی نیز همانند قسمت قبل، Cell Shade خواهد بود که این مورد به جذاب تر شدن بازی کمک خواهد کرد. داستان بازی 5 سال پس از اتفاقات قسمت قبل اتفاق خواهد افتاد که پیرامون سرزمین Pandora خواهد بود.

Borderlands 2 System Requirements: Minimum

CPU: 2 GHz dual core 64-bit Intel or AMD processor

RAM: 1GB of system memory

Graphics: DirectX 9 compatible 512 MB graphics card, Nvidia 200 series series or AMD Radeon 4000 series.

Operating system: Windows XP SP2

DirectX compatible sound card

12 GB of hard drive space

Borderlands 2 System Requirements: Recommended

CPU: 2.8 GHz dual core 64-bit Intel or AMD processor

RAM: 2GB

Graphics: DirectX 10 compatible 1GB graphics card, Nvidia 400 / AMD 5000 series.

Operating system: Windows 7

DirectX compatible sound card

12 GB of hard drive space

Borderlands 2 E3 2012 Stage Demo

Hi-Res H.264 MP4 348.8MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 87.3MB Download
=======================================================
Borderlands 2 Interview

Hi-Res H.264 MP4 284.9MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 36.0MB Download

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD="align: center"]SONG [/TD]
[TD="align: center"]COMPOSER[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]Ascent
[/TD]
[TD]Cris Velasco and Sascha Dikiciyan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ash
[/TD]
[TD]Jesper Kyd
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Caverns
[/TD]
[TD]Jesper Kyd
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Glacial
[/TD]
[TD]Jesper Kyd
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Crater Lake
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Dam Interior
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Dam Top
[/TD]
[TD]Jesper Kyd
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fyrestone
[/TD]
[TD]Jesper Kyd
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hyperion
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ice
[/TD]
[TD]Jesper Kyd
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Interlude Combat
[/TD]
[TD]Jesper Kyd
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Interlude Ambient
[/TD]
[TD]Jesper Kyd
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lynchwood
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lynchwood Sheriff Combat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Main Menu
[/TD]
[TD]Jesper Kyd
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Jack Final Boss
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Pandora Park
[/TD]
[TD]Jesper Kyd
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sanctuary
[/TD]
[TD]Jesper Kyd
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bandit Slaughter
[/TD]
[TD]Raison Varner
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]The Fridge
[/TD]
[TD]Jesper Kyd
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tundra Express
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Warrior Boss
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Vog Fight
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

تصاویر بازی Borderlands 2

[h=3]مشکلات BORDERLANDS 2(کرک، نصب، مشکلات گرافیکی و ...)[/h]

آخرین ویرایش:

سلام دوستان در این صندوق رو چه طوری میشه بازش کرد ؟
تو شعر sanc tuary هست .

Golden key لازم داره

دومین dlc بازیو بگیری بهت 10 تا golden key میده،که میتونی صندوقو باهاش باز کنی
اینو هم بگم که مزخرفترین سلاحها تو این صندوق هست.یعنی اسلحه هایی که خودت تو طول بازی پیدا میکنی خیلی خیلی خیلی بهتر از این صندوقه

اینو هم بگم که مزخرفترین سلاحها تو این صندوق هست.یعنی اسلحه هایی که خودت تو طول بازی پیدا میکنی خیلی خیلی خیلی بهتر از این صندوقه

این حرفتو نشنیده میگیرم ;) نایاب ترین آیتمهایی که اگه کل بازیو حتی بگردی نمیتونی گیر بیاری تو این صندوق هست . مطمئن باش اگه اسلحه های توش بدرد نخور بود این همه اورجینال بازا دنبال گلدن کی نبودن ! یسری باس تو DLC ها هست که مطمئنا اگه همین آیتمهای صندوق رو نداشتم نمیتونستم از پسشون بر بیام .

دوستان فایده پول تو بازی چیه؟ آیتم های لوت شده که قوی تر از اوناییه که به فروش میرسه.
من الان 140 هزار تا پول دارم ولی نمیدونم چیکارش کنم. تنها فایدش اینه که میمیرم ده هزار تاش میره.:|

این حرفتو نشنیده میگیرم ;) نایاب ترین آیتمهایی که اگه کل بازیو حتی بگردی نمیتونی گیر بیاری تو این صندوق هست . مطمئن باش اگه اسلحه های توش بدرد نخور بود این همه اورجینال بازا دنبال گلدن کی نبودن ! یسری باس تو DLC ها هست که مطمئنا اگه همین آیتمهای صندوق رو نداشتم نمیتونستم از پسشون بر بیام .

خفنترین اسلحه ای که از صندوق گرفتیو بیا با خفنترین اسلحه ای که من از اینور انور پیدا کردم مقایسه کنیم
مطمئن باش اسلحه ی بیخودی برداشتی :دی

خفنترین اسلحه ای که از صندوق گرفتیو بیا با خفنترین اسلحه ای که من از اینور انور پیدا کردم مقایسه کنیم

تو ایتم های legendary که من از توی همین صندوق در اوردم ببنی کلا بیخیال لوت میشی :d کلا اسلحه های خیلی شاخی از اون تو درمیاد ولی شانسی هست.

ندونسته که یچیزی نمیگم ! 160 ساعته دارم کل محیط و Side mission هارو انجام میدم . اگه آیتمهای بدرنخور نمیداد مطمئن باش 100 ها هزار نفر هر روز تویت رندی رو چک نمیکردن تا 1 دونه گلدن کی بدس بیارن . شما فکر میکنی هر اسلحه ای که دمیج یا قدرت آتیش و اسید بیشتری بعد از شلیک کردن داشته باشه بهتره ( که سخت در اشتباهی ) . روی هر تفنگ فوق خفن یه خط قرمز داره که اونو از بقیه اسلحه های مشابه متمایز میکنه . برات دو تا شات از اسلحه های معمولیم گذاشتم که تفاوتشونو متوجه شی . اون Boom Boom رو روی عکس پایینی میبینی ! اون دقیقا همون وجه تمایزش با بقیه اسلحه هاست . با شلیک هر گلوله 3 تا نارنجک ازش خارج میشه ( همون نارنجکی که با دست پرتاب میکنی حالا ببین چقد وحشتناک دمیج میده ) در صورتی که دمیج اصلیشو ببینی 18623 هست که خیلی از تفنگهای همین کلاس ممکنه دمیج بالاتری نسبت به این داشته باشن اما قدرتشون شاید به 30% این هم نرسه . یا اسنایپ که نوشته ی Sink me رو داره اما عدد دمیجش نسبت به بقیه اسنایپ ها شاید کمتر هم باشه ;) اگه نسخه اورجینال رو میگرفتی میدیدی تو Sanctury چه صفی کشیدن برای باز کردن صندوق . نیما میتونه در این رابطه بیشتر بهت توضیح بده:d

14cf21nexpxj4vf0t2j.jpg
sue1k5ifduv44r909nu.jpg

ندونسته که یچیزی نمیگم ! 160 ساعته دارم کل محیط و Side mission هارو انجام میدم . اگه آیتمهای بدرنخور نمیداد مطمئن باش 100 ها هزار نفر هر روز تویت رندی رو چک نمیکردن تا 1 دونه گلدن کی بدس بیارن . شما فکر میکنی هر اسلحه ای که دمیج یا قدرت آتیش و اسید بیشتری بعد از شلیک کردن داشته باشه بهتره ( که سخت در اشتباهی ) . روی هر تفنگ فوق خفن یه خط قرمز داره که اونو از بقیه اسلحه های مشابه متمایز میکنه . برات دو تا شات از اسلحه های معمولیم گذاشتم که تفاوتشونو متوجه شی . اون Boom Boom رو روی عکس پایینی میبینی ! اون دقیقا همون وجه تمایزش با بقیه اسلحه هاست . با شلیک هر گلوله 3 تا نارنجک ازش خارج میشه ( همون نارنجکی که با دست پرتاب میکنی حالا ببین چقد وحشتناک دمیج میده ) در صورتی که دمیج اصلیشو ببینی 18623 هست که خیلی از تفنگهای همین کلاس ممکنه دمیج بالاتری نسبت به این داشته باشن اما قدرتشون شاید به 30% این هم نرسه . یا اسنایپ که نوشته ی Sink me رو داره اما عدد دمیجش نسبت به بقیه اسنایپ ها شاید کمتر هم باشه ;) اگه نسخه اورجینال رو میگرفتی میدیدی تو Sanctury چه صفی کشیدن برای باز کردن صندوق . نیما میتونه در این رابطه بیشتر بهت توضیح بده:d

دقیقا من این دوتا سلاحو دارم
اونم نه از صندوق بلکه از dlc پیداش کردم(یکی بهم هدیه داد،فکر کنم اون دختر بچه بود)
قبول کن که اسلحه های صندوقه بیخوده .:دی
به اوریج و کپی هم به نظرم ربطی نداره :دی :p

دقیقا من این دوتا سلاحو دارم
اونم نه از صندوق بلکه از dlc پیداش کردم(یکی بهم هدیه داد،فکر کنم اون دختر بچه بود)
قبول کن که اسلحه های صندوقه بیخوده .:دی
به اوریج و کپی هم به نظرم ربطی نداره :دی :p

من گفتم اینارو از صندوق گیر آوردم :-/ خوبه گفتم دو تا شات از اسلحه های معمولیم میذارم که فرقشونو با معمولیا متوجه شی . اون تفنگم مال Tina ست که بهت میده . حالا با گلدن کی که بدست میاری احتمال زیادی داره که اینجور اسلحه ها رو از صندوق دربیاری ( مخصوصا شیلد و نارنجک که خیلی مهمه ) . اما شما زیر بار نمیری و فکر میکنی برای قشنگی اون صندوق رو گذاشتن و تا توی مسیرش هم قرار نگیری فکر میکنی که اسلحه هات از همه بهتره . یکی از تفاوتهای نسخه ی کرک و اورجینال هم همین بروز بودن آیتمهای صندوق هست که متاسفانه آیتمهای کریسمس و هالویین و مناسبتهای مختلف روی نسخه کرک در دسترس نیس ( دیروز یکی اومده بود با کلاه بابا نویل تو بازی ) . اگه فرصت شد حتما از اسلحه ها برات شات میذارم که متوجه تفاوتشون با اسلحه های خودت بشی ;)

ببخشيد ولي حرف شما اشتباه هست واقعا اسلحه هاش اشغاله . وقتي بيشتر اسلحه هاي legendary gun رو بدست مياريد اصلا نيازي نداريد، من الان اكثرا بيشتر legendary gun هارو دارم و وقتي با the bee shield استفاده كنيد همه باس ها بسيار اسون ميشن. يكي از بهترين اسلحه اين conference call shutgun هست كه وقتي با the bee استفاده ميشه خيلي راحت همرو ميتونيد بزنيد
اين اسلحه هايي كه شما عكسشو گذاشتي واقعا از legendary ها ضعيف ترن
من خودم روي ps3 بازي ميكنم ( اصلا هم دنبال گلدن كي نبودم)هنوز همون ١٠ گلدن كي رو دارم
DLC سخت ترينش اين MR GEE هست واقعا رو اعصابه:d

آخرین ویرایش:
ببخشيد ولي حرف شما اشتباه هست واقعا اسلحه هاش اشغاله . وقتي بيشتر اسلحه هاي legendary gun رو بدست مياريد اصلا نيازي نداريد، من الان اكثرا بيشتر legendary gun هارو دارم و وقتي با the bee shield استفاده كنيد همه باس ها بسيار اسون ميشن. يكي از بهترين اسلحه اين conference call shutgun هست كه وقتي با the bee استفاده ميشه خيلي راحت همرو ميتونيد بزنيد
من خودم روي ps3 بازي ميكنم ( اصلا هم دنبال گلدن كي نبودم)هنوز همون ١٠ گلدن كي رو دارم
DLC سخت ترينش اين MR GEE هست واقعا رو اعصابه:d

با چه زبونی بگم اون عکسهایی که گذاشتم از تو صندوق در نیاوردم تو پست بالا هم که اشاره کردم :d (مطمئنید از آیتمهای صندوق استفاده کردید که میگید آشغاله ؟ چون تو پستتون گفتید دنبالش نیستید ) حالا آخر شب رفتم تو بازی عکس میذارم تا با آیتمهای خودتون مقایسه ش کنید . در ضمن گویا به صورت فوق العاده عجیب ممکنه تو صندوقها آیتم زرد بدست بیارید اینو از یکی از بچه های استیم پرسیدم حالا پیگیری میکنم اگه صحت داشت 20 تا Key که تا الان نگه داشتم خرجش میکنم ببینم چیزی از توش در میاد .

با چه زبونی بگم اون عکسهایی که گذاشتم از تو صندوق در نیاوردم تو پست بالا هم که اشاره کردم :d (مطمئنید از آیتمهای صندوق استفاده کردید که میگید آشغاله ؟ چون تو پستتون گفتید دنبالش نیستید ) حالا آخر شب رفتم تو بازی عکس میذارم تا با آیتمهای خودتون مقایسه ش کنید . در ضمن گویا به صورت فوق العاده عجیب ممکنه تو صندوقها آیتم زرد بدست بیارید اینو از یکی از بچه های استیم پرسیدم حالا پیگیری میکنم اگه صحت داشت 20 تا Key که تا الان نگه داشتم خرجش میکنم ببینم چیزی از توش در میاد .
من حواسم نبود:d
اسلحه هاش رو نسبت به اسلحه هاي زرد گفتم اشغاله مگر نه براي كسايي كه اسلحه زرد ندارن ميتونه جايگزين خوبي براشون باشه
يادم رفت بگم اولا رو ps3 يه گيليچي هر چند بار ميخواستي ميتونستي صندوق رو باز كني منم lvl ام اونموقع ٥٠ بود ولي اسلحه زردي نداد چند بار باز كردم ديدم بدردم نميخورن ديگه باز نكردم خاطر همون گلدن كي استفاده نكردم، حالا شايد اپديت جديد باعث شده اسلحه زرد بده
اسلحه زرد هاي DLC Torgue خيلي خوب هستن حتما بگيرشون

آخرین ویرایش:

گفتم که تعداد بالا key جمع کردم cap شد 55 بریم سر وقتش دیشب یه 10 تا دیگه گرفتم الان 110 تا دارم :d با یه لایک یه شیفت کد 10 تایی داد

DLC سخت ترينش اين MR GEE هست واقعا رو اعصابه

کلا 4 تا invincible بود تو این 4 تا رو که زدیم از همه سختر همین بود دقیقا 3 ساعت تلاش بی وقفه برد تا زدیمش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or