شایعه Bondi ورشکست شد؟

Destruction

The Death Fleet Descends
Loyal Member
با توجه به یک پست که در NeoGafارسال شده است تیم سازنده بازیLa noire ورشکست شده است و در حال حاضر رئیس این شرکت همراه با کارکنان در حال رفتن به استودیو Kmmهستند.

این شایعه از جای شروع شد به احتمال زیاد رئیس استودیوBondi ظاهراً با استودیوKmm قرار‌هایی‌ گذشته و در حال همکاری با آنها هستند.

همچنین به نظر می‌رسد معاملاتی در میان بوده است و Kmmقصد خریدteam bondi را داشته است.

هم چنین در این پست گفت شده است که به علت تکنولوژی پر هزینه به کار رفته در بازیLa noire و فروش کم آن باندی با مشکلات مالی روبرو شده است.

• Like
Reactions: Captain America
اگه ورشکست بشه باید فاتحه صنعت بخونند خیلی با استدیوش حال میکنم ایکاش این ماکرو یکم دست و دلباز بشه بخره از این راکستار که چیزی آب نمیخوره
یه سوال:
فروش بازی مگه کم بود؟:d
کم نبود ولی خرج ساخت بازی در نیاورد و سودی نکردن از فروش بازی

یه سوال:

تا اون جا که من امار های که اعلام شده رو دیدم برای این بازی انقدر ها هم بد نفروخته حتی اگه 150 میلیون دلار هم خرج بازی کرده باشن بازم خرج بازی برگشته حالا سود بزرگ شاید نداشته اما ورشکست فکر نکنم بشه کسی این جوری .

آخرین ویرایش:
یه سوال:
نه ، واسه یه بازی تو این سبک خیلی هم خوبه ...
اما خب خیلی هزینه زیادی داشته تکنولوژی بکار رفته درین بازی ؛ یه فروش در حد GTA میتونست پاسخگوی انتظارات "ستاره صخره ای" و "بُندی" باشه .

گنده تر از پتانسیله این نسله گیم و لقمه بردارید و خرج های فوق العاده کلان بکنید آخرش همین میشه
یعنی به نظر شما ارزشش رو نداشت؟
اولا به قول علیرضا،هنوز خبر در حد شایعه هست،دوما به نظر من حرکت بزرگ و خوبی در صنعت بازی بود.

گنده تر از پتانسیله این نسله گیم و لقمه بردارید و خرج های فوق العاده کلان بکنید آخرش همین میشه

ینی ما تا بیس سال دیگه موشن اسکن نداشتیم خوب بود اونوخ ؟
پس همه برن با هزار دلار یه آشغال بسازن که مبادا ورشکست بشن !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or