Bodycount | X360 Thread

  • Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
image-4D4C_4B942CD3.jpg



درود

بلاخره بعد از مدتها بی خبری از سازندگان عنوان جنجالی ، هیجان برانگیز و دوست داشتنی Black بلاخره بازی بعدی انها رونمایی خواهد شد .

Bodycount بازی جدید سازندگان Black در شماره ی جدید OXM رونمایی شد . بازی که چشمان شما را خیره خواهد کرد !

بازی توسط Guildford team از کدمسترز ساخته خواهد شد . لازم به ذکر است که همه میدانیم سازنده ی بازی زیبای Black استدیو Criterion بوده است ! اما اعضای اصلی Criterion که در ان زمان Black را ساختند اکنون به Guildford team امده اند و مشغول ساخت Bodycount هستند .

از این دسته میتوان به Stuart Black ریئس تیم سازنده ی Black نام برد که نام خویش را به بازی قرض داده بود . که اکنون به عنوان کارگردان بازی است .

OXM درباره ی بازی توضیح میدهد که : یک FPS روانی و رک و پوست کنده ! و Black را در مقابل این بازی از نظر تخریب پذیری یک بازی مضحکانه نامیده است !

از نظر تخریب پذیری بازی بسیار عالی به نظر میرسه . حتی همین عکسی که روی کاور OXM میبینید نشون دهنده ی تخریب پذیری زیاد بازی هست ( توجه کنین به دیوار ها ی تخریب شده در پس زمینه ی تصویر )

اطلاعات تکمیلی در اینده به سمع و نظرتون خواهد رسید .:biggrin1:
 
ببخشید یه سوال؟این بازی هم سبکش مثل black هست؟آخه از روی عکس مجله که ظاهرا یکم تخیلی هست؟:blushing:
خواهشا نزنید اگر چرت گفتم:biggrin1:
 
دمو رو بازی کردم .
اصلا خوشم نیومد !
یک چیزی که واقعا باهاش مشکل دارم اینه که موقعی که زوم میکنیم نمیتونیم راه بریم . واقعا اعصابم ـو نابود کردم !
 
فوق العاده کنتر بازی آشغال بود.حاله آدمو بهم میزنه.خیلی خیلی مسخره بود.اصلا به فکر شوتری تو مایه های COD نباشید.نشونه گیریش افتضاحه.نمیدونم سازندش این همه مدت داشته چکار میکرده.حیف حجمی که مصرف کردم.پیشنهاد میکنم اصلا دانلود نکنید که پشیمون میشید
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or