Blur|XBOX 360 Version

من هنوز بازی نکردم اما از تریلر هایی که دیدم میگم s/s قشنگتره یکی از دوستامم بازی کرده جفتشونو میگفت s/s بهتره
فکر کنم نمره ی بهتری هم از blur گرفته

دوستان به نظر من که هر کدوم از این دوتا بازی جذابیت های خاص خودشون رو دارن و بهتر هست که مقایسه نشن ، من که هردوتا رو بازی کردم و از هردوتاشون خیلی خوشم اومد و نمیتونم بگم کدوم یکی بهتره ! :biggrin1:

بله به نظر منم هر دوتا بازی در جایگاه خودشون خیلی خوب هستن و هیچ کدوم بر اون یکی برتری خاصی نداره
هرچند خودم از s/s بیشتر خوشم اومد...:biggrin1:

دوستان من این بازی blur رو تهیه کردم اما به هنگام اجرا فقط لوگوی xbox360 میاد و بس . 10 ها دقیق هم صبر کردم تا ببینم چه اتفاقی میفته اما هیچ . خواستم بپرسم علت چیه . راهنمای کنید ممنون میشم . البته بازی Red deaad redemption رو هم گرفتم که کامل اجرا شد . خواهشا استدعا می کنم یه لطفی بکنید علت رو بگید ممنون میشم

دوستان کسی همچین مشکلی براش به وجود نیومده که جواب ما رو بده ؟

برادر شما این بازی رو به صورت Wave 4 تهیه کردید ولی Read Dead رو به صورت تبدیل شده یا به اصطلاح "پچ " شده تهیه کردید این بازی رو هم بدین صورت تهیه کنید .

=====================================================
این بازی به نظر من بسیاز جذاب تر از Split Second است :d

برم به فروشنده بگم این بازی رو به صورت پچ بهم بده ؟ مدرن وارفر 4 هم که wave4 بود اگه اشتباه نکنم اما من بعد update تونستم بازی کنم . حالا اصلا راهی نداره من کاریش کنم

من هرچی گشتم قسمتی برای رفع اشکال یا پرسش و پاسخ پیدا نکردم . مشکلم هم در رابطه با همین بازی اما عجله دارم اگه دوستان لطف کنن راهنمایی کنن ممنون میشم
جواب دادم دیگه ولی شما باید به تاپیک مشکلات و سوالات کنسول XBOX 360 در انجمن مربوط می پرسیدی ! :d

این قسمتی رو که شکا گفتید در مورد مشکلات در مورد کنسول xbox رو من پیدا نکردم شرمنده ولی برم به فروشنده بگم این بازی رو به صورت پچ بهم بده ؟ مدرن وارفر 4 هم که wave4 بود اگه اشتباه نکنم اما من بعد update تونستم بازی کنم . حالا اصلا راهی نداره من کاریش کنم مثلا update یا کاره دیگه ای

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or