Blur|XBOX 360 Version

آقا يه راهنمايی رو موارد زير ميدين......
fan demonds
fan runs
fan targets
fan combo
اينا چين؟(همش مربوط ميشه به بی توجهی من به دمو ها:-")
بعد هيج جوره نميشه اون بمب ها که از پشت ميزنن (قرمز ها رو ميگم) جا خالی بديم؟
اونرو بايد يا نيترو بگيري فرار كني
يا صلاح كه گرفتي دسته عقب بزني از پشت تير بزني كه منفجر شه قرمزه قبل اينكه بهت بخوره

آقا يه راهنمايی رو موارد زير ميدين......
fan demonds
fan runs
fan targets
fan combo
اينا چين؟(همش مربوط ميشه به بی توجهی من به دمو ها:-")
بعد هيج جوره نميشه اون بمب ها که از پشت ميزنن (قرمز ها رو ميگم) جا خالی بديم؟

Fan Demonds وقتی Item های خاصی رو که از روی زمین برمیداری باید درخواست طرفدار هات رو انجام بدی. مثلا یه نوع داره که وقتی برمیداری یه Nitro بهت میده، بعد می نویسه که باید Nitro-Ram انجام بدی، یعنی نیترو رو طوری بزنی که از چند تا ماشین بسرعت و همزمان عبور کنی. یا مثلا بهت مین میده و می نویسه که یه مین سمت جلو پرت کن و به دشمن صدمه بزن.

fan runs دروازه هایی هستند ( 12 تا ) که اگر ازشون عبور کنی هم از مسیر سریع تری میری و هم اینکه Light بیشتری میگیری و تعداد طرفدار هات بیشتر می شه.

fan targets : هر مرحله از بازی تعداد fan targets مشخصی داره مثلا 1300 تا، یعنی اگر بتونی توی بازی حرکات زیبایی انجام بدی ( مثلا سر پیچ ها ، اصحله زیاد استفاده کنی، اول بشی و .. ) و تعداد طرفدار هات رو به 1300 برسونی یه Light بابتش بهت میده.

fan combo به ترکیب انجام چند Fan Demond و بالابردن طرفدار پشت سر هم.

و برای متوفق کردن Stunt ها یا همون موشک های دنبال کننده که خفت می کنن :cheesygri چند روش می تونی بکار ببری
یکی اینکه از سپر Armor استفاده کنی
یکی اینکه در زمان نزدیک شدن موشک از Barge استفاده کنی ( همونی که ماشین های اطراف رو پرت می کنه )
یکی هم اینکه از Stunt یا مین یا Bolt استفاده کنی که باز هم باز زمان بندی درستی انجام بدی و به محض نزدیک شدن به سمت عقب تیر اندازی کنی
سرپیچ ها اگر بتونی خوب Drift کنی شاید بتونی جاخالی بدی
اگر بری جلوی یه ماشین و از اون ماشین به عنوان سپر استفاده کنی هم می شه :laughing:

• Like
Reactions: ahmadreza.abta
بازی خوبیه ولی برای یکی دو ساعت اول بعدش تکراری میشه

بابا يچيزی ميگيا:confused:.......اين بازی تکراری ميشه؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!:eek::eek::eek:
اين بازی ازون هاس که يه سری ها چندين بار تمومش ميکنن يا سعی ميکنن که تمام اچيومنت هاش رو بگيرن (حتی اگه چشاشون از کاسه در بياد واسه 24 ساعت بازی پشته سر هم:-":laughing::laughing:)

بابا يچيزی ميگيا:confused:.......اين بازی تکراری ميشه؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!:eek::eek::eek:
اين بازی ازون هاس که يه سری ها چندين بار تمومش ميکنن يا سعی ميکنن که تمام اچيومنت هاش رو بگيرن (حتی اگه چشاشون از کاسه در بياد واسه 24 ساعت بازی پشته سر هم:-":laughing::laughing:)
از لحاظ ایتم ها بیشتر میگم

خوب بالاخره ايتم زياد هم فک نکنم جالب شه(به نظره من )........ولی خوب سعی کردن فقط ايتم های کاری و به درد بخور رو بزارن.....شما يکم بيشتر 2 ساعت بازی کن اگه بد ديدی بيا من بزن":hurted1:
زیاد بازی کردم. اتفاقا" دو سه روز اول معتادش بودم. فقط نظرمو گفتم

محیط این بازی همش تو صحراست درسته ؟ یا مناطق دیگه هم داره ؟
:biggrin1: صحرا ؟ :biggrin1:
نخیر لوکیشن مسابقات توی شهر های مختلف، لب ساحل، فرودگاه، مناطق کوهستانی و ... هست.

چطور مگه عکسی چیزی از صحرا دیدی ؟ :confused:

آخه دو تا تریلر تو گیم اسپات از گیمپلیش دیدم هردوش تو صحرا بود ولی الان که رفتم تو یوروگیمر عکس هاشو دیدم ، دیدم مناطق دیگه هم داره
ممنون

خیلی سخته . توی هر مسابقه باید حواست یاشه به مسیری که فن ها مشخص کردن بعد باید حواست باشن هی امتیاز فن ها را افزایش بدی بعد حواست باشه بین 20 تا ماشین اول بشی تازه انقدر حرفه ای هستن این ماشین های کامپیوتر رحم ندارن ( مگه ادم چند تا کارو باهم میتونه انجام بده)

خیلی سخته . توی هر مسابقه باید حواست یاشه به مسیری که فن ها مشخص کردن بعد باید حواست باشن هی امتیاز فن ها را افزایش بدی بعد حواست باشه بین 20 تا ماشین اول بشی تازه انقدر حرفه ای هستن این ماشین های کامپیوتر رحم ندارن ( مگه ادم چند تا کارو باهم میتونه انجام بده)
احتمالا ذهن شما Single Tasking عمل میکنه توانایی پردازش 2-3 تا کار رو باهم نداره :cheesygri
اول شما لازم نیست امتیاز فن ها رو افزایش بدی، خود بازی اینکار رو می کنه! شما فقط کافیه به بهترین نحو ممکن بازی کنید ( از ماشین ها جلو بزنی، Fan Demands ها رو انجام بدی، از اصلحه ها بیشترین استفاده رو بکنی، سر پیچ ها Drift کنی و ...)
دوم اینکه اونی که شما میگی مسیری که مشخص کردن اگر منظوری Fan Run هست که کاری نداره کلا 12 تا دروازه هست که در عرض کمتر از 40-50 ثانیه تموم میشه. و توی هر Lap که خواستی میتونی انجام بدی. لازم نیست حتما اولین Lap انجام بدی که ماشین های دیگه تیر بارونت کنن و نتونی انجامش بدی.
سوم اینکه 20تا ماشین حرفه ای یعنی چی آخه ؟! انتظار داری بزنن کنار شما رد شی ؟ بعدشم هر چی بیشتر بازی کنی مهارتت بیشتر میشه و اصلا 20 تا که هیچی 100 تا هم تو پیست مسابقه باشن 3 سوته اول میشی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or