Blur PC Version

متوجه شدم کسی متوجه این بازی نیست گفتم تاپیکی خرد برای این بازی راه بیاندازم که مقبول واقع شود.
blur عنوان جدید بازی از شرکت
Activision Blizzard است که تا 4 روز دیگر منتشر میشود. شخصا سبک خاصی نتوانستم برای این بازی پیدا کنم زیرا این بازی از لحاظ تیونینگ و اسپرت کردن مشابه سری NFS (از بعد UG1) اما از نظر تخیلی بودن و استفاده از ابزار نابود کننده حریفان مشابه کراش است (اگر مشابه دیگری هست بفرمایید)
در این بازی شما میتوانید ماشین خود را اسپورت کرده سپس به مسابقات غیر قانونی بازی وارد شوید و با استفاده از ایتم های موجود در مسیر اقدام به صدمه رساندن به حریفان کنید. از جمله این ایتم ها میشود به شوک الکتریکی اشاره کرود که برای چند لحظه یکی از حریفان را بایستاند و شما به راحتی از او رد شود. ماشین های داخل بازی لایسنس شده میباشند و تمامن گلچینی از بهترین های شرکت ها یی خودرو سازی هستند. مانند دوج وایپر و آیودی R8 و ماشین های SUV مثل Hammer. به نظر این بازی یک بازیه متوسط رو به بالا است. اما باید 4 روز دیگر صبر کرد و دید این هم به سرنوشت prototyp دچار میشود یا خیر؟

ربتش به اینه که اون هم از یک عنوان متوسط رو به بالا نتونست بیشتر باشه در حالی که در نمایش های قبل از عرضه نوید یک بازی خوب و بهتر از این رو میداد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or