Blue dragon

• Thread starter Thread starter 007
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
لازم به ذیکر هست که این بازی سه دیسک هست
به نظر من ارزش نداره که این بازی رو بخرید...
چون میتونید سه تا بازی زیبای دیگر بخرید
لازم به ذكر است شما مجبور نيستي تو هر تاپيك يه پست بزني و در مورد چيزي كه ازش اطلاع نداري صحبت كني.
BLUE DRAGON امتیاز 6 (ضعیف)را از سایت بسیار معتبر gamespot دریافت کرد
تازه سایت اشاره کرده داستان بسیار مزخرفه
اين امتياز گيم اسپات هم خيلي عجيبه. اين بازي واقعا خوش ساخت و جذاب بود و عليرغم ضعفهايي كه داشت يه tbrpg خيلي خوب بود. فكر ميكنم تمام كسايي كه اين بازي رو انجام دادن هم همين نظر رو داشته باشن.
البته يه نكته رو نبايد فراموش كرد اونهم اينكه اين بازي تقريبا 2 سال پيش ساخته شده و در زمان خودش از مجله فاميتسو امتياز 38 از 40 روگرفت.اگر هم دقت كنيد اكثر كساني كه اونموقع اين بازي رو انجام داده بودن تو گيم اسپات بهش امتياز بالايي داده بودن

میبخشید این سوال رو اینجا میپرسم کسی بازی ورژن انگلیسی uc رو برای فروش یا تعویض داره؟:blushing: (قیمت مناسب خریدارم فوری)
لطفا pm بدید

Super Spammer

تخلف ها: 1/4 (5)

------
خوب پست ها بالا بخون بعد پست بده 6 گرفته
علی جان اصلا" احتیاجی نبود بخاطر یک Super Spammer اعصاب خودت را خرد کنی.این اسپمر ، به لطف اقدام به موقع مدیران سایت اخطارهایی دریافت کرد و احتمال می دهم تا یکی-دو روز دیگه از پایه از فوروم سایت بن بشود.
اگر به چنین مواردی برخورد کردی فقط اگاه کردن از تخلف رو بزن و مدیران رو بوسیله گزارش دادن خبر کن.;)

اقا من تازه چنتا عكس بازي رو ديدم من تا حالا اصلا بازي تو اين سبك انجام ندادم
به نظر شما بخرم حال ميده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من فعلا از عكساش خوشم اومده

اگه تا حالا RPG بازی نکردی 2 حالت داره:1.یا عاشقش می شی:love::cool: 2.یا بعد از 1 ساعت حالت ازش به هم می خوره .:sick:
ولی اگر RPG بدو برو بخرش که کارگردانش ساکاگوچی هست;)

جدی این بازی 3 تا دیسکه که میشه بیش از 20 gb که من تاحالا توی عمرم ندیدم!:confused: موندم بگیرم یا نه؟:confused: توی زیبا بودن بازی که شکی نیست ولی مشکل اینه که تا حالا توی عمرم rpg بازی نکردم. ولی بچه که بودم ps1 خیلی از این سبک بازیها خوشم میومد البته حالا هم خوشم میاد ولی گیرم تو همونیه که گفتم. دوستان لطفا راهنمایی کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or