Blue Castle در حال ساختن Dead Rising 2 ؟!!

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

deadrisingwiia.jpg

اولين بار در سال پيش خبر رسيد و شايعه شد كه استويدو كانادايي Blue Castle در حال ساخت يك بازي كه درباره zombie است خواهد بود. در ان زمان هيچ كدام از اين دو يعني Blue Castle و Capcom چيزي در اين باره اعلام نكردند.

طبق گفته هاي Eurogamer انها به اين نكته پي برده است كه Blue Castle در حال ساخت بازي Dead Rising 2 است. اين اعلاميه از روي حرف هاي يك نفوذي نزديك به Blue Castle برگرفته شده است. اين طور كه به نظر مي رسد اين دفعه Capcom ساخت اين بازي بر عهده يك استوديو غربي گذاشته است.

منبع نزديك به Blue Castle اين گونه ميگويد:" همه بسيار هيجان زده شده بودند. تيم ( Blue Castle ) اين شايعات را ديدند و سخت سعي كردند كه ساكت باشند اما انها نميتوانند بيش تر از اين منتظر نمايش دادن بازي باشند."

متاسفانه در اين زمينه اطلاعات بيشتري درج نشده است. Blue Castle تا به حال يك بازي بيسبال به نام The Bigs عرضه كرده است و همچنين مدتي پيش بازي MLB Front Office Manager را معرفي كرد. در خود سايت Blue Castle نوسته شده است انها در حال كار بر روي دو بازي Sport و يك بازي Action هستند كه از اين سه فقط MLB Front Office Manager معرفي شده است. مدتي پيش اين شركت در اگهي شغل كه براي اين بازي(Dead Rising 2) عرضه كرده بود نوشته بود :" در پشت در هاي بسته در Blue Castle يك عنوان بي نظير در حال ساخت است."
..................
شبعه Capcom اروپا فعلا در اين مورد جوابي نداده است.

درسته قرار بود نسخه pc بیاد ولی دیگه خبری ازش نشد امید وارم این یکی رو واسه pc بزنه امیدوارم

پورت نکنه که از Capcom بعید نیست باز هرچی باشه ناشرش اونه

شماره اول که بازی خیلی خوش ساختی بود من که خیلی با این بازی حال کردم.ولی شماره دوم فکر نکنم بازی خوبی از اب در بیاد چون دست شرکتی افتاده که تا به حال هیچ بازی اکشنی ارائه نکرده...

شایعاتی مبنی بر مالتی بودن بازی هم هست چیزی شنیدین؟

شخصاً بعد از FF حتی اگه بگن Gears 2 یا God OF War 3 مالتی شد تعجب نمی کنم Dead Rising که دیگه سهل...نهایت حالی که Capcom میتونه به مایکرو بده Timed Exclusive البته به نظر من

درباره شماره اول که هر چی بگم کم گفتم.یه بازی سرتاسر fun و سرگرم کننده با کلی ایتم مخفی تو بازی ... هنوزم بازیش میکنم
ولی فکر نکنم شماره دوم مثل شماره اول بازی بشه چون capcom شدیدا خز شده و زده تو کار مولتی و پول در اوردن ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or