Bloody Roar جدید در راه ورود به کنسول های خانگی!

Cloud Strife

Loyal Member
اگر از طرفداران سبک 3D Fighting باشید حتما با این نام عجیب و البته مبارزین عجیب ترش آشنا هستید. میدان مبارزه ای که در آن هر یک از مبارزین قابلیت تبدیل شدن به یک حیوان خاص را دارند! متاسفانه با ورود به نسل جدید این عنوان نیز به خوابی بلند رفته و تقریبا رو به فراموشی گذاشت.

Bloody+Roar+Logo.gif

اما بعد از مدت ها سکوت و بیخبری چندی پیش بالاخره شرکت Hudson اعلام کرد نسخه جدیدی از سری محبوب Bloody Roar به کنسول های خانگی باز خواهد گشت. هنوز هیچ اطلاعاتی از این عنوان در دست نیست و سازندگان تنها به اعلام خبر ساخت بازی اکتفا کرده اند اما میتوان انتظار داشت در سال آینده شاهد حضور دوباره مبارزین حیوانی بر روی کنسول های نسل حاضر باشیم!

ایوووووووووووووووووووول! هنوز خاطرات 2 و 4 ـش تو ذهنمه شدید این نسل BR رو کم داشت. با تکنیک و گرافیک جدید میشه یه عنوان خیلی باحال و دوست داشتنی ساخت :دی! واقعا این مدت خبرای بازی های خوب که من دوست دارم دارن میترکونن یکی این یکی پرسونا :دی!

بسیار بسیار خوشحال شدیم .:دی یادش بخیر Bakuryu The Wolf,Jado The Lion ... چه کومبوهای فوق العاده میشد با شخصیتهاش از ترکیب حالت معمولی و حیوانی پیاده کرد.

بسیار بسیار خوشحال شدیم .:دی یادش بخیر Bakuryu The Wolf,Jado The Lion ... چه کومبوهای فوق العاده میشد با شخصیتهاش از ترکیب حالت معمولی و حیوانی پیاده کرد.
البته باکوریو mole بودش که یکی از قوی ترین شخصیت ها بودش کمبو هاش مرگ نداشت :دی! یوگو گرگ بودش :دی! آخ آخ چقدر حال میداد اون باس آخر 4 که یه چیزی مثل اژدها بود رو نمیشد درست کشت وقتی هم میمردی game over میشدی یه بچه هم همیشه یادمه باهاش بود :دی! تا چند وقت فکر میکردم اون یارو که کایمرا میشه دانته اس ( البته اون موقع میگفتیم شخصیت اول دویل می کرای :دی! ). شنلانگ و اون شیره هم خدا بودن. با اون دختر خفاشینه بهترین بازی من با اون بود :دی! کلا این بازی خاطرس :دی!

تويت هاي بعدي همون اكانتي كه نسخه 5 رو تاييد كرد:

“You all been trolled”

“Sorry people, just wanted to show Konami that their is [sic] still fans of BloodyRoar”

اميدارم نزده باشم تو ذوقتون :d:d

البته باکوریو mole بودش که یکی از قوی ترین شخصیت ها بودش کمبو هاش مرگ نداشت :دی! یوگو گرگ بودش :دی! آخ آخ چقدر حال میداد اون باس آخر 4 که یه چیزی مثل اژدها بود رو نمیشد درست کشت وقتی هم میمردی game over میشدی یه بچه هم همیشه یادمه باهاش بود :دی! تا چند وقت فکر میکردم اون یارو که کایمرا میشه دانته اس ( البته اون موقع میگفتیم شخصیت اول دویل می کرای :دی! ). شنلانگ و اون شیره هم خدا بودن. با اون دختر خفاشینه بهترین بازی من با اون بود :دی! کلا این بازی خاطرس :دی!
آره تلفظ اون گوبندهِ تو ذهنم باعث شد فکر کنم The Wolf ـه . هنوز صدای اون گویندش تو ذهنمه!:دی جادُ دِ لاین که میگفت من یه احساس غروری بهم دست میداد جوگیر میشدم! :دی یه سری special combo داشت یعنی خدا بودن اونا جداً یادش بخیر.... بهترین و اورجینال ترین فایتینگ کل نسلهاست از نظر من ایده اولیش حرف نداره :دی

بچه بودیم بهش میگفتیم تکن حیوانی :biggrin1: !
مام همنینطور لول:دی
تويت هاي بعدي همون اكانتي كه نسخه 5 رو تاييد كرد:

“You all been trolled”

“Sorry people, just wanted to show Konami that their is [sic] still fans of BloodyRoar”

اميدارم نزده باشم تو ذوقتون
yahoo_4.gif
yahoo_4.gif
...
yahoo_22.gif

پ.ن.ماکان این منبعتو براز دیگه! اَه...
yahoo_22.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or