PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
اسم اون آیتم Hunter Chief Emblem هستش . درسته که کار رو راحت تر میکنه ولی دوستمون اگه میخواد Cord های بازی رو کامل بگیره باید حتما بره Old Yharnam و باس Blood-starved Beast رو بزنه . به این دلیل که تنها با زدن این باس هستش که اون در کوچیک توی لامپ Cathedral ward به سمت Healing Church Workshop باز میشه . اگه به سمت بالای Healing Church Workshop بری میرسی به دو باس انتخابی . اول Celestial Emissary رو میزنی و بعد همونجا پشت به لامپ شیشه پنجره رو میشکنی و میری پایین تا برسی به باس جنتلمن Ebrietas, Daughter of the Cosmos
اما نکته مهم در قسمت پایین Healing Church Workshop هستش که اگه میخوای به یکی از Cord ها یا به قول دوستان بند ناف های بازی برسی باید از یکی از لبه های این قسمت بپری پایین تا برسی به یه محیط دایره ای تاریک که توش لبه های چوبی وجود داره . همون اول ورودی ، قسمت سمت چپ یک پایه چوبی به عنوان نشونه هستش که از اونجا باید بپری پایین تا برسی به Abandoned Old Workshop و یکی از Cord ها رو بگیری ( جونت باید پر باشه ) . همه اینها با باز شدن اون در کوچیک در لامپ Cathedral ward قابل دسترسی میشه که برای باز شدن این در کوچیک حتما باید بری Old Yharnam و باس Blood-starved Beast رو بزنی تا اون در باز بشه
تشکر بابت راهنمایی من گفتم اول املیا رو بزنم بعد برم سراغ سرزمین old yharnam اگر اینجوری بهتره که اول با old yharnam شروع کنم

• Like
Reactions: shahriyar_pc
سلام
من باس old yahranm رو زدم و اون در یمت راست هم باز شد رفتم بالای healing church ولی آخرش به یه در قفل بر میخورم!!
باید چیکار کنم؟
یادمم نیست بند ناف رو گرفتم یا نه اسم آیتمش چیه توی inventory بگردم؟

Sent from my SM-J120F using Tapatalk

بند ناف اسمش Cord هستش . اما در مورد اون در بسته . کلید در Upper Cathedral Ward رو باید در منطقه Yahar'gul, Unseen Village پیدا کنی . در این منطقه بعد از لامپ Yahar'gul Chapel یه منطقه ای هستش که زنا بهت حمله میکنند . اون قسمتی که پله های بزرگ میخوره به پایین و لیزر انفجاری از پایین به بالای پله ها میخوره اونجارو میگم . قبل این قسمت وقتی از پله های کوچیک میای پایین سمت راست نرده ها یه قسمت وجود داره که بازه میتونی ازش بپری پایین . وقتی پریدی پایین بپر توی اتاقک و کلید رو بگیر البته قبلش جادوگری که اون بالاست رو بکش که کارت راحت تر بشه . جایی که باید بپری پایین در سمت راست عکس زیر معلومه

438342544.jpg

تشکر بابت راهنمایی من گفتم اول املیا رو بزنم بعد برم سراغ سرزمین old yharnam اگر اینجوری بهتره که اول با old yharnam شروع کنم

بازی ترتیب خاصی واسه زدن باس های انتخابی نداره . باس های انتخابی رو هر زمانی که بخوای میتونی بزنی . این باس های اصلی بازی هستند که برای پیشبرد مراحل بازی باید بزنیشون مثل همین باس ویکار آملیا که باس اصلیه و بعدش میری Forbidden Woods .

آخرین ویرایش:
الان رفتم در خونه اریانا بهش گفتم بیاد اولدن چپول نیومد و دیگه باهم حرف نمیزنه الان چی میشه مشکلی پیش میاد ؟

توچه مرحله ای از بازی هستی ؟ tomb of odeon رو به عنوان منطقه امن کردی ؟ با اون پیرزنه قرمز رنگه صحبت کردی ؟

دوستان جز madman's knowledg روش دیگری برای insight هست؟
بجز insight shop فایده دیگری داره؟

Sent from my SM-J120F using Tapatalk

آیتم Great One's Wisdom هم هست که دو تا Insight میده . البته نسبت به madman's knowledg خیلی کمتر گیر میاد . به غیر از این بعضی آیتمهای محدود هم هستند مثلا CORD های بازی هر کدام 3 تا Insight میدن ولی با فعالیت زیاد در بازی معمولا راحت Insight بدست میاری . با وارد شدن به نبرد با باس ها ، با شکست دادن باس ها ، با شکست دادن بازیکنان یا کمک کردن به بازیکنان در حالت آنلاین ، با وارد شدن به سری مناطق خاص مثل کلینیک لوفسکا ، مثل Abandoned Old Workshop مثل Nightmare Frontier , با صحبت کردن با master willem قبل از باس ROM , با مواجه شدن با آریانا و بچه ای که به دنیا آورده و...... خیلی زیاده . شما در بازی پیش بری و فعال باشی روی این موارد هم راحت Insight بدست میاری و هم اگه خوب مراحل رو بگردی به قدر زیادی آیتم madman's knowledg و در مقیاس کمتر Great One's Wisdom پیدا میکنی . کاربرد Insight غیر از فروشگاه داخل هانتر دریم ، در حالت آنلاین هستش . یعنی برای کمک گرفتن از هانترهای دیگه وقتی زنگ Beckoning bell رو میزنی از Insight استفاده میکنه و یک سری موارد دیگه مثلا اگه تعداد Insight بازیت از 40 تا بیشتر باشه آمیگدالاهای آویزون در مراحل رو میتونی ببینی ولی اگه زیر 40 تا باشه نمیتونی ببینی و هر چقدر Insight بیشتر باشه به قدر کاملا نامحسوس و کمی سختی بازی هم بیشتر میشه و.....

توچه مرحله ای از بازی هستی ؟ tomb of odeon رو به عنوان منطقه امن کردی ؟ با اون پیرزنه قرمز رنگه صحبت کردی ؟

آیتم Great One's Wisdom هم هست که دو تا Insight میده . البته نسبت به madman's knowledg خیلی کمتر گیر میاد . به غیر از این بعضی آیتمهای محدود هم هستند مثلا CORD های بازی هر کدام 3 تا Insight میدن ولی با فعالیت زیاد در بازی معمولا راحت Insight بدست میاری . با وارد شدن به نبرد با باس ها ، با شکست دادن باس ها ، با شکست دادن بازیکنان یا کمک کردن به بازیکنان در حالت آنلاین ، با وارد شدن به سری مناطق خاص مثل کلینیک لوفسکا ، مثل Abandoned Old Workshop مثل Nightmare Frontier , با صحبت کردن با master willem قبل از باس ROM , با مواجه شدن با آریانا و بچه ای که به دنیا آورده و...... خیلی زیاده . شما در بازی پیش بری و فعال باشی روی این موارد هم راحت Insight بدست میاری و هم اگه خوب مراحل رو بگردی به قدر زیادی آیتم madman's knowledg و در مقیاس کمتر Great One's Wisdom پیدا میکنی . کاربرد Insight غیر از فروشگاه داخل هانتر دریم ، در حالت آنلاین هستش . یعنی برای کمک گرفتن از هانترهای دیگه وقتی زنگ Beckoning bell رو میزنی از Insight استفاده میکنه و یک سری موارد دیگه مثلا اگه تعداد Insight بازیت از 40 تا بیشتر باشه آمیگدالاهای آویزون در مراحل رو میتونی ببینی ولی اگه زیر 40 تا باشه نمیتونی ببینی و هر چقدر Insight بیشتر باشه به قدر کاملا نامحسوس و کمی سختی بازی هم بیشتر میشه و.....
من برای بار سوم بازیرو شروع کردم . بله تومب اف اودعون رو رو ازاد کردم و قولشو کشتم و رفتم کادرال وارد با اون پیرزن قرمزه که نشسته صحبت کردم . الان تازه به کادرال وارد رسیدم . با اریانا صحبت کردم گفتم بیاد اودعون چپل بعد دیگه باهام صحبت نکرد منظورتون از منطقه امن چیه همین که باس تومب اف اودون رو بکشیم امن میشه ؟

من برای بار سوم بازیرو شروع کردم . بله تومب اف اودعون رو رو ازاد کردم و قولشو کشتم و رفتم کادرال وارد با اون پیرزن قرمزه که نشسته صحبت کردم . الان تازه به کادرال وارد رسیدم . با اریانا صحبت کردم گفتم بیاد اودعون چپل بعد دیگه باهام صحبت نکرد منظورتون از منطقه امن چیه همین که باس تومب اف اودون رو بکشیم امن میشه ؟

برای منم همین اتفاق افتاد اول برگشتم Cathedral Ward خبری از کسی نبود با اون قرمزه صحیت کردم یه چیزی بهم داد از بازی اومدم بیرون بعدا که دوباره شروع کردم دیدم یه زنه رو صندلی نشسته پایین پله ها سمت چپ حالا نمیدونم همون اریانا هست یا نه فکر کنم خودش باشه مثل اون صحبت میکرد

• Like
Reactions: ehsan M
بالاخره باس orphan of kos رو بعد از سی چهل بار مردن زدم:D واقعا باس سختیه اونم اگه بخوای یک نفره بزنیش

فرستاده شده از HUAWEI G750-U10ِ من با Tapatalk
قطعا سخت ترین باس بازیه ولی دیگه نه در حد سی چهل بار مردن :D اگه مبارزه رو بکشی وسط آب چون فضا بیشتره کارت خیلی راحت میشه باید منتظر بمونی که بپره بری پشت سرش و backstab اش کنی اینطوری تقریبا بدون یه دونه بلادویال میشه نزدیک دو سوم جونش رو برد وقتی هم وارد فاز دومش میشه باید بچسبی بهش هر چی بیشتر ازش فاصله داشته باشی این بابا خطرناک تر میشه من خودم بار پنجم بود لمش دستم اومد و بار هفتم زدمش راستی با گان هم parry میشه که خیلی جاها کارسازه از ng+ به بعد هم که دیگه همون بار اول می زدم نفلش می کردم
به نظرم تو ng+ لورنس از همه باس ها سخت تره یک ضربش اون اواخر مبارزه آدمو می کشه خیلی میزان آسیبی که می رسونه تو ng+ بالاست
با لودویگ هم که هیچ وقت مشکل نداشتم خیلی ها میگن سخت ترین باس بازیه ولی به نظر من اینطور نیست (یه مقدار تو فاز اولش دیوونه بازی در میاره ولی میشه رامش کرد :D)
لیدی ماریا هم که از نظر سختی جوکی بیش نبود:D مثل آب خوردن backstab میشد و راحت تر از اون parry میشد خیلی باس راحتی بود حتی گرمن و گسکویین هم به مراتب از لیدی ماریا سخت تر بودند

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: D_grayman
قطعا سخت ترین باس بازیه ولی دیگه نه در حد سی چهل بار مردن :D اگه مبارزه رو بکشی وسط آب چون فضا بیشتره کارت خیلی راحت میشه باید منتظر بمونی که بپره بری پشت سرش و backstab اش کنی اینطوری تقریبا بدون یه دونه بلادویال میشه نزدیک دو سوم جونش رو برد وقتی هم وارد فاز دومش میشه باید بچسبی بهش هر چی بیشتر ازش فاصله داشته باشی این بابا خطرناک تر میشه من خودم بار پنجم بود لمش دستم اومد و بار هفتم زدمش راستی با گان هم parry میشه که خیلی جاها کارسازه از ng+ به بعد هم که دیگه همون بار اول می زدم نفلش می کردم
به نظرم تو ng+ لورنس از همه باس ها سخت تره یک ضربش اون اواخر مبارزه آدمو می کشه خیلی میزان آسیبی که می رسونه تو ng+ بالاست
با لودویگ هم که هیچ وقت مشکل نداشتم خیلی ها میگن سخت ترین باس بازیه ولی به نظر من اینطور نیست (یه مقدار تو فاز اولش دیوونه بازی در میاره ولی میشه رامش کرد :D)
لیدی ماریا هم که از نظر سختی جوکی بیش نبود:D مثل آب خوردن backstab میشد و راحت تر از اون parry میشد خیلی باس راحتی بود حتی گرمن و گسکویین هم به مراتب از لیدی ماریا سخت تر بودند
دهنمو سرویس کرده بود دیگه داشتم ازش ناامید میشدم با بقیه باسها میشد یجورایی کنار اومد ولی این یکی خیلی رو اعصاب بود، بعد این باسی که تو منطقه vicar amiliya هستش رو باید چجوری بیدار کنم؟

کجا سختترین باس بازیه ؟ من بار دوم زدمش ! باس های دانجن ها رو ندیدی ؟ Bloodletting beast رو نزدی که چطور بابای آدم رو میاره جلوی چشمش ! بدتر از اون مدل کرم دار bloodletting beast هست که من رو رسما از زندگی نا امید کرد !

• Like
Reactions: D_grayman
دهنمو سرویس کرده بود دیگه داشتم ازش ناامید میشدم با بقیه باسها میشد یجورایی کنار اومد ولی این یکی خیلی رو اعصاب بود، بعد این باسی که تو منطقه vicar amiliya هستش رو باید چجوری بیدار کنم؟

اونجایی بود که سوار یه سکوی بزرگی میشی که میره بالا و به آزمایشگاه میرسی (یه چراغ دقیقا بعد از اینکه آسانسور به بالا میرسه داره) باید بری طبقه پایین (همون جایی که دوتا هانتر رو کشتی میدونی که کجا رو میگم دقیقا بعد زندان) آسانسور رو بفرستی بالا بدون اینکه خودت روش باشی ، و وقتی رفت بالا میبینی زیرش یه آسانسور مخفی هست که یه آیتم داره که اون باسی که میخوای رو زنده میکنه ، اگر با آسانسور مخفی پایین بری یه اسلحه هم توی صندوق پیدا میکنی . . .

• Like
Reactions: M.hadi.71
کجا سختترین باس بازیه ؟ من بار دوم زدمش ! باس های دانجن ها رو ندیدی ؟ Bloodletting beast رو نزدی که چطور بابای آدم رو میاره جلوی چشمش ! بدتر از اون مدل کرم دار bloodletting beast هست که من رو رسما از زندگی نا امید کرد !
باس های دانجن ها رو ندیدم !!!:-j والا به نظرم سخت ترین باس دانجن ها یکیش اون سگه آتشی بود که اونم لم خاص خودش رو داشت و یکی دیگشون هم آمیگدالا بود که یکم اذیت می کرد وگرنه دانجن ها باس سختی نداشت شاید به خاطر اینکه خط سلامتی تو دانجن ها نصف میشه اذیت شدی وگرنه باس های بازی اصلی (هم دانجن ها هم باس های خود بازی ) یک صدم باس های دی ال سی هم چالش نداشتند

همین روشی که گفتم رو امتحان کن می بینی میشه راحت زدش این بابا رو فقط باید backstab کرد
این باس اسمش لورنسه که گفتم تو ng+ به بعد از همه بیشتر اذیت می کنه تو منطقه Research Hall اون آسانسور رو بزار بره بالا ولی خودت باهاش بالا نرو می بینی که وقتی رفت بالا یه سکو دیگه جاش میاد بالا که روش آیتم Laurence's Skull هست اینو بردار و برو سراغ لورنس خودش بیدار میشه و باس فایت شروع میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or