PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
داداش بازیو جویدی یا گلیچ زدی؟:D من لولم 150 هست حس میکنم برا بازی زیادیه:D

نه والا گلیچ چیه تو این رنج لول یه هانتارایی هستن که من باید جلوشون لنگ بندازم :D با یه هانتر ایرانی ساکن ترکیه اشنا شدم این بابا نه تنها Max Level هست بلکه بلاد اکوهاشم مکس شده ینی 999,999,999 ^:)^. تمامی بلود اکوها رو توی pvp ها گرفتم . تمامشم بدون استفاده از رونهای Moon و Hier به دست اومده . کار زیاد سختی نیست . فقط باید توی pvp قوی باشید .

شمام بازی رو به NG+6 برسون بعد ببین لول 150 که هیچ لول 450 هم واسه بضی باسها مخصوصا باسهای DLC کمه .

• Like
Reactions: shahriyar_pc
دوستان توی forbiden woods به سمت isofikclinic صدای گریه نوزاد میاد ولی پیداش نمیکنم؟؟

Sent from my SM-J120F using Tapatalk
اونجا الکی نگرد اونجا نیست بعد از کشتن باس rom صدای گریه بعضی جاهای بازی میاد که نوزاد هم جای باس mergos wet nursr هستش

فرستاده شده از HUAWEI G750-U10ِ من با Tapatalk

• Like
Reactions: shahriyar_pc
کلا 4 تا هستش که به این صورت میتونی پیداشون کنی:

1. یکیش رو بعد از اینکه باس Mergo's Wet Nurse تو Nightmare of Mensis کشتی میگری
  2. یکی دیگهش رو هم تو Abandoned Old Workshop پیدا میکنی.
  3. اینو باید بچه Arianna رو بکشی بگیری (تو مرحله Cathedral Ward) قبلش باید اریانارو بیاری تو کلیسا، میری دم خونش و بهش میگی کلیسا امن هست و وقتی اومد روی صندلی تو کلیسا میشینه. کاری نمیکنی تا وقتی گزینه شماره (1) بالارو انجام دادی و باس رو کشتی. اریانا به زیر زمین میره و بچشو اونجا بدنیا میاره، میری پایین بچه رو میکشی و سومیین کورد رو هم میگیری.
  4. اآخری هم تو Iosefka's clinic میگیری. برای اینکه به این مرحله برسی باید اول وارد مرحله Forbidden Woods بشی، اونجا یک راه فرعی هست که به Iosefka's clinic میخوره ( این همونجایی که اوال بازی بودید و طبقه بالاترشه) یه پرستار روی تخت هست، میکشیدش و چهارمین بند ناف رو هم مگیری.
اینم بگم شما برای تروفی آخر بازی، به 3 تاش نیاز داری که استفاده کنی. حتما نیاز نیست هر چهارتارو بگیرید.
ممنون این اریانا رو از کجا پیدا کنم

آخرین ویرایش:
یه شایعاتی شده امسال bloodborne 2 تو E3 نیست و یه ip جدید قرار بدن امیدوارم واقعیت نداشته باشه البته که شاید سونی بزاره بلاد 2 رو برای افتتاحیه کنسول نسل بعدش که خیلی دیگه زمان طولانی میشه.

دوستان من به قسمت Cathedral Ward که رسیدم رفتم در خونه اریانا 2 تا گزینه اورد اولی رو زدم یه چیزی گفت بعدش دیگه حرف نزد که بتونم گزینه دوم رو هم انتخاب کنم دوباره برگشتم تو مرحله Cathedral Ward خبری ازش نبود با این اسکلته رو زمین حرف زدم یه چیزی بهم داد ولی gesture نبود دوباره رفتم در خونش کسی نبودش الان از دستم رفته تو روند بازی مشکل پیش میاد یا نه

آخرین ویرایش:
دوستان من وارد old yarahum نشدم برگشتم amelia رو بکشم ولی تو catheral از راه دیگه که میرم چند نفر و کشتم ولی راهی نیستش برم سمت باسش فقط 2 تا دروازه هستش که بسته هستش باید چیکار کنم

دوستان من وارد old yarahum نشدم برگشتم amelia رو بکشم ولی تو catheral از راه دیگه که میرم چند نفر و کشتم ولی راهی نیستش برم سمت باسش فقط 2 تا دروازه هستش که بسته هستش باید چیکار کنم
یه آیتمی به قیمت ده هزار بلاداکو تو فروشگاه هست که باید بخریش متاسفانه اسم آیتم یادم رفته بعد با اون دروازه باز میشه

یه آیتمی به قیمت ده هزار بلاداکو تو فروشگاه هست که باید بخریش متاسفانه اسم آیتم یادم رفته بعد با اون دروازه باز میشه

اسم اون آیتم Hunter Chief Emblem هستش . درسته که کار رو راحت تر میکنه ولی دوستمون اگه میخواد Cord های بازی رو کامل بگیره باید حتما بره Old Yharnam و باس Blood-starved Beast رو بزنه . به این دلیل که تنها با زدن این باس هستش که اون در کوچیک توی لامپ Cathedral ward به سمت Healing Church Workshop باز میشه . اگه به سمت بالای Healing Church Workshop بری میرسی به دو باس انتخابی . اول Celestial Emissary رو میزنی و بعد همونجا پشت به لامپ شیشه پنجره رو میشکنی و میری پایین تا برسی به باس جنتلمن Ebrietas, Daughter of the Cosmos
اما نکته مهم در قسمت پایین Healing Church Workshop هستش که اگه میخوای به یکی از Cord ها یا به قول دوستان بند ناف های بازی برسی باید از یکی از لبه های این قسمت بپری پایین تا برسی به یه محیط دایره ای تاریک که توش لبه های چوبی وجود داره . همون اول ورودی ، قسمت سمت چپ یک پایه چوبی به عنوان نشونه هستش که از اونجا باید بپری پایین تا برسی به Abandoned Old Workshop و یکی از Cord ها رو بگیری ( جونت باید پر باشه ) . همه اینها با باز شدن اون در کوچیک در لامپ Cathedral ward قابل دسترسی میشه که برای باز شدن این در کوچیک حتما باید بری Old Yharnam و باس Blood-starved Beast رو بزنی تا اون در باز بشه

• Like
Reactions: mehrdadb3
اسم اون آیتم Hunter Chief Emblem هستش . درسته که کار رو راحت تر میکنه ولی دوستمون اگه میخواد Cord های بازی رو کامل بگیره باید حتما بره Old Yharnam و باس Blood-starved Beast رو بزنه . به این دلیل که تنها با زدن این باس هستش که اون در کوچیک توی لامپ Cathedral ward به سمت Healing Church Workshop باز میشه . اگه به سمت بالای Healing Church Workshop بری میرسی به دو باس انتخابی . اول Celestial Emissary رو میزنی و بعد همونجا پشت به لامپ شیشه پنجره رو میشکنی و میری پایین تا برسی به باس جنتلمن Ebrietas, Daughter of the Cosmos
اما نکته مهم در قسمت پایین Healing Church Workshop هستش که اگه میخوای به یکی از Cord ها یا به قول دوستان بند ناف های بازی برسی باید از یکی از لبه های این قسمت بپری پایین تا برسی به یه محیط دایره ای تاریک که توش لبه های چوبی وجود داره . همون اول ورودی ، قسمت سمت چپ یک پایه چوبی به عنوان نشونه هستش که از اونجا باید بپری پایین تا برسی به Abandoned Old Workshop و یکی از Cord ها رو بگیری ( جونت باید پر باشه ) . همه اینها با باز شدن اون در کوچیک در لامپ Cathedral ward قابل دسترسی میشه که برای باز شدن این در کوچیک حتما باید بری Old Yharnam و باس Blood-starved Beast رو بزنی تا اون در باز بشه
سلام
من باس old yahranm رو زدم و اون در یمت راست هم باز شد رفتم بالای healing church ولی آخرش به یه در قفل بر میخورم!!
باید چیکار کنم؟
یادمم نیست بند ناف رو گرفتم یا نه اسم آیتمش چیه توی inventory بگردم؟

Sent from my SM-J120F using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or