PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
خیلی ممنون لطف کردی
یه وسوال دیگه این مقبره های دانجن توی هانتر دریم چه فایده ای داره من دوتاش رو رفتم که توی یه محیطه فقط باس هاش عوض شده

Sent from my SM-J120F using Tapatalk
اونها یک مسیر اختیاری هستن واسه اونایی که میخوان بازی رو پلات کنند دوتا تروفی داره فک میکنم که البته باید به ترتیب بریشون

فرستاده شده از HUAWEI G750-U10ِ من با Tapatalk

• Like
Reactions: shahriyar_pc
بالاخره پلاتش کردم،حالا باید برم سراغ دی ال سی،لامصب تو دانجن آخر اعصابمو نابود کرد،اینقدری ک اون پیرمرده عصایی منو کشت و امیگدالا نکشتتم :|

• Like
فکر کنم یه خورده جلو تر بری بهت بده یا میتونی بخریش البته بنظرم این که شما برداشتی خیلی بهتره من با این میرم جلو

سلاحش بد نیست یخورده کنده یه چنجا خوندم زده بود اونیکی سریعتر هستش برای همین پرسیدم حالا فعلا با همین میرم جلو بازیش اعصاب نمیزاره لامصب 10 دفه باید بمیری تا یجا رو رد کنی سیواشم که کیلومتریه

سلاحش بد نیست یخورده کنده یه چنجا خوندم زده بود اونیکی سریعتر هستش برای همین پرسیدم حالا فعلا با همین میرم جلو بازیش اعصاب نمیزاره لامصب 10 دفه باید بمیری تا یجا رو رد کنی سیواشم که کیلومتریه
اون یکی سریع تر هست ولی قدرت این تبر بیشتره
باید خون جمع کنی و خودت رو ارتقا بدی و آیتم مورد نیاز بخری
اوایلش چون ضعیفی سخته بعد قوی میشی میفتی به جونشون انتقام میگیری حال میکنی

• Like
Reactions: mehrdadb3
اون یکی سریع تر هست ولی قدرت این تبر بیشتره
باید خون جمع کنی و خودت رو ارتقا بدی و آیتم مورد نیاز بخری
اوایلش چون ضعیفی سخته بعد قوی میشی میفتی به جونشون انتقام میگیری حال میکنی

الان یه چند باری همون قسمت اول روی پل که غول اول رو کشتم برمیگردم سمت اول بازی خون جمع میکنم لولم الان 20 هستش ولی نرفتم سمت باس بعدی بهترین اپدیتا چیا هستند من بیشتر قدرتم رو افزایش دادم و اینکه با چه لولی برم سمت باس بعدی اسلحه رو عوض کنمش تو شاپش یه اسلحه جدید گذاشته بود و یه شمشیر
چه ایتم های خوبه برای خرید بدردم بخوره تو بازی

الان یه چند باری همون قسمت اول روی پل که غول اول رو کشتم برمیگردم سمت اول بازی خون جمع میکنم لولم الان 20 هستش ولی نرفتم سمت باس بعدی بهترین اپدیتا چیا هستند من بیشتر قدرتم رو افزایش دادم و اینکه با چه لولی برم سمت باس بعدی اسلحه رو عوض کنمش تو شاپش یه اسلحه جدید گذاشته بود و یه شمشیر
چه ایتم های خوبه برای خرید بدردم بخوره تو بازی
من ظرفیت خونم رو زیاد میکردم چون اوایلش زیاد آشنا نبودم با حمله دشمنا بعد باید تعداد blood vial زیاد داشته باشی توی درگیری سریع استفاده کنی
سلاح رو هم میتونی قوی کنی چون باس بعدی یه مقدار سریع تره.
این اوایل بازی هم دشمنا طوری نیستت بتونی blood echo زیادی ازشون بگیری پس سعی کنی بری جلو هم اسلحه پیدا کنی هم آپگریدهات زیاد بشه

من خیلی گیمر حرفه ای نیستم اما خیلی هم بوق نیستم اما تو بازی dark souls 3 بعد 3 یا 4 روز بازی هنوز به باس دوم نرسیدم(شایدم گیمر بوقی هستم).مشکلم فاصله های دور بن فایر ها و کلاً سیستم سیو بازی و hp بازی هست.
تو bloodborne این مشکلات رو نخواهم داشت؟جک و جونورا راحت ترن یا سخت تر؟

سلام کلا چند تا بند ناف تو بازی هست و از کجا پیداشون کنم

کلا 4 تا هستش که به این صورت میتونی پیداشون کنی:

1. یکیش رو بعد از اینکه باس Mergo's Wet Nurse تو Nightmare of Mensis کشتی میگری
  2. یکی دیگهش رو هم تو Abandoned Old Workshop پیدا میکنی.
  3. اینو باید بچه Arianna رو بکشی بگیری (تو مرحله Cathedral Ward) قبلش باید اریانارو بیاری تو کلیسا، میری دم خونش و بهش میگی کلیسا امن هست و وقتی اومد روی صندلی تو کلیسا میشینه. کاری نمیکنی تا وقتی گزینه شماره (1) بالارو انجام دادی و باس رو کشتی. اریانا به زیر زمین میره و بچشو اونجا بدنیا میاره، میری پایین بچه رو میکشی و سومیین کورد رو هم میگیری.
  4. اآخری هم تو Iosefka's clinic میگیری. برای اینکه به این مرحله برسی باید اول وارد مرحله Forbidden Woods بشی، اونجا یک راه فرعی هست که به Iosefka's clinic میخوره ( این همونجایی که اوال بازی بودید و طبقه بالاترشه) یه پرستار روی تخت هست، میکشیدش و چهارمین بند ناف رو هم مگیری.
اینم بگم شما برای تروفی آخر بازی، به 3 تاش نیاز داری که استفاده کنی. حتما نیاز نیست هر چهارتارو بگیرید.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ehsan M
من خیلی گیمر حرفه ای نیستم اما خیلی هم بوق نیستم اما تو بازی dark souls 3 بعد 3 یا 4 روز بازی هنوز به باس دوم نرسیدم(شایدم گیمر بوقی هستم).مشکلم فاصله های دور بن فایر ها و کلاً سیستم سیو بازی و hp بازی هست.
تو bloodborne این مشکلات رو نخواهم داشت؟جک و جونورا راحت ترن یا سخت تر؟
عین همون دارک سولز 3 هست تازه چراغ ها تو بلادبورن کمتر از بانفایر های دارک سولز 3 هستن
بلادبورن بازی سریعتری از دارک سولزه و خیلی خیلی کمتر آیتم داره به نظرم برای کسی که می خواد با این سبک آشنا بشه عنوان بهتریه

من این اسلحه repeating pistol رو خریدم ولی وقتی میخوام ادش کنم میزنه could not add this item Attribute requirements not met

اشکال از کجاس چیزه خاصی رو باید اپدیت کنم
هر اسلحه توی توضیحاتش یک سری پیش نیاز داره برای قدرت و اسکیل و ...
باید اونها رو اپگرید کنی تا بتونی از اسلحه استفاده کنی

• Like
Reactions: mehrdadb3
Max Level . چیزی که مشتاقانه دنبالش بودم اما در انتهای راه پشیمون شدم . الان با 170،000،000 بلاد اکو در لول 520 موندم . به بقیه دوستان هم پیشنهاد میکنم برای اینکه تو PVP هانترهای بیشتری واسه مبارزه گیر بیارن لولشونو از 400 بیشتر نکنن . هر چند مبارزه با هانترهای لول بالا هیجانات و قشنگیهای خاص خودشو داره اما تعداد نفراتش زیاد نیست . من تقریبا هر روز بین ساعت 5 تا 7 عصر با ای دی Clever.mrgتو منطقه Mergo هستم . خوشحال میشم دوستانی که به PVP علاقه دارند رو اونجا ملاقات کنم .

Max Level . چیزی که مشتاقانه دنبالش بودم اما در انتهای راه پشیمون شدم . الان با 170،000،000 بلاد اکو در لول 520 موندم . به بقیه دوستان هم پیشنهاد میکنم برای اینکه تو PVP هانترهای بیشتری واسه مبارزه گیر بیارن لولشونو از 400 بیشتر نکنن . هر چند مبارزه با هانترهای لول بالا هیجانات و قشنگیهای خاص خودشو داره اما تعداد نفراتش زیاد نیست . من تقریبا هر روز بین ساعت 5 تا 7 عصر با ای دی Clever.mrgتو منطقه Mergo هستم . خوشحال میشم دوستانی که به PVP علاقه دارند رو اونجا ملاقات کنم .
داداش بازیو جویدی یا گلیچ زدی؟:D من لولم 150 هست حس میکنم برا بازی زیادیه:D

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or