PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
چقدر زرنگی تاپیک سولز کسی نیست برای همین اینجا پرسیدم پس لطفا اسپم نده
بشر تو داری تو تاپیکی که ربطی به اون بازی نداره اسپم میدی معنی اسپم نمیدونی میایی برا من فکت صادر میکنی ؟:|
تاپیک سولز همین الان فعالیت روزانه داره چی میگی برا خودت اصلا رفتی اونجا سوالت رو بپرسی؟:| اصلا میدونی تاپیکش کجاست؟

بازی توی دادن bloodstone shard خساست به خرج نمیده؟منظورم اینه چند تا اسلحه رو میشه درست و حسابی تا جای ممکن آپگرید کرد توی بار اول بازی کردن؟چون میترسم برای یه اسلحه که خیلی خوب نیست خرج کنم ببینم چطور میشه،برای اسلحه های بهتر که بعدا گیر میاد دیگر گیرم نیاز!

بازی توی دادن bloodstone shard خساست به خرج نمیده؟منظورم اینه چند تا اسلحه رو میشه درست و حسابی تا جای ممکن آپگرید کرد توی بار اول بازی کردن؟چون میترسم برای یه اسلحه که خیلی خوب نیست خرج کنم ببینم چطور میشه،برای اسلحه های بهتر که بعدا گیر میاد دیگر گیرم نیاز!
برا بار اول فقط میتونی یک اسلحه رو فول اپگرید کنی ولی میتونی سه تا 4 اسلحه رو تا اپگرید 7 یا 8 ببری از بلاد جم ها هم استفاده کن تا اگه نتونستی یه اسلحه رو فول کنی حداقل یه قدرت اضافه بهشون بدی

• Like
Reactions: GHOST OF SPART
دوستان من همه سلاح‌های بازی رو گرفتم و فقط Torch مونده که نمیدونم چرا ندارمش من الان NG+ هستم کسی میدونه کجا میشه Torch پیدا کرد؟ Hunter Torch رو دارم این معمولیه نیست نمیدونم چرا!

بخاطره یه مشعل تروفی رو ازاد نمیکنه!

منم تعجب کردم چون محل Torch که خیلی مشخصه کجاست عجیبه نگرفتیش . دقیقا همون اوایل بازی تو اون میدون جایی که اون غول با دستاش به در میکوبه یکی دو تا آیتم رو زمینه . Torch اونجاست

• Like
Reactions: Farh@d
منم تعجب کردم چون محل Torch که خیلی مشخصه کجاست عجیبه نگرفتیش . دقیقا همون اوایل بازی تو اون میدون جایی که اون غول با دستاش به در میکوبه یکی دو تا آیتم رو زمینه . Torch اونجاست

فهمیدم مشکل کجا بود :D تونستم تروفیشو بگیرم.

بشر تو داری تو تاپیکی که ربطی به اون بازی نداره اسپم میدی معنی اسپم نمیدونی میایی برا من فکت صادر میکنی ؟:|
تاپیک سولز همین الان فعالیت روزانه داره چی میگی برا خودت اصلا رفتی اونجا سوالت رو بپرسی؟:| اصلا میدونی تاپیکش کجاست؟
من نمیدونم با این کارت چیرو میخوای ثابت کنی اقای فهمیده من نوشتم مشتاقان میازاکی یعنی بازیهای استاد که مطمئنم همه دوستان بلاد باز که یکیش خودمم اونا رو بازی کردن پس جواب سوالمو میدن نیازی نیست کاسه بشی و در مورد اینکه دو بار تو فرومای دارک سولز سوال کردم سه روز طول کشی جواب بدن ولی اینجا چون فعال ترن جواب میدن پس عوض اتو گرفتن جواب بدی بهتره

آخرین ویرایش:
من زمانی که همون اوایل بازی اومد دیسکش رو گرفتم پلاتش کردم فروختم بعدش دیدم دی ال سیه بازی اومد دیگه دلم نیومد پول نسخه دیجیتالیش رو بدم دیسکم که میگرفتم مجبور بودم دی ال سی رو از استور بخرم بازم صرف نمیکرد گذشت تا دیروز که بازی نسخه کاملش تخفیف خیلی خوبی خورد رفتیم سراغ دی ال سیه بازی یعنی باید بگم وقتی هانترها و اسلحه های جدید و دشمنای جدید رو دیدم گریم گرفت:(( خیلی تو حسرتش بودم اصلا وضعی بود داشتم نابود میشدم:D البته لول و قدرت شخصیتم زیادی برا این دی ال سی زیاده:D ولی دارم سعی میکنم اروم پیش برم تا بتونم تو 10 ساعت تمومش کنم(فقط یک ساعت تو محیط هانتر نایت میر الکی میچرخیدم:D) فکر کنم در مقایسه با دی ال سی های سولز این خیلی طولانی تره
اقا شما چجوری دی ال سی رو گرفتی و سیو های بازی اصلیت روش جواب داده؟
من نسخه اصلی بازی رو دارم رو دیسک ک ریجنش ۲ هستش ریجن اکانتم ولی ۱ هستش،حالا میخوام دی ال اسی رو بگیرم نمیدونم چکار کنم!
میشه راهنمایی کنین.

اقا شما چجوری دی ال سی رو گرفتی و سیو های بازی اصلیت روش جواب داده؟
من نسخه اصلی بازی رو دارم رو دیسک ک ریجنش ۲ هستش ریجن اکانتم ولی ۱ هستش،حالا میخوام دی ال اسی رو بگیرم نمیدونم چکار کنم!
میشه راهنمایی کنین.
باید بری یه اکانت ریجن 2 بسازی باهاش دی ال سی رو بگیری من هیچ وقت دیسک ریجن دو نمیگیرم(اصلا دیسک نمیگیرم اینم شانسی شد:D) چون اکانتم ریجن یکه
اگه هم بری نسخه کامل بازی رو از استور امریکا بگیری دیگه سیوات رو بازی قبلی کار نمیکنه فقط میتونی بری یه اکانت ریجن دو بسازی دی ال سی رو بخری

آخرین ویرایش:
باید بری یه اکانت ریجن 2 بسازی باهاش دی ال سی رو بگیری من هیچ وقت دیسک ریجن دو نمیگیرم(اصلا دیسک نمیگیرم اینم شانسی شد:D) چون اکانتم ریجن یکه
اگه هم بری نسخه کامل بازی رو از استور امریکا بگیری دیگه سیوات رو بازی قبلی کار نمیکنه فقط میتونی بری یه اکانت ریجن دو بسازی دی ال سی رو بخری
خب وقتی با اکانت ریجن دو خریدم چجوری سینکش کنم رو بازیم رو اکانت خودم؟

Sent from my HTC One max using Tapatalk

خب میری تو اکانت ریجن دو گزینه اکتیو میزنی دیگه
لینک آموزش ندارین؟ :دی
من کلا هیچی از پرایمری کردن و ای حرفا نمیدونم،یا اگه میشه آیدی تلگرام بدین من اونجا مزاحم بشم،بدجوری معتاد بازیش شدم :دی

لینک آموزش ندارین؟ :D
من کلا هیچی از پرایمری کردن و ای حرفا نمیدونم،یا اگه میشه آیدی تلگرام بدین من اونجا مزاحم بشم،بدجوری معتاد بازیش شدم :D

تو این لینک برو بپرس یا توش سرچ بزن یا برو تو گوگل طریقه اکتیو کردن رو بسرچ

• Like
Reactions: Batsy
دوستان من بازی رو یه بار تموم کردم بدون دی ال سی
بعد رفتم دی ال سی رو گرفتم و new game plus رفتم old hunters رو تموم کردم دیگه بازی نکردم تقریبا ۴ ماهی میشه . الان میخام بازی رو از اول شروع کنم ایا راهی داری new g plusنپره ؟

• Like
Reactions: D_grayman

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or