PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
املیا رو کشتم بالاخره
دیروز میخواستیم کو آپ بریم ولی از شانس زاغارت من این املیا باگ داشت و زنگوله غیر فعال بود
خلاصه طی ی نبرد حماسی و نفس گیر کشتمش
حالا برو هانتر دریم آیتم دی ال سی رو بگیر و وارد دی ال سی شو :D اگه ویکار آملیا نبرد حماسی بود احتمالا لودویگ میشه جنگ جهانی :D و رسما پوستت رو می کنه :-j

املیا رو کشتم بالاخره
دیروز میخواستیم کو آپ بریم ولی از شانس زاغارت من این املیا باگ داشت و زنگوله غیر فعال بود
خلاصه طی ی نبرد حماسی و نفس گیر کشتمش
ماشاالله قهرماااان

Sent from my HTC_M910x using Tapatalk

• Like
Reactions: J. Constantine
حالا برو هانتر دریم آیتم دی ال سی رو بگیر و وارد دی ال سی شو :D اگه ویکار آملیا نبرد حماسی بود احتمالا لودویگ میشه جنگ جهانی :D و رسما پوستت رو می کنه :-j

اقا یکم بیشتر درباره این تیکه اول توضیح میدی؟چجوری برم دی ال سی رو بگیرم؟پول نمیخواد؟
البته من دیگه حوصله ندارم وگرنه هیچ بازی برام سخت نیست :دی اگه همین بلادبورن 5سال پیش میرسید دستم سه سوته ترتیبشو میدادم :دی

ماشاالله قهرماااان

واقعا کشتنشون لذت بخشه،اینو دیروز جوری کشتم ک ب 1 ضربه بند بودم -_-

اقا یکم بیشتر درباره این تیکه اول توضیح میدی؟چجوری برم دی ال سی رو بگیرم؟پول نمیخواد؟
البته من دیگه حوصله ندارم وگرنه هیچ بازی برام سخت نیست :دی اگه همین بلادبورن 5سال پیش میرسید دستم سه سوته ترتیبشو میدادم :دی

خداست این بازی،حس و هیجان رو بعد از مدتها تجربه کردم باهاش

البته من دیگه حوصله ندارم وگرنه هیچ بازی برام سخت نیست :D اگه همین بلادبورن 5سال پیش میرسید دستم سه سوته ترتیبشو میدادم :D

حالا که ویکار آملیا رو زدی اگه بازیت دی ال سی رو داشته باشه برگردی هانتر دریم یکی از این مسنجر ها دقیقا کنار عروسک ظاهر میشه و می تونید آیتم Eye of a Blood-drunk Hunter رو ازش بگیری این آیتم رو که گرفتی برو منطقه Cathedral Ward سمت چپ اونجایی که یه جنازه افتاده که می تونی یه ست لباس از روش بردار برو چند ثانیه اونجا بمون یه موجود کریه :D(آمیگدالا) می برتت تو دی ال سی
البته بازی سخت نیست یکم مهارت می خواد ولی انصافا دی ال سی قابل مقایسه با خود بازی نیست به نظر من اینا که تو بازی اصلی به عنوان باس می بینی در مقابل لودویک و لورنس و orphan of kos (یا خدا این بد سگی بود) جوک هم نبودند یکی از باس های بازی نتونست دو بار سرجمع منو بکشه ولی orphan of kos دهنم رو سرویس کرد:))

• Like
Reactions: D_grayman
حالا که ویکار آملیا رو زدی اگه بازیت دی ال سی رو داشته باشه برگردی هانتر دریم یکی از این مسنجر ها دقیقا کنار عروسک ظاهر میشه و می تونید آیتم Eye of a Blood-drunk Hunter رو ازش بگیری این آیتم رو که گرفتی برو منطقه Cathedral Ward سمت چپ اونجایی که یه جنازه افتاده که می تونی یه ست لباس از روش بردار برو چند ثانیه اونجا بمون یه موجود کریه :D(آمیگدالا) می برتت تو دی ال سی
البته بازی سخت نیست یکم مهارت می خواد ولی انصافا دی ال سی قابل مقایسه با خود بازی نیست به نظر من اینا که تو بازی اصلی به عنوان باس می بینی در مقابل لودویک و لورنس و orphan of kos (یا خدا این بد سگی بود) جوک هم نبودند یکی از باس های بازی نتونست دو بار سرجمع منو بکشه ولی orphan of kos دهنم رو سرویس کرد:))

من اپدیت 9 گیگی رو گرفتم مثل اینکه این دی ال سی توش هسته
وقتی تمومش کردم میتونم برم سراغش؟حتما باید ازین راهی ک گفتی برم؟مث بقیه بازیا اینجوری نیست ک مثلا ی گزینه بیاد تو منو بازی ب عنوان دی ال سی؟
فعلا طرفش نمیرم پس اخه شنیدم ک خیلی سخته :D من دیروز سر همین املیا وقتی کشتمش ی نعره ای زدم ک ملت فحش کشم کردن :D

یه سوال دیگه،من ی دمو دیدم ک توش شخصیت خودمون وحشی میشد و چنگ در میاورد و میپرید رو دشمنا میکشتشون،جریان این چیه؟

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: D_grayman
وقتی تمومش کردم میتونم برم سراغش؟حتما باید ازین راهی ک گفتی برم؟مث بقیه بازیا اینجوری نیست ک مثلا ی گزینه بیاد تو منو بازی ب عنوان دی ال سی؟
فعلا طرفش نمیرم پس اخه شنیدم ک خیلی سخته :D من دیروز سر همین املیا وقتی کشتمش ی نعره ای زدم ک ملت فحش کشم کردن :D

یه سوال دیگه،من ی دمو دیدم ک توش شخصیت خودمون وحشی میشد و چنگ در میاورد و میپرید رو دشمنا میکشتشون،جریان این چیه؟

درسته که توی اون آپدیت 9 گیگی دی ال سی هم هست ولی شما اگه بخوای بازیش کنی یا باید به صورت دیجیتالی دی ال سی رو خریداری کنی یا اینکه نسخه کامل فیزیکی bloodborne game of the year edition رو خریداری کنی که الان در بازار ایران هم هست و دی ال سی هم در اون موجوده ( عکس زیر )

81L%2BpZ4ABWL._AC_SX430_.jpg

درسته که توی اون آپدیت 9 گیگی دی ال سی هم هست ولی شما اگه بخوای بازیش کنی یا باید به صورت دیجیتالی دی ال سی رو خریداری کنی یا اینکه نسخه کامل فیزیکی bloodborne game of the year edition رو خریداری کنی که الان در بازار ایران هم هست و دی ال سی هم در اون موجوده ( عکس زیر )

81L%2BpZ4ABWL._AC_SX430_.jpg
بازی رو ک منطقی نیست بخرم همون دی ال سی رو باید بخرم پس،چجوری بخرمش باید پی اس ان کارت بخرم؟

دی ال سی های fromsoftware همشون همینطور هستند و باید یه سلسله مراتب انجام بدی تا بتونی وارد دی ال سی بشی حالا برو هانتر دریم ببین اون مسنجر ها میان بالا تا بهت اون آیتم مورد نظر رو بدن یا نه اگه دی ال سی رو داشتی همون کار هایی که گفتم رو بکن وارد دی ال سی بشو چراغ رو روشن کن و فعلا بیخیالش شو تا نزدیک های اواخر بازی که کاراکترت حسابی قوی بشه (به نظر من با توجه به اینکه زیاد آشنا نیستی با اینطور بازیا بزار لولت بیاد بالای 100 تا 120 ) به نظرم بعد از اینکه باس Micolash, Host of the Nightmare رو زدی بهترین موقع است که دیگه بری سراغ دی ال سی کلا دی ال سی بازی تو یه فاز دیگه است خیلی حال میده
اون سوال آخرت رو هم یه مقدار بازی رو که جلوتر بری همچین آیتمی رو پیدا می کنی یکم صبر کن

• Like
Reactions: Batsy
امکانش هست مفت بشه؟مثلا برا پلاس؟ :D
یا تخفیف بخوره؟
داداچ میخوای دی ال سی بخری حواست باشه که ریجن بازی و اکانتت باید یکی باشه وگرنه اجرا نمیشه! اگر بازیت ریجن 1 هست باید اکانتی که میسازی و باهاش دی ال سیو میخری هم یک یا همون آمریکا باشه و اگر بازیت ریجن 2 هست باید اکانتت برای یکی از کشورهای اروپایی باشه! اگرم نمیدونی بازیت چه ریجنی هست، یه عکس بگیر بزار بگن(:دی) دوستان!

با سلام و خسته نباشید واسه داداش گل که زحمت این راهنمای را گذاشته
اخرش من پلاتش کردم با کلی دردسر
هر کسی کمک خواست من در خدمتم
09393229787 شماره تلگرامم
id-psn--
l_yahya_l
اینم مال دوستم
l--rahim--l
هر کس کمک خواست من در خدمتم
در اخر اگر کسی دارک سولز 3 را بازی میکنه ممنون میشم بهم کمک کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟