PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
اون مرحله که شبیه کتابخانس طبقه بالا رو که میری به یه جای میرسه که عنکبوت از سقف اویزونه و وقتی طبقه پایین کتاب خانه رو میری تو یه محیط روشن هست که به یک باس خیلی بزرگ شبیه همونایی که از بعضی ساختمونها اویزونه می رسید که این باس خیلی سر سخته و با هر ضربه از شمشیر خون خیلی کمی ازش کم میشه و یه ضربه بهم میزنه هشتاد در صد خونم از دست میدم لول ۷۱ هستم می خواستم بدونم باید چیکار کرد

صبر و حوصله. شما اول فقط راحت جاج بده تا حرکاتش دستت بیاد، اصلا فکر زدن نباش. بعد معلومه دیگه. یه حرکت رو زیاد تکرار میکنه که بدنش رو زمین ولو می شه اونجا باید سریع نزدیک بشی به دستاش و بهتر سرش ضربه بزنی که مدت کمی فرصت داری. پس وقت جاج دادن سعی کن زیاد دور نشی که فرصت زدن داشته باشی. به سرش هم تیر بزنی کم و بیش استان می شه. که تیراتو واسه حالت دومش نگه دار که یکم سختتره. یکم صبر میخواد، ذره ذره باید خونشو کم کنی.

• Like
Reactions: ehsan M
من دیروز این چالیس رو دوباره رفتم واسه زدن ROM از Whirligig Saw که استفاده کردم متوجه شدم خیلی دمیج بالایی میده مخصوصا اگه از حالت اره ایش با دگمه L2 استفاده کنی
دقیقا خوراک این باس همین اسلحس من تمام Rune ها رو افزایش استامینا گذاشتم یه Beast Blood Pallet و Bolt Paper زدمو و رفتم تو شکمش . با حالت اره یا همون L2 تا اومد بچرخه 70 درصد جونش رفت . خلاصه تو کمتر از دو دیقه ناک اوت شد. یه نکته در مورد این باس این هست که واسه اینکه از زدن شهاب سنگای یخیش در امان باشی باید فاصلتو باهاش در حد کم نگه داری . البته با اون ترکیبی که عرض کردم حتی نزاشتم کارش به شهاب سنگ برسه .

اون مرحله که شبیه کتابخانس طبقه بالا رو که میری به یه جای میرسه که عنکبوت از سقف اویزونه و وقتی طبقه پایین کتاب خانه رو میری تو یه محیط روشن هست که به یک باس خیلی بزرگ شبیه همونایی که از بعضی ساختمونها اویزونه می رسید که این باس خیلی سر سخته و با هر ضربه از شمشیر خون خیلی کمی ازش کم میشه و یه ضربه بهم میزنه هشتاد در صد خونم از دست میدم لول ۷۱ هستم می خواستم بدونم باید چیکار کرد
باسی که شما بهش رسیدی اسمش امیگدالا هست . همنطور که دوستمون گفتن واسه زدن این باس باید کمی حوصله داشته باشید . همه باسهای این بازی در فازهای مختلف جنگیدن هستن این باس هم 3 فاز داره . تو فاز اول و دوم سعی کن به سرش ضربه بزنی تا هم شانس استان شدن داسته باشی هم دمیج زیادی ازش بره . توی فاز سوم این باس یه قلق خیلی جالب داره . وقتی شاخکاشو در اورد مانور ضرباتش خیلی بیشتر میشه کافیه شما تو این حالت بری بین دو تا پاش وایسی و فقط به پاهاش ضربه بزنی . فقط حواست باشه وقتی به هوا میره و فرود میاد شما اصلا از جات تکون نخور چون دقیقا همون جاییکه بلند شده فرود میاد و به راحتی هر چه تمامتر میتونی بزنیش .

• Like
Reactions: ehsan M
جناب MAKEDREAM من با سرعت هر چه تمام بازی رو چند بار تموم کردم الان نمیدنم NG+5 هستم یا NG+4 جایی هست که معلوم بشه بازی چند بار تموم شده ؟
و یه سوال دیگه یکی از دوستان اگه اشتباه نکنم گفته بود توی NG+6 توی هر بار فارمینگ توی همون جای معروف حدود 1700000 بلود اکو میگیره من الان ماکزیمم 450000 تا میگیرم با بستن تمام Moon Rune ها . نمیدونم چرا این قدر کم .

جناب MAKEDREAM من با سرعت هر چه تمام بازی رو چند بار تموم کردم الان نمیدنم NG+5 هستم یا NG+4 جایی هست که معلوم بشه بازی چند بار تموم شده ؟
و یه سوال دیگه یکی از دوستان اگه اشتباه نکنم گفته بود توی NG+6 توی هر بار فارمینگ توی همون جای معروف حدود 1700000 بلود اکو میگیره من الان ماکزیمم 450000 تا میگیرم با بستن تمام Moon Rune ها . نمیدونم چرا این قدر کم .

راستش منم واقعا متوجه نشدم این +NG شمارشو کجا میشه دید. من فقط از روی میزان بلاداکو دریافتی میفهمم کدوم درجه بازی هستم . الان به فکرم رسید ممکنه از روی سیو بازی بشه فهمید که اونم توی منوی PS4 کلنجار رفتم چیز خاصی توش ندیدم . دوستان اگه کسی در این مورد دقیق تر میدونه به ما بگه

اما در مورد فارمینگ یک میلیون و 700 زیاده . حدودا نهایتش بین یک و سیصد تا یک و چهارصد میشه ولی اگر میخوای بفهمی به آخرین درجه امتیازی بازی رسیدی یا نه یه نشونه بهت میدم . توی همون جای معروفی که میگی (Mergo's Loft Middle ) سه تا خوک هست . یکیشون ثابته همیشه و میشه راحت بهش visceral attacks زد . اول یک کاری بکن دو تا ریون Moon که امتیاز بیشتری میده رو در اسلات اول و دوم و در اسلات سوم پرامتیازترین ریون Heir رو بزار . تحت این حالت اگه اون خوک رو با visceral attacks بزنی ( یعنی با ضربه visceral attacks بمیره ) باید 175 هزار تا بلاداکو بهت بده . اگه این امتیازو نگرفتی یعنی هنوز به اون درجه نرسیدی

• Like
Reactions: Jack cooper
راستش منم واقعا متوجه نشدم این +NG شمارشو کجا میشه دید. من فقط از روی میزان بلاداکو دریافتی میفهمم کدوم درجه بازی هستم . الان به فکرم رسید ممکنه از روی سیو بازی بشه فهمید که اونم توی منوی PS4 کلنجار رفتم چیز خاصی توش ندیدم . دوستان اگه کسی در این مورد دقیق تر میدونه به ما بگه
با گشتی که توی نت زدم مشخص شد جایی در بازی مستقیما اشاره به NG+ نداره اما از روی یه سری نشانه ها میشه فهمید الان NG+ چند هستی . بهترینشون کلاه
Mensis Cage هستش که از باس Micolash گرفته میشه . من چک کردم در حال حاضر 6 تا از اون کلاها داشتم که نشون میده NG+5 هستم . البته این به شرطیه که بازیکن هیچ کدوم از کلاه ها رو بازار سیاه نفروخته باشه B-)

با گشتی که توی نت زدم مشخص شد جایی در بازی مستقیما اشاره به NG+ نداره اما از روی یه سری نشانه ها میشه فهمید الان NG+ چند هستی . بهترینشون کلاه
Mensis Cage هستش که از باس Micolash گرفته میشه . من چک کردم در حال حاضر 6 تا از اون کلاها داشتم که نشون میده NG+5 هستم . البته این به شرطیه که بازیکن هیچ کدوم از کلاه ها رو بازار سیاه نفروخته باشه B-)

اگه به این باشه که نه فقط کلاه میکلاش که از نصف آیتم های بازی می شه اینجوری فهمید، البته اگه عادت داشته باشی تو هر دور همه آیتم هارو جارو کنی:D

ولی کی آیتم تکراری نگه می داره که اینونتوری شو شلوغ کنه؟! اونی هم که اینقدر حواس جمعه که آیتم تکراری نگه داره تا تعداد نیو گیم پلاس دستش باشه، حتما اینقدر هم جواس جمع هست که از اول تعداد دورهای بازیشو بشمره و نیازی نداشته باشه آیتم تکراری نگه داره:D

سلام من تو باس 8 گیر کردم چطور میشه زدش
باس هشت کدوم می شه؟ من آخه عادت نداشتم مرتبه ای باس هارو حساب کنم واسه همین الان حدسم نمی تونم بزنم منظورت کدومه:D

آخرین ویرایش:

مگه آیتمهای اضافه رو نمیفروشی ؟ من فقط چیزایی که استفاده میکنم رو نگه میدارم مابقی چیزهای اضافه حتی Pebble و shinning Coins رو هم میفروشم :D

اگه به این باشه که نه فقط کلاه میکلاش که از نصف آیتم های بازی می شه اینجوری فهمید، البته اگه عادت داشته باشی تو هر دور همه آیتم هارو جارو کنی:D

ولی کی آیتم تکراری نگه می داره که اینونتوری شو شلوغ کنه؟! اونی هم که اینقدر حواس جمعه که آیتم تکراری نگه داره تا تعداد نیو گیم پلاس دستش باشه، حتما اینقدر هم جواس جمع هست که از اول تعداد دورهای بازیشو بشمره و نیازی نداشته باشه آیتم تکراری نگه داره:D

باس هشت کدوم می شه؟ من آخه عادت نداشتم مرتبه ای باس هارو حساب کنم واسه همین الان حدسم نمی تونم بزنم منظورت کدومه:D
باس امگیدلا

مگه آیتمهای اضافه رو نمیفروشی ؟ من فقط چیزایی که استفاده میکنم رو نگه میدارم مابقی چیزهای اضافه حتی Pebble و shinning Coins رو هم میفروشم
من این دو تایی که گفتین و جمهای زیر ریت 16 رو میفروشم و اینقدر بازی رو سریع تموم میکنم که ایتم اضافه ای نمیگیرم . این کلاه هم به خاطرا ینکه بعد از زدن باس بدست میاد تو Inventory م هستش . من NG+3 , 4 رو هرکدوم تو کمتر از 2.5 ساعت تموم کردم . چون بازی کردن تو محیط اصلی بازی هیچ هیجانی دیگه واسم نداره فقط به خاطر لول آپ همین . به دوستانی که بازی رو تموم کردن هم پیشنهاد میکنم هیجان و لذت بازی رو تو دانجنها دنبال کنن . علاوه بر باسهای اصلی بازی باسهایی هم هستن که قابلیتهای بازیکن رو به چالش بکشن حداقل تا وقتی که قلق باس دستت بیاد . چیزی هم که زیاد گلایفهای سخت و نفس گیر .

این امیگدالا دانجن چقدر سخته کسی نیست مرا یاری کند خستم کرده

من روش زدنشو تو روند اصلی بازی چند پست قبل توضیح دادم .

Last edited by a moderator:
من این دو تایی که گفتین و جمهای زیر ریت 16 رو میفروشم و اینقدر بازی رو سریع تموم میکنم که ایتم اضافه ای نمیگیرم . این کلاه هم به خاطرا ینکه بعد از زدن باس بدست میاد تو Inventory م هستش . من NG+3 , 4 رو هرکدوم تو کمتر از 2.5 ساعت تموم کردم . چون بازی کردن تو محیط اصلی بازی هیچ هیجانی دیگه واسم نداره فقط به خاطر لول آپ همین . به دوستانی که بازی رو تموم کردن هم پیشنهاد میکنم هیجان و لذت بازی رو تو دانجنها دنبال کنن . علاوه بر باسهای اصلی بازی باسهایی هم هستن که قابلیتهای بازیکن رو به چالش بکشن حداقل تا وقتی که قلق باس دستت بیاد . چیزی هم که زیاد گلایفهای سخت و نفس گیر .

اره قبلا بیشتر تو چالیس ها میگشتم و باس ها رو میزدم ولی الان مدتیه که فقط کارم شده میرم توی همون منطقه Mergo's Loft: Middle و با بازیکنای دیگر آنلاین مبارزه میکنیم . یعنی یک سری بازیکنای واقعا حرفه ای لول آخر اونجا هستند که واقعا مبارزه باهاشون لذت بخشه هر کدوم یک سبک مخصوص به خودشون دارن با اسلحه مخصوص . اینطوری باعث میشه تا وقتی که زنگ sinister یکی رو پیدا کنه من اون منطقه رو فارم میکنم و بلاداکو جمع میکنم و هر وقت کسی رو پیدا کرد مبارزه میکنیم چون منطقه Mergo's Loft: Middle از نظر میزان بازیکنانی که با هم آنلاین نبرد میکنند بهترین جای بازی هستش به این خاطر به دوستان پیشنهاد میکنم تو این منطقه زنگ Sinister رو بزنن و از مبارزات با دیگر بازیکنان در حالت آنلاین هم لذت ببرند. . البته یه نکته رو بگم الان چند روزی هستش که زدم تو کار آنلاین The Last Of Us ( TLOU ) . من نظر اون دوستمون در مورد TLOU رو خوندم گفتم برم بالاخره آنلاینشو هم بازی کنم واقعا فهمیدم چه گنجی زیر دستم بود و بی خیالش بودم . آنلاین TLOU معرکست . تیم به تیم میجنگید تو حالت های مختلف . پر از هیجان و پر از جذابیت . کلا تا خودت نری نبینی چیه متوجه نمیشی . الان دیگه رسما آفلاین TLOU رو گذاشتم کنار و رفتم تو کار آنلاین TLOU . به دوستان پیشنهاد میکنم حتما آنلاین The Last Of Us رو تجربه کنند معرکست

• Like
Reactions: Jack cooper

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• ali s
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or