PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
دوستان نخندید ها.من تا آخر بازی رفتم ولی تو فیلمها دیدم دشمن رو بیحال میکنه بعد شمشیر یا اسلحه رو فرو میکنه تو بدنش و کلی خون میگیره.
کلا یه بار شانسی این کارو کردم و بلد نیستم این ضربه رو بزنم لطفا بهم یه لینک فیلم آموزشی واسه آموزش این ضربه بدید.تشکر.
دور دوم سخته فکر کنم حتما باید این ضربه رو یاد بگیرم.

سلام دوستان

من میخواستم یه بازی بگیرم اما الان بین bloodborne و lords of fallen موندم البته میدونم که اکثرا میگین بلادبورن اما من دانشجوام(همینطوریشم اعصابم کلی خورد میشه) و برای سرگرمی میخواستم یه بازی بگیرم و خلاصه نمیخوام اعصابم خورد بشه
حالا به نظرتون بازی بلاد بورن اونقدر سخت هست که بیخیالش بشم
من اخرین بازی های سختی که کردم دارک سولز یک بود(البته چند ساعت بازی کردم و همش اسکلت کشتمو چندتا باس و نه دیالوگی داشت نه داستان خاصی برا همین بیخیالش شدم)قبل دارک سولز هم نینجا گایدن دو بازی کردم که زمانه خودش به درجه سختیش معروف بود
کلا با این اوصاف بلاد بگیرم یا لردز او فالن؟؟
ممنونم

سلام دوستان

من میخواستم یه بازی بگیرم اما الان بین bloodborne و lords of fallen موندم البته میدونم که اکثرا میگین بلادبورن اما من دانشجوام(همینطوریشم اعصابم کلی خورد میشه) و برای سرگرمی میخواستم یه بازی بگیرم و خلاصه نمیخوام اعصابم خورد بشه
حالا به نظرتون بازی بلاد بورن اونقدر سخت هست که بیخیالش بشم
من اخرین بازی های سختی که کردم دارک سولز یک بود(البته چند ساعت بازی کردم و همش اسکلت کشتمو چندتا باس و نه دیالوگی داشت نه داستان خاصی برا همین بیخیالش شدم)قبل دارک سولز هم نینجا گایدن دو بازی کردم که زمانه خودش به درجه سختیش معروف بود
کلا با این اوصاف بلاد بگیرم یا لردز او فالن؟؟
ممنونم
بلاد خیلی مرموزه و شیرینیش به همین مرموزی و سختیشه اگه بازی سخت نمیخوای بخری شدو آف موردور رو بگیر

Sent from my H30-U10 using Tapatalk

این بازی چه جوریه ارزش خرید داره گفتم شاید محیتای بازی تاریک باشه تو ذوق بزنه مرحله تو روز هم داره یا بیشتر شبه وسختیه بازی رو عصابه؟

دوستان نخندید ها.من تا آخر بازی رفتم ولی تو فیلمها دیدم دشمن رو بیحال میکنه بعد شمشیر یا اسلحه رو فرو میکنه تو بدنش و کلی خون میگیره.
کلا یه بار شانسی این کارو کردم و بلد نیستم این ضربه رو بزنم لطفا بهم یه لینک فیلم آموزشی واسه آموزش این ضربه بدید.تشکر.
دور دوم سخته فکر کنم حتما باید این ضربه رو یاد بگیرم.

خدمت شما
Bloodborne_-_How_To_Perform_A_Visceral_Attack_[OwypaojwdDU]_[tag22]
برای بعضی دشمنا روش های دیگه هم وجود داره شما این کلمه رو سرچ کن تو گوگل Visceral Attack bloodborne

این بازی چه جوریه ارزش خرید داره گفتم شاید محیتای بازی تاریک باشه تو ذوق بزنه مرحله تو روز هم داره یا بیشتر شبه وسختیه بازی رو عصابه؟

بازی فقط نیم ساعت اولش سخته بعدش عادت میکنی :)
من اگه تا حالا بازی رو نخریده بودم nightmare edition رو میخریدم الان مفته توسایتا میدن 350

Last edited by a moderator:
من با اینکه کلیه بازی ها رو تو حالت easy و نرمال بازی می کنم پشیمونم که چرا این بازی رو زودتر نخریدم( همش هم به دلیل این بود که می گفتند بازی سخته). اولش سخته ولی بعد عادت می کنی. تا الان یکی از بهترین بازی های عمرم است.

آیتم choir bell رو چطور پیدا کنم؟

Sent from my H30-U10 using Tapatalk

برای گرفتن آیتم choir bell دو راه وجود داره

راه اول
در منطقه Nightmare of Mensis بعد از اینکه باس Micolash رو زدی به شما یه کلید آهنی به نام Iron Door Key میده . باید بری همون اول جایی که نبرد با باس Micolash رو شروع کردی همون اوایل یه در آهنی میبینی که با این کلید باز میشه . بعد از اینکه وارد اون منطقه شدی باید کمی بگردی تا به یه اتاقی میرسی که دو تا عنکبوت در سمت چپ و یدونه از اون موجودات بدترکیب که Frenzy میکنه در اون ور سمت قرار داره و برای رفتن به اون ور سمت باید از روی یک چوب خیلی باریک که بین این دو هستش بگذری و بری اونور . اونور که رفتی یه chest یا جعبه هستش که توش آیتم Choir Bell رو پیدا میکنی .

راه دوم
از لامپ منطقه Mergo's Loft Middle وقتی از پله ها بالا رفتی و رسیدی به جایی که دو تا از اون شوالیه سیاها رو میبینی قبلش یه آسانسور داره . سوار آسانسور شو ولی در بین راه یه جایی هستش که باید سریع بپری داخلش . بعد از اینکه رفتی اینقدر میری تا با پریدن از یه چاله کم کم میرسی به اتاقی که در بالا گفتم.
برای راه دو یه ویدیو الان تو یوتیوب دیدم واستون اپلود کردم . دانلود کنید و ببینید راهنمایی تون میکنه
Download Bloodborne_-_Choir_Bell_Location_Guide.mp4

البته غیر از این مورد یک Blood Rock هم در این منطقه هست که اگه نگرفتید بگید اونو هم براتون توضیح بدم

عرض ادب
اقا توی +new game دوتا از cord ها رو جمع کردم
در واقع اونی که تو منطقه مخفی بود و بعد از کشتن باس room اونی که لوسفکا میده
قبلا اوایل بازی با اریانا هم صحبت کردم و اوردمش منطقه اودن
بعدها یه سری رفتم پیشش و blood aryana رو هم بهم داد
بعد از کشتن باس room وقتی رفتم پیشش که طبق گفته دوستان بکشمش و cord‌سوم رو بگیرم بهم به جای cord یه جفش کفش اریانا رو داد!
چرا همچین شد؟!؟
پ.ن:میدونم که هنوز یه کورد دیگه رو بعد از کشتن باس nurse میتونم بگیرم و سه تا کامل شه اما گفتم حالا که + دارم بازی میکنم این رو هم الکی از دست ندم مجدد
ممنون میشم ببینم چکار باید کنم
(قبل از کشتن اریانا اول از بازی سیو گرفتم که اگر بهم نداد کورد رو از نو برگردم رو سیو قبلش و کار درست رو انجام بدم)

دوستان منم گرفتم بازی
اما این بازی اصن استاپ نداره؟یکی صدامون بکنه یه کاری پیش بیاد اصن استاپی نیست که بزنم همه جوره بازی در حال اجرا

من تازه اولا هستم هیچ کوئست یا راهنمایی نمیده الان central yahrnam هستم نمیدونم چیکار کنم کجا برم؟؟؟

این بازی چند ساعت گیم پلی داره ؟ و اینکه بیشترش شبه و مناطق تاریکه یا روزم داره
اگر انلاین بازی کنی و برای کشتن باس ها کمک بگیری چیزی حدود 8 تا 10 ساعت اگر تنها بخواهی بازی کنی بسته به مهارتی که داری 20 تا 25 ساعت . سختی بازی هم بطور کلی 8/10 است.اگر تاحالا تجربه همچین سبکی را نداری به نظرم حتما قبلش توی اینترنت چند تا فیلم از گیم پلی بازی ببین چون 80% از کسانی که بازی را شروع می کنند همان ابتدا بیخیال میشن. کل داستان بازی هم از شب شروع میشه تا طلوع افتاب. محیط روز را اواخر بازی می توانی ببینی.

دوستان کسی نمیدونه استاپ بازی چجوریه؟ همه جوره بازی در حال اجرا و اصن استاپ نمیشه

کلافه شدم وقتی میشینم پایه بازی هیچ کاری نمیتونم بکنم چون استاپ نداره(مخصوصا در حال مبارزه که دیگه ....)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or