PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
خب پدر گسکوین هم به درک رفت البته با هانتر اکس زذمش اونم به صورت باز!
و کولتل مولوتوف هم کمک زیادی کرد وقتی گرگ شد!
این بازی هم یه جورایی چک پوپنت قبل از باس داره کافیه کمی قبل از باس از بازی خارج بشید و از سیو خود بکاپ بگیرید بعد اگه از باس شکست خوردید بک آپ رو بر گردونید تا از همون نقطه بیایید و هیچی هم از دست ندادید!

خب پدر گسکوین هم به درک رفت البته با هانتر اکس زذمش اونم به صورت باز!
و کولتل مولوتوف هم کمک زیادی کرد وقتی گرگ شد!
این بازی هم یه جورایی چک پوپنت قبل از باس داره کافیه کمی قبل از باس از بازی خارج بشید و از سیو خود بکاپ بگیرید بعد اگه از باس شکست خوردید بک آپ رو بر گردونید تا از همون نقطه بیایید و هیچی هم از دست ندادید!
اووه :d
شرت کات های بازی انقد خوب طراحی شده که نیازی به این کارا نیست ...

hunter chief emblem رو باید حتما بخرم آخه ۱۰ هزار بلاد اکو پولشه!
لازم میشه اصلا<<؟؟؟
اره خریدش اجباریه ! لول
10 هزارتا چیزی نیست
جلو که بری انقدر بیشتر echo به دست میاری و نیاز داره که 10 هزارتا چیزی نمیشه D:

دوستان من الان با باسی به نام the one reborn طرف هستم
لولم 54
1.آیا لول افزایش بدم و بعد شکستش بدم یا خیر؟؟

2.از Ludwigs holy blade استفاده کنم یا Hunter ax ؟؟؟
قدرت Ludwig : برابر با 170 و قدرت هانتر اکس : برابر با 170
اما احساس میکنم که هانتر اکس قوی تر عمل میکنه در ضربات

3.چطوری the one reborn رو بکشم؟؟

دوستان من الان با باسی به نام the one reborn طرف هستم
لولم 54
1.آیا لول افزایش بدم و بعد شکستش بدم یا خیر؟؟

2.از Ludwigs holy blade استفاده کنم یا Hunter ax ؟؟؟
قدرت Ludwig : برابر با 170 و قدرت هانتر اکس : برابر با 170
اما احساس میکنم که هانتر اکس قوی تر عمل میکنه در ضربات

3.چطوری the one reborn رو بکشم؟؟
Spoiler
این باس اول برو اون جادوگرارو از پله ها برو بالا بزن بعد با axe بزنش بهتره رو اسلحتم fire riper بندازی بهتره میری نزدیکش زیر شکمش بزن زیاد باس سختی نبود لول بسه ولی برا مراحل بالاترش ببر بالا که سختت میشه

این chalice ها تیکه هاشونو باید از تو کجا بدست بیاری
+new game
رو chalice تاثیر نمیذاره یا فرقی نمیکنه?
یه سری چیزاش تو طوله خوده بازی پیدا میشه
بقیه متریالها رو هم باید توی خوده dungeon ها farm کنی.
حالا بستگی داره کلا چی باشه D:

خووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووب ... بالاخره من هم بازی رو پلات کردم. حالا میخوام تجربه خودمو ازین بازی بگو.

اگر پست های بعد ریایز بازی رو همینجا ببینید، میبینید که مثل ... دارم از سختی بازی فریاد میزنم و کلا چندین بار ( مخصوصا سر Father cascoigne ) تا مرز پرتاب کنترلر به ای سی دی پیش رفتم. خوب این سبک کلا سبک مورد علاقه من نیست و انقدر یه سریا از سری SOUL ( که من هیچکدومش رو بازی نکردم ) تعریف کردند و انقدر گرافیک بازی تو تریلر ها قبل ریلیز خوب بود و انقدر اسم میازاکی تاثیرگذار بود که این بازی رو پیش خرید کردم.

خیلی طول کشید تا به بازی عادت کنم و تقریبا کل عید من رو این بازی به گند کشید ، اما نهایتا وقتی دستم اومد که چی به چیه، تازه بازی شروع کرد به لذت بخش شدن. تازه نزدیک Forbidden Woods بود که به خودم اومدم و دیدم دارم خوب بازی میکنم و یهو دیدم گرافیک و محیط بازی چقدر برام جذابه. همینجوری داشتم با خودم و کاراکترم که لول آپ شده بود حال میکردم که طی یه حادثه Save من پاک شد ... :wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash:

یعد چند روز که کلا بی خیال بازی شده بودم و به خودم میگفتم این بازی به دردم نمیخوره ، خر درونم ییهو به پا خواست که آقا اصلا هر جون کندنی شده این بازی رو باید پلات کنم، با خ.ندن گایدش و چک کردن Missable ها رفتم تو شیکمش و بالاخره بعد دو ماه و خورده ای ( میدونم زیاده اما برا کسی که اصلاااااااا تجربه و علاقه ای به این سبک نداره همین که پلات شده یه دنیاس ) رسیدم به Watchdog of the old lord و مجددا ندای غلط خوردم رو سر دادم . سرتون رو درد نیارم اما نهایتا به کشتن Queen و Moon Presence بازی پلات شد اما جاش واقعا هنوز درد میکنه.

این همه صغری و کبری چیدم که بگم ، برا کسایی که مثل من هستن، این بازی تو یک سوم اولش به هیچ وجه تجربه لذت بخشی نمیتونه داشته باشده اما از اون به بعد میفهمن که چقدر روح و جسمشون درگیر شده. گرافیک هنری و بصری که واقعا بی بدیل و بی نهایت زیباست. اما مطمئنم اولین و آخرین بازی این سبک و این سری هست که بازی میکنم.

برای رسیدن به
BLOOD-STARVED BEAST باید از اون هانتر تیر بار چی رد بشم درسته؟؟؟
حالا صرفه به کشتنش هست یا بعدا باهاش دوست بشم؟؟؟
ولی واقعا مزاحمه!
:((

آخرین ویرایش:
خووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووب ... بالاخره من هم بازی رو پلات کردم. حالا میخوام تجربه خودمو ازین بازی بگو.

اگر پست های بعد ریایز بازی رو همینجا ببینید، میبینید که مثل ... دارم از سختی بازی فریاد میزنم و کلا چندین بار ( مخصوصا سر Father cascoigne ) تا مرز پرتاب کنترلر به ای سی دی پیش رفتم. خوب این سبک کلا سبک مورد علاقه من نیست و انقدر یه سریا از سری SOUL ( که من هیچکدومش رو بازی نکردم ) تعریف کردند و انقدر گرافیک بازی تو تریلر ها قبل ریلیز خوب بود و انقدر اسم میازاکی تاثیرگذار بود که این بازی رو پیش خرید کردم.

خیلی طول کشید تا به بازی عادت کنم و تقریبا کل عید من رو این بازی به گند کشید ، اما نهایتا وقتی دستم اومد که چی به چیه، تازه بازی شروع کرد به لذت بخش شدن. تازه نزدیک Forbidden Woods بود که به خودم اومدم و دیدم دارم خوب بازی میکنم و یهو دیدم گرافیک و محیط بازی چقدر برام جذابه. همینجوری داشتم با خودم و کاراکترم که لول آپ شده بود حال میکردم که طی یه حادثه Save من پاک شد ... :wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash:

یعد چند روز که کلا بی خیال بازی شده بودم و به خودم میگفتم این بازی به دردم نمیخوره ، خر درونم ییهو به پا خواست که آقا اصلا هر جون کندنی شده این بازی رو باید پلات کنم، با خ.ندن گایدش و چک کردن Missable ها رفتم تو شیکمش و بالاخره بعد دو ماه و خورده ای ( میدونم زیاده اما برا کسی که اصلاااااااا تجربه و علاقه ای به این سبک نداره همین که پلات شده یه دنیاس ) رسیدم به Watchdog of the old lord و مجددا ندای غلط خوردم رو سر دادم . سرتون رو درد نیارم اما نهایتا به کشتن Queen و Moon Presence بازی پلات شد اما جاش واقعا هنوز درد میکنه.

این همه صغری و کبری چیدم که بگم ، برا کسایی که مثل من هستن، این بازی تو یک سوم اولش به هیچ وجه تجربه لذت بخشی نمیتونه داشته باشده اما از اون به بعد میفهمن که چقدر روح و جسمشون درگیر شده. گرافیک هنری و بصری که واقعا بی بدیل و بی نهایت زیباست. اما مطمئنم اولین و آخرین بازی این سبک و این سری هست که بازی میکنم.
بله اقا محسن اون موقع که من Demon's Souls بازی میکردم تو و علی و صادق و میثم و ... مسخرم میکیردین میگفتین این چرت و پرتا چیه بازی میکنی ... میدیدم این روزارو :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• ali s
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or