PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
بعد از کشتن باس BLOOD-STARVED BEASTباید چیکار کنیم؟! منکه دارم فقط دور خودم میچرخم!!!

گلیچی بود برای ورژن اولیه بازی که میتونستی آیتم ها زیاد کنی.

بعد از کشتن اون یه دشمن های میان که گونی دستشونه اگه بزاری بکشنت میری تو یه زندان اونجا رو که بگردی یه باس دیگه پیدا میکنی .
برای ادامه بازی هم میتونی بری لامپی که توی کلیسا بود همونجایی که یه باس سگی رو کشتی...از هموجا بیای بیرون سمت چپت یه راه هست که میرسی به جنگل همونو ادامه بدی به یه باس دیگه میرسی.

به باس آخر بازی رسیدم اول باید باس را بزنم یا برم آلترها را تموم کنم بعد باس را بزنم؟
lvl 73 با 48 تا insight کافیه واسه زدنش یا بیشتر lvl up کنم؟
سوال آخر اینکه بازی چند تا اندینگ داره و چه جوری میشه همه را باز کنی؟

گلیچی بود برای ورژن اولیه بازی که میتونستی آیتم ها زیاد کنی.

بعد از کشتن اون یه دشمن های میان که گونی دستشونه اگه بزاری بکشنت میری تو یه زندان اونجا رو که بگردی یه باس دیگه پیدا میکنی .
برای ادامه بازی هم میتونی بری لامپی که توی کلیسا بود همونجایی که یه باس سگی رو کشتی...از هموجا بیای بیرون سمت چپت یه راه هست که میرسی به جنگل همونو ادامه بدی به یه باس دیگه میرسی.

ممنون
هر چند یادم نمیاد باس سگ کشته باشم ولی پیداش میکنم :d

اقا بعد از كشتن which of hemwick همون دو تا بي بخاره توي جنگل :دي ! كجا بايد برم ؟ ته سالن كه بسته است كل اون قسمتم همرو كشتم و گشتم جايي پيدا نكردم ! بايد جاي خاصي از مپ برگردم ؟

اقا بعد از كشتن which of hemwick همون دو تا بي بخاره توي جنگل :دي ! كجا بايد برم ؟ ته سالن كه بسته است كل اون قسمتم همرو كشتم و گشتم جايي پيدا نكردم ! بايد جاي خاصي از مپ برگردم ؟
اون optional هست که rune workshop رو باز میکنه
ادامه ماجرا رو باید بری به سمته forbidden Forrest . همون دری که رمز میخواست .

به باس آخر بازی رسیدم اول باید باس را بزنم یا برم آلترها را تموم کنم بعد باس را بزنم؟
lvl 73 با 48 تا insight کافیه واسه زدنش یا بیشتر lvl up کنم؟
سوال آخر اینکه بازی چند تا اندینگ داره و چه جوری میشه همه را باز کنی؟
dungeon ها توی ng+ هم میمونه .
کافیه. 80 باشه دیگه خوبی
insight تاثیرش چیزه دیگست.
3 تا
یه بار قبول میکنی
یه بار رد میکنی
برای پایانه اصلی هم باید 3 تا ایتم cord داشته باشی. یکی از Iso یا ariana میشه گرفت. یکی از توی abondoned workshop و یکی هم mergo دراپ میکنه . اینا رو مصرف میکنی و gerham رو میزنی

آخرین ویرایش:
ارمان دقيق تر توضيح بده كدوم در رمز مي خواست خاطرم نيست ! مرسي
برو لامپی که vicer amelia رو زدی . وقتی تو میدان پایین میای یه راه هست که میخوره میره به cathedral ward یکی دیگه هم هست که سمته راست . اون سمته راستی رو میری . alfred هم اونجاست. از پله ها که همینطوری پایین بری به یه دری میرسی.

برو لامپی که vicer amelia رو زدی . وقتی تو میدان پایین میای یه راه هست که میخوره میره به cathedral ward یکی دیگه هم هست که سمته راست . اون سمته راستی رو میری . alfred هم اونجاست. از پله ها که همینطوری پایین بری به یه دری میرسی.
مرسي پيدا كردم . چه خبره تو اين جنگله !! بازي تازه قشنگ تر شده !!

بچه ها برا اسلحه دست راست kirkhammer خوبه؟ يا با همون saw cleaver ادامه بدم؟ threaded cane هم هست

اسلحه دست چپ چي؟ الان hunter pistol دستمه خوبه؟ repeating pistol هم برام باز شده

براي اون دختره تو dream hunter چي بايد ببرم بزاره خودمو آپديت كنم؟

ممنون ميشم كمك كنيد

بچه ها برا اسلحه دست راست kirkhammer خوبه؟ يا با همون saw cleaver ادامه بدم؟ threaded cane هم هست

اسلحه دست چپ چي؟ الان hunter pistol دستمه خوبه؟ repeating pistol هم برام باز شده

براي اون دختره تو dream hunter چي بايد ببرم بزاره خودمو آپديت كنم؟

ممنون ميشم كمك كنيد
نظر شخصیم اینه که Saw Cleaver خیلی بهتره! هم سریعه و هم Damage خوبی داره. KirkHammer خیلی کنده، Damageـش بالاست ولی به شدت کنده :d برای سلاح گرمت هم Hunter Pistol بالانس خوبی داره، Repeating Pistol با هر شلیک دو تا گلوله مصرف میکنه!
وقتی که یه دونه Insight داشته باشی اون عروسکه زنده میشه و اجازه میده آپگرید کنی!!! Insight رو هم میتونی با کشتن Boss ـهای بازی یا مصرف کردن Madman Knowledge به دست بیاری ;)

- - -ویرایش - - -

اسم باس ها رو نگاه نمیکنم....تو کلیسا یه دختره داره دعا میخونه بعد تبدیل میشه.
اسمش Vicar Ameliaـست ;)

- - -ویرایش - - -

مرسي پيدا كردم . چه خبره تو اين جنگله !! بازي تازه قشنگ تر شده !!
آره، اون جنگل Forbidden Woods یکی از Location ـهای مورد علاقه منه :d هم جک و جونوراش خیلی Blood Echo میدن و هم اینکه خیلی Mysteriousـه :d البته کل بازی Mysteriousـه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or