PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
سلام مجدد

به نظر دوستانی که بازی تموم کردن سلاحهای قدرتی و کند بهتره یا سرعتی ؟ و کلآ کدوم سلاح برای مبارزه با Boss ها مناسب هستش؟

saw cleaver حالت بسته برای باسهای کوچکتر و سریعتر مثل shadow of yharnam و ludwig در حالت full برای باسهای گنده تر و قدرتی اگه ludwig نداشتی axe جایگزینشه.

و کلا saw cleaver حالت بسته اگر یکم سریعتر باشی روی همه باسا جواب میده سلاحه کاملیه.

آخرین ویرایش:
لطفا یکی راهنمایی کنه تو سایت خود بازی برای رفتن به ساختمان Lecture bulding F1 نوشته باید برم درب وررودی Yahar`l Gul بعد اون عنکوبت(Amigdala)با دستش من رو بگیره و بعد دمو میشه من میرم به این منطقه ولی به محظی که من رو میگیره من با یه فشار مثل گوجه:dفففررررررت میترکم درجا میمرم:dالبته من باس بازی رو the one reborn رو کشتم.اگه میشه کمک کنید مرسی.

لطفا یکی راهنمایی کنه تو سایت خود بازی برای رفتن به ساختمان Lecture bulding F1 نوشته باید برم درب وررودی Yahar`l Gul بعد اون عنکوبت(Amigdala)با دستش من رو بگیره و بعد دمو میشه من میرم به این منطقه ولی به محظی که من رو میگیره من با یه فشار مثل گوجه:dفففررررررت میترکم درجا میمرم:dالبته من باس بازی رو the one reborn رو کشتم.اگه میشه کمک کنید مرسی.
باید قبلش یه آیتمی به اسم Tonsil Stone رو پیدا کرده باشین. توی Forbidden Woods، توی روستایی که همون اوایل بهش می رسین (کنار جایی که چهارتا سگ تو قفس هستن) اگه با کسی که تو خونه هست صحبت کنین بهتون میده.

باید قبلش یه آیتمی به اسم Tonsil Stone رو پیدا کرده باشین. توی Forbidden Woods، توی روستایی که همون اوایل بهش می رسین (کنار جایی که چهارتا سگ تو قفس هستن) اگه با کسی که تو خونه هست صحبت کنین بهتون میده.
خیلی جالبه، من الان توی NG+ هستم، بعد از کشتن Vicar Amelia، رفتم سمت چپ Grand Cathedral، همونجایی که با دو تا هانتر مبارزه میکنیم، از یکی از NPCـهای اونجا گرفتم Tonsil Stone رو!!! توی بازی اولم از همون Forbidden Woods گرفته بودم فکر کنم!!!!! بعدش همه NPCـهایی که توی خونه هستن و نمیشه باهاشون Interactـی داشت، همشون میگفتن که برو سمت راست Cathedral و دنبال یه Church بگرد تا Godhead بهت Strength بده !!!!!!!!!!! حتی Gilbert هم همینو میگفت!!!!!! تا حالا به یه همچین چیزی برنخورده بودم... کسی میدونه جریانش چیه؟؟؟؟
من همه جا رو زیر و رو کردم و اون Churchـی که اینا میگفتن با اون مشخصات ویا حتی Godheadـی پیدا نکردم :| WTF!!!!!!!!!

خیلی جالبه، من الان توی NG+ هستم، بعد از کشتن Vicar Amelia، رفتم سمت چپ Grand Cathedral، همونجایی که با دو تا هانتر مبارزه میکنیم، از یکی از NPCـهای اونجا گرفتم Tonsil Stone رو!!! توی بازی اولم از همون Forbidden Woods گرفته بودم فکر کنم!!!!! بعدش همه NPCـهایی که توی خونه هستن و نمیشه باهاشون Interactـی داشت، همشون میگفتن که برو سمت راست Cathedral و دنبال یه Church بگرد تا Godhead بهت Strength بده !!!!!!!!!!! حتی Gilbert هم همینو میگفت!!!!!! تا حالا به یه همچین چیزی برنخورده بودم... کسی میدونه جریانش چیه؟؟؟؟
من همه جا رو زیر و رو کردم و اون Churchـی که اینا میگفتن با اون مشخصات ویا حتی Godheadـی پیدا نکردم :| WTF!!!!!!!!!
من ی جا شنیدم که بعد از کشتن Vicar Amelia، با اولین NPC جدید توی خونه ها که حرف بزنی بهت میده. البته برای چند نفر اینجوری نشده بود، ولی ظاهرا یه سری کارای خاص که کامل بشه، خود بازی سنگو بهت می رسونه. اون Church که می گفتن هم اکثرا میگن منظور همون Lecture Building یا اون محوطه اطرافش بوده. Godhead هم به Amygdala نسبت داده شده :d انگار ملت داشتن به ما می گفتن که بریم Nightmare Frontier.

دوستان من اینسایتامو مصرف کردم و این شاپه بسته شده دوباره میاد؟؟؟؟؟
من فایر پیپر میخوااام
+ng خدایی سخت شده ولی باساشو میشه زد حرکت جدید میزنن
frozenفک کنم هم لول باشیم اگه خواستی میریم کو آپ

من فایر پیپر میخوااام
insight رو با مصرف کردن madman knowledge و وارد شدن به Boss ها و کشتن باسها به دست میاری. به حدش که برسه دوباره shop میاد.

من ی جا شنیدم که بعد از کشتن Vicar Amelia، با اولین NPC جدید توی خونه ها که حرف بزنی بهت میده. البته برای چند نفر اینجوری نشده بود، ولی ظاهرا یه سری کارای خاص که کامل بشه، خود بازی سنگو بهت می رسونه. اون Church که می گفتن هم اکثرا میگن منظور همون Lecture Building یا اون محوطه اطرافش بوده. Godhead هم به Amygdala نسبت داده شده :d انگار ملت داشتن به ما می گفتن که بریم Nightmare Frontier.
یعنی این بازی FULL OF MYSTERYـه هااااااااااااااااااااااااااااااااا :d کلاً بعد از کشتن هر Boss یه دور کل شهر رو باید چرخید :d

من فایر پیپر میخوااام
آره میادش. اگه Mad Man's Knowledge داری 10 تا مصرف کن، OK میشه ;) کلاً اون Messenger Shop در صورتی که 10 تا Insight داشته باشی باز میشه :d
دقیقاً NG+ سخت شده :| من سر همین Vicar Amelia راحت 9 تا خون مصرف کردم تا زدمش :d مجبور شدم دو تا هم Numbing Myst بندازم سمتش که Regenerate نکنه :d
OK، اگه جایی به مشکل برخوردم بهت میگم که Co-Op بریم :d تو الان lvl چندی؟

بچه ها یه مطلب خیلی جالب. یه دری هست توی بازی که هیچوقت باز نمیشه. جاش هم طوریه که خیلی راحت فراموش میشه. از توی Cathedral Ward وقتی که میریم سمت اون دری که کلیدش رو باید از Hunters' Dream میخریدیم، بجای وارد شدن به اون در، از پله ها که میایم پایین، و میریم سمت چپ، همونجایی که برای اولین دوربین رو میگیریم و یکی از اون غول ها هستش که بجای تبر، دستش از این زنجیرهاست که سرش یه توپه، دقیقاً اونجا یه راهپله باریک هست که وارد یه دخمه میشیم که پر از گلدونه و پشتش یه صندوقچه هست با یه در که همیشه بسته ـست ولی میشه باهاش Interact کرد :d اتفاقاً میخواستم بیام همینجا بپرسم که کسی تونسته اون در رو باز کنه یا نه...؟ اون در باز نمیشه ولی میدونید به کجا ختم میشه!!!؟؟؟ درست به جایی میرسه که با Cleric Beast روی Great Bridge مبارزه کردیم، در واقع اولین Optional Boss بازی. انتهای همون Great Bridge هم یه در بودش که بسته بود (البته از اینور اصلاً نمیشه باهاش Interact کرد :d ) این دو تا در به هم میرسن :d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or