PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
سلام .
رسیدم به Amygdalas chamber و باسشو که انتخابی بود کشتم ولی نمیتونم باس اصلی بازی تو این قسمت رو پیدا کنم . هر چی میگردم پیدا نمیکنم . help .

من خبر نداشتم Insight بیشتر باعث میشه درجه سختی بازی تغییراتی بکنه! :دی همین طوری دارم با 20 و خورده ای Insight برای خودم میچرخم! :| راهی نداره که یه گوشه و کناری ذخیره ـش کنیم و بعداً بریم سراغش؟! :-"

من خبر نداشتم Insight بیشتر باعث میشه درجه سختی بازی تغییراتی بکنه! :دی همین طوری دارم با 20 و خورده ای Insight برای خودم میچرخم! :| راهی نداره که یه گوشه و کناری ذخیره ـش کنیم و بعداً بریم سراغش؟! :-"
نه :d
نهایت باید خرجش کنی دیگه که بیاد زیر 10 که در اونصورتم مسنجر شاپ مربوطه بسته میشه ...

دایناسور جان این رو هم بخون :d بَدَک نیست ;)
Insight

- - -ویرایش - - -

نه :d
نهایت باید خرجش کنی دیگه که بیاد زیر 10 که در اونصورتم مسنجر شاپ مربوطه بسته میشه ...
بهترین راهش اینه که بین 10 تا 14 نگهش داری :d که نه Messenger Shop بسته بشه و نه بازی سخت بشه :d البته زیاد سخت نمیشه!!! دو 3 تا بیشتر از دشمن ها روشون تاثیر نداره...
بیشتر روی راهب های Cathedral تاثیر میذاره :|

خیلی سخته...داره اشکم در میاد. تا جایی که روی پل دوتا werewolf هستن رفتم منو کشتن حالا برگشتم اول بازی.
چجوری میشه لباسا رو عوض کرد؟ تو فاضلاب بهم یه ست از همه چی داد اما use نمیشن.
و چجوری میشه برای موتولو کوکتل یه شورتکات بزاریم؟ مثل heal

دوستان من اون باس که اول یه زنس بعد تبدیل میشه سفیدرو کشتم
الان کجا برم؟
باید بری سمت همون دری که ازت Password میخواد. اگه تا حالا بهش برنخوردی مسیرش اینه:
از همون Grand Cathedral بیا پایین تا برسی به همون میدونی که توش دو تا از اون غول تبر به دست ها هستش :d برو سمت راست، که یه Brain Sucker هست. برو سمت چپ که آلفرد رو میبینی، از پله ها برو پایین و... ;)

خیلی سخته...داره اشکم در میاد. تا جایی که روی پل دوتا werewolf هستن رفتم منو کشتن حالا برگشتم اول بازی.
چجوری میشه لباسا رو عوض کرد؟ تو فاضلاب بهم یه ست از همه چی داد اما use نمیشن.
و چجوری میشه برای موتولو کوکتل یه شورتکات بزاریم؟ مثل heal
برای عوض کردن لباس باید توی همون منوی اول بازی بری روی هر بخشی که میخوای عوضش کنی و از اونجا لباست رو انتخاب کنی. اصلاً نباید بری توی Inventoryـت. برای Hot Key هم دوباره برو توی منوی اولیه، برو آخرین قسمت که 6 تا مربع هستش، روی هر کدومش که میخوای هر آیتمی رو که میخوای بذارش...

نگهشون دار تا 40 تا برسون بعد یک سر برو کتدرال وارد

دوستان من رسیدم old yarahnam بعدش اونجا که یه یارو با تیربار از بالای برج میزنه!همه اون قسمتا رو رفتم رسیدم به یه باس به یه اسمی شبیه Blood Beast .این اصلا نزدیکش نمیشه رفت که !بعدم که مردم هرچی رفته بودم هیچ شد و کلی اومدم عقب تر!:|یدونه lamp نزدیک این باس نیست؟

دوستان من رسیدم old yarahnam بعدش اونجا که یه یارو با تیربار از بالای برج میزنه!همه اون قسمتا رو رفتم رسیدم به یه باس به یه اسمی شبیه Blood Beast .این اصلا نزدیکش نمیشه رفت که !بعدم که مردم هرچی رفته بودم هیچ شد و کلی اومدم عقب تر!:|یدونه lamp نزدیک این باس نیست؟
Blood Starved BEast
سخت نیست زدنش اگر Anti داشته باشی . به علاوه اینکه Fire در واقع weakness اش هست .
بپر پشتش ! اون اسلحه flamesprayer هم خیلی جواب میده ... !
combo هاش یه کم طولانیه اما اگر دقت کنی dodge دادن زیاد سخت نیست. تنها بدیش همون سمش هست که یکم اذیت میکنه ! زیاد حول نشو به خاطره اون قضیه.
نه lamp یادم نمیاد داشته باشه .

عاقایون این چلیسا خیلی باساش مسخرس چرا با 1 ضربه میمیرن؟؟؟؟
سخترم میشه؟؟؟
کدوم chalice هستی ؟
اره همینطوری بری پایین سختر میشه
میرسه یه قسمتهایی Defiled که اصلا نگو و نپرس
Bloodletting میاد بدون anti-clockwise یه ضربه بزنه میمیری D:

تو راهی که به سمت اون باس میری، یه جا یک گرگینه یه درو میشکنه حمله می کنه. از همون در برو تو، برو بالا تا یه میون بر باز بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or