PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
ولی بنظرم burial blade خیلی چیز مزخرفیه :d
اتفاقا سره Bloodletting beast خیلی مفید بود برای من D: لول

دوستان بعد از اینکه باس سفیده قبلش زن هست بعدش تبدیل هیولا میشه بعدش باید کجا رفت
هم همونکه Rocco گفت به علاوه اینکه الان میتونی Forbidden forrest هم بری .

من کل بازی رو با Hunter Axe رفتم
باید لمش دستتون بیاد ، روی چند تا باس ممکنه باهاش مشکل بخورید منتها اگر Timing اش دستتون بیاد راحت اون ها هم می تونید بزنید
کلا همین یک سلاح برای کل بازی کفایت می کنه در صورتی که دقیقا زمان بندیش دستتون باشه

من که تمام باس ها و تقریبا کل بازی رو با Cleaver Saw رفتم. Blade of Mercy رو هم امتحان کردم و ۷ مرتبه هم آپگریدش کردم ولی Cleaver Saw به نظرم یه چیز دیگه بود.
Axe رو هم همون بهتر که تستش نکردم. کلا رابطه خوبی با سلاح های کند ندارم.

کلا هر اسلحه بازی رو بگیری یه نقصی داره :d blade of mercy که رنج بسیار کمی داره و اتکهاش به صورت فردی قدرتشون واقعا پایینه ولی خوب سرعت بالایی داره و stamina کمی مصرف میکنه . به شخصه نمیدونم باس های با aoe اتک و جون زیاد رو ملت چطوری با این زدن
ludwig holy blade که الان هم استفاده میکنمش دمیج وحشتناکی داره و کلا اسلحه باس کش هست و تو اکثر باس ها هم ضربات charged اش باس رو به حالت stagger میبره ولی به شدت کنده و نکته بدبخت تر کننده اش اینه که stamina رو میخوره واقعا با هر ضربه نتیجش این میشه که یه اتک قوی که به باس میدین تا 1 2 ثانیه حتی dodge هم نمیتونید بزنید و نتیجش میشه یه اتک خفن که به صورت کاملا بی دفاع از باس نوش جان میکنید
هنوز کار نکردم باهاش ولی به نظرم اورال اسلحه burial blade از همه بهتر باشه فقط و فقطم به یک دلیل : رنج ضرباتش خیلی بالاست و میتونید تو یه فاصله خوب از باس دخلشو بیارین

اتفاقا سره Bloodletting beast خیلی مفید بود برای من D: لول

هم همونکه Rocco گفت به علاوه اینکه الان میتونی Forbidden forrest هم بری .

من خودم بازی رو با axe شرع کردم و وقتی ludwigs باز شد کلا دیگه با همین بازی رو تموم کردم و تا اخر هم upgrade کردم شاید بخاطر اینه که عادت کردم ضربات وحشتناک بالایی بزنم و راحت باسو stagger کنم اخه همیشم cannon داشتم ولی وقتی burial blade رو بازی کرم بجوری بود ضربات خواصی داشت اما بدون شک تو میزان damage هیچکدوم از ludwigs بالاتر نیستن.

بالاخره گرفتمش! :bighug:

07325361199048330489.jpg

:دی

بعد از بیشتر از 50 ساعت بازی کردن... واقعا عالی بود. از تک تک لحظاتش لذت بردم :دی

کلا همه رو امتحان کن .
کلاً فکر میکنم بازی طوری طراحی شده که هر سلاحی یه نقصی داشته باشه و Perfect نباشه :| همینطور یه جوریه که مجبور بشی تقریباً برای هر Boss خاصی مجبور بشی سلاح های مختلفی رو استفاده کنی.

سلام celestial emissarry و ebrietas کجان دقیقا؟؟؟؟
فقط همین دوتا مونده ونمیتونم پیداشون کنم
از توی Cathedral Ward برو سمت راست و از آسانسور استفاده کن و برو بالا. میرسی به یه برج که اگه بری بالاترین طبقه ـش، میتونی وارد Upper Cathedral بشی! هر دوی این Bossـها توی همینجا هستن ;)

اینجا هست که کامل تاریکه و یه 8 پا اونجاس که چشم داره فقط اونجا چیزه دیگه ای هست؟؟؟
3تا کورد رو گرفتم برم واسه گرمن؟؟/
نه، اونجا هیچ چیز دیگه ای نیست. اونم هشت پا نیست، مغزه ;-) البته اگه contact gestur رو داشته باشی و ازش جلوی اون مغزه استفاده کنی بهت Moon Rune میده که Blood Echo بیشتری بهت میده وقتی Equip باشه.
اگه کار دیگه ای ندار و دوست داری بازی رو تموم کنی، آره برو سراغش... چرا که نه :d

کلاً فکر میکنم بازی طوری طراحی شده که هر سلاحی یه نقصی داشته باشه و Perfect نباشه :| همینطور یه جوریه که مجبور بشی تقریباً برای هر Boss خاصی مجبور بشی سلاح های مختلفی رو استفاده کنی.
;)
اره دقیقا !
مثلا برای Logarius آون سلاحه که شارح الکتریکی میشه برای من خیلی حواب داد .
یا زنجیری و burial blade هم چندتا جواب داد . مخصوصا bloodletting beast !

سلام celestial emissarry و ebrietas کجان دقیقا؟؟؟؟
فقط همین دوتا مونده ونمیتونم پیداشون کنم
البته یادت باشه باید کلید درش رو از توی Unseen village پیدا کنی
اگر حواست نباشه نمیتونی کلید رو بگیری.
از اون قسمتی که Amg داره لیزر میزنه قبل از پله ها سمته راست یه قسمت شکستگی هست که باید بری پایین و ...

من خودم بازی رو با axe شرع کردم و وقتی ludwigs باز شد کلا دیگه با همین بازی رو تموم کردم و تا اخر هم upgrade کردم شاید بخاطر اینه که عادت کردم ضربات وحشتناک بالایی بزنم و راحت باسو stagger کنم اخه همیشم cannon داشتم ولی وقتی burial blade رو بازی کرم بجوری بود ضربات خواصی داشت اما بدون شک تو میزان damage هیچکدوم از ludwigs بالاتر نیستن.
Burial blade رنجش به نسبت بقیه بالاست . Blade OF Mercy هم سرعتش بالاست. مثلا سره یه باسهایی مثل Bloodletting که به نظرم سرعتی بودن نیازه اینا خوب جواب میدن
Blade ofmercy به نظرم arcane damage خیلی خوبی هم داره ...
دقیقا ludwig اون r2 که نگه میداری damage اش فضایی وقتی max upgrade باشه D:

Saw Cleaver دقیقا هیچ نقصی نداره :دی من تو +NG کل بازی رو با Saw Cleaver رفتم :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or