PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
وای این Bloodletting Beast توی لایه دوم Ihyll واقعا مسخره ست! Hitbox هاش واقعا داغونن. از چند متری وقتی دستاشو روی زمین میزنه بهت میخوره! باید بشینم کلی لول آپ کنم برای این باس مسخره.
Burial Blade خیلی براش جواب میده
یه تیپ دیگه هم هست ظاهرا از Lock Cam استفاده کنی میگن اصلا بیشتر از موقعی سخت میشه که lock نداشته باشی
فرق نداره ! واقعا ضربه هاش نابود میکنه ادم رو. اصلا نباید اشتباه کنی توش D: فوق ادم به 50 هم برسونه Vit رو فک کنم نهایتا 2-3 ضربه بازم نابود کنه ادم رو !!

آقا یه سوال فنی
احیانا توی دانجنهای لول بالا یکم به شکر خوردن نمیفتین؟من بیچاره شدم سر این دانجن ها واقعا
اره
Defiled ها هم خیلی سختن. کلا پایان رسوندن dungeon ها به نظرم خیلی از بازیه اصلی سختره ×_×

اقا یه سوال
این محیطای بازی خیلی پیچ در پیچه؟ مثلا اینجوریه که همش راه و گم کنی و چند ساعت فقط بگردی که باید چکار کنی؟
اگر اروم با دقت بری محاله گم بشی . یکی از چزیهای توپه این سری این هست که انقدر خوب طراحی میکنن که واقعا نیازی به نقشه نداره.

داداش من اون باسو کشتم

الان کلیدو خریدم و رفتم به Cathedralـ اینجا سمت راستم یه در باز شد از اونجا از اسانسور رفتم بالا تا اونجا که اونا رو ویلچر نشستن اتش پخش میکنند بعد پشتشوون یه راهرو هست که دورو ورش پر از کوزست تهشم یه در قفله
الان باید چیکار کنم
اونجا حالا نباید بری. اون در فعلاً قفل میمونه. بعداً خودش باز میشه. بجای اینکه از اون آسانسور بری بالا، باید بری همونجایی که در رو باز کردی. اونجا مسیرت تقریباً مستقیمه و هدایتت میکنه به یه سری پله های عریض و طولانی. باید بری بالای پله ها و برسی به Grand Cathedral، داخلش که بشی میرسی به Vicar Amelia، که Boss اصلیه و باید بزنیش ;)

- - -ویرایش - - -

بچه هایی که تموم کردید، میگم نظرتون چیه یه ذره راجع به داستان و Ending ـهای بازی صحبت کنیم...؟

دوستان لول 152 ام. اما دیگه لول آپ کردن هیچ تاثیری نداره رو اسکیل و قدرت. یعنی اصن تغییر رو که با آبی رنگ نشون میده صفر هست. حتی استامینا هم دیگه روی physical def تاثیری نداره. چه کنم؟ طی بازی فقط 4 تای اولو زیاد کردم.

دوستان لول 152 ام. اما دیگه لول آپ کردن هیچ تاثیری نداره رو اسکیل و قدرت. یعنی اصن تغییر رو که با آبی رنگ نشون میده صفر هست. حتی استامینا هم دیگه روی physical def تاثیری نداره. چه کنم؟ طی بازی فقط 4 تای اولو زیاد کردم.
خب برو Arcane و Bloodthing اینارو زیاد کن. Arcane روی قدرت های جادویی شمشیرهات تاثیر خیلی خوبی داره، Bloodthing روی قدرت اسلحه هات!

اونجا حالا نباید بری. اون در فعلاً قفل میمونه. بعداً خودش باز میشه. بجای اینکه از اون آسانسور بری بالا، باید بری همونجایی که در رو باز کردی. اونجا مسیرت تقریباً مستقیمه و هدایتت میکنه به یه سری پله های عریض و طولانی. باید بری بالای پله ها و برسی به Grand Cathedral، داخلش که بشی میرسی به Vicar Amelia، که Boss اصلیه و باید بزنیش ;)

- - -ویرایش - - -

بچه هایی که تموم کردید، میگم نظرتون چیه یه ذره راجع به داستان و Ending ـهای بازی صحبت کنیم...؟

اینجارو مستقیم رفتم یکی کشتتم افتادم تو زندان اینجا یه باس الکتریسیته هست:-$الان اینو باید بزنم؟

اینجارو مستقیم رفتم یکی کشتتم افتادم تو زندان اینجا یه باس الکتریسیته هست:-$الان اینو باید بزنم؟
:)) اونا که گرفتنت و گونی دستشونه Kidnapper هستن. خیلی هم ضربه هاشون قدرتمنده! ولی خوبیش اینه که خیلی کندن ;) نه مجبور نیستی اون Boss رو بزنیش. همونجا توی اون زندانه اگه بری طبقه بالای بالا، سریعاً میتونی برسی به یکی از همون لامپ ها و فرار کنی از اونجا.
طبقه پایین همون سلولی هم که توش بیدار میشی یه NPC هستش که اگه با لباس کشیش ها بری باهاش صحبت کنی میتونی بفرستیش به کلینیک ایوسفکا و به Cathedral Ward. اونم برای خودش داستانی داره :d

- - -ویرایش - - -

بچه ها یه چیز خیلی جالب در مورد داستان کشف کردم :> البته بچه های Observation Deck فهمیدن :d داشتم در مورد داستانش میخوندم که یکی از بچه های اونجا تئوری جالبی داد بود:
در واقع همون ابتدای بازی از ما میخواد که بریم دنبال PaleBlood باشیم دیگه درسته؟ اگه توی Hunter's Dream اون عروسکه رو بکشیم، خونش سفیده. میگم نکنه خود این عروسکه Pale Blood عستش! Pale به معنی کم رنگ و رنگ پریده هستش، Blood هم که خونه دیگه :d البته یه عده معتقدن که عروسکه یه Great One هستش، ولی با این تئوری بیشتر بهش میخوره که Pale Blood باشه :d

arrowu.gif
arrowu.gif
arrowu.gif

آقا الان دیدم که Nevan (مرتضی) توی یکی از پُست هاش به همین موضوع اشاره کرده بود
yahoo_4.gif
شرمنده!

آخرین ویرایش:
:)) اونا که گرفتنت و گونی دستشونه Kidnapper هستن. خیلی هم ضربه هاشون قدرتمنده! ولی خوبیش اینه که خیلی کندن ;) نه مجبور نیستی اون Boss رو بزنیش. همونجا توی اون زندانه اگه بری طبقه بالای بالا، سریعاً میتونی برسی به یکی از همون لامپ ها و فرار کنی از اونجا.
طبقه پایین همون سلولی هم که توش بیدار میشی یه NPC هستش که اگه با لباس کشیش ها بری باهاش صحبت کنی میتونی بفرستیش به کلینیک ایوسفکا و به Cathedral Ward. اونم برای خودش داستانی داره :d

- - -ویرایش - - -

بچه ها یه چیز خیلی جالب در مورد داستان کشف کردم :> البته بچه های Observation Deck فهمیدن :d داشتم در مورد داستانش میخوندم که یکی از بچه های اونجا تئوری جالبی داد بود:
در واقع همون ابتدای بازی از ما میخواد که بریم دنبال PaleBlood باشیم دیگه درسته؟ اگه توی Hunter's Dream اون عروسکه رو بکشیم، خونش سفیده. میگم نکنه خود این عروسکه Pale Blood عستش! Pale به معنی کم رنگ و رنگ پریده هستش، Blood هم که خونه دیگه :d البته یه عده معتقدن که عروسکه یه Great One هستش، ولی با این تئوری بیشتر بهش میخوره که Pale Blood باشه :d
Make Sense میکنه اگر خدا باشه . چون بدون داشتن insight در واقع نمیبینیمش ! مثل Amygadala ها که نیاز به insight برای دیدن دارن The Doll هم همینطوری هست.
یه مورد دیگه هم این هست که این doll یه حالت مادر گونه داره . انگاری کسی رو serve میکنه که نهایتا باردار نسل بعدی بشه ! مثل پایانه اخری و اصلی بازی که تروفی Child Hood Beginning هم میده ! طبیعتا اگر اینطوری باشه میتونیم به فرض بگیرم The Doll یه یه grate one هست یا حداقل ساخته great one ها هست !
یه قسمتی از توی بازی اشاره داره “every Great One loses its child, and then yearns for a surrogate.”
اصلا نمیمره
Pale Blood هم که داره
قابلیت کنترل و دریافت Echo ها و اپگرید کرده ما هم داره !
این 3 تا اخر احتمالا نشونه این هست که یا سمبله خدا هست یا یه great one قدرتمند.

هر شمشمیری تو بازی پیدا می کنم هیچ کدوم به hunter axe نمی رسه ! من اینجوری فکر می کنم یا واقعا اینجوریه ؟ :دی اصلا دمیچ نمی دن هیچ کدوم دیگه !! saw رو هم که یه سری تعریف می کردن هر چی اپگرید می کنم باز به دمیج hunter axe نمی رسه ! حالا این ludwig می گن خیلی عالیه اونو باید ببینم چیه .

وای این Bloodletting Beast توی لایه دوم Ihyll واقعا مسخره ست! Hitbox هاش واقعا داغونن. از چند متری وقتی دستاشو روی زمین میزنه بهت میخوره! باید بشینم کلی لول آپ کنم برای این باس مسخره.
آقا ما این Bloodletting رو First Try زدیم، همه ازش می نالیدن من دفعه اول که رفتم گفتم می رم فقط ببینم الگوی حرکاتش چه طوریه که تونستم بزنمش ...
کلا خیلی میشه راحت رفت پشتش، زیاد ازش فاصله نگیر، اتفاقی نمی فته اگه فاصله بگیری ولی فرصتی نمی ده که بتونی نزدیک شی و بزنیش، سعی کن از شروع فاز دومش نزدیکش باشی ممکنه یکی دو ضربه بخوری ولی خوب داج بدی می تونی و سری بزنیش می تونی Regain کنی ...
لول آپ جواب نیست، ولی اگه Rune های HP رو داری (Clockwise Metamorphosis) استفاده کن کلا این چالیس ها تنها چیزی که بدردت بخوره همین Rune هاست، چه عذابی بود Defiled توسط هر موجودی می تونستی one-shot بشی ...

بچه ها یه چیز خیلی جالب در مورد داستان کشف کردم
yahoo_15.gif
البته بچه های Observation Deck فهمیدن
yahoo_4.gif
داشتم در مورد داستانش میخوندم که یکی از بچه های اونجا تئوری جالبی داد بود
راجع به این جریان ما توی تاپیک داستان یه بحثی داشتیم اتفاقا ...

آخرین ویرایش:
آقا ما این Bloodletting رو First Try زدیم، همه ازش می نالیدن من دفعه اول که رفتم گفتم می رم فقط ببینم الگوی حرکاتش چه طوریه که تونستم بزنمش ...
کلا خیلی میشه راحت رفت پشتش، زیاد ازش فاصله نگیر، اتفاقی نمی فته اگه فاصله بگیری ولی فرصتی نمی ده که بتونی نزدیک شی و بزنیش، سعی کن از شروع فاز دومش نزدیکش باشی ممکنه یکی دو ضربه بخوری ولی خوب داج بدی می تونی و سری بزنیش می تونی Regain کنی ...
لول آپ جواب نیست، ولی اگه Rune های HP رو داری (Clockwise Metamorphosis) استفاده کن کلا این چالیس ها تنها چیزی که بدردت بخوره همین Rune هاست، چه عذابی بود Defiled توسط هر موجودی می تونستی one-shot بشی ...

کشتمش همین چند ساعت پیش...

یکم شانس آوردم چون تونستم یه گوشه گیرش بندازم و وقتی داشت وارد فاز دوم میشد انقدر بزنمش که بمیره. :دی اما خب کلا کشتنش خیلی بستگی به شانس داره. دوربین و Hitbox هاش واقعا بد هستن.

راجع به این جریان ما توی تاپیک داستان یه بحثی داشتیم اتفاقا ...
آره دیدم، اتفاقاً پُستم رو همونجا هم ویرایش کردم :d کلاً مُخم سوت کشیده سر داستانش. یعنی از وقتی که تمومش کردم یه کله دارم تئوری ها و نظریه های مختلف رو تو نِت میخونم. دارم این Lore ـه Fextralife رو میخونم، هنوزم گیجم :d

هر شمشمیری تو بازی پیدا می کنم هیچ کدوم به hunter axe نمی رسه ! من اینجوری فکر می کنم یا واقعا اینجوریه ؟ :دی اصلا دمیچ نمی دن هیچ کدوم دیگه !! saw رو هم که یه سری تعریف می کردن هر چی اپگرید می کنم باز به دمیج hunter axe نمی رسه ! حالا این ludwig می گن خیلی عالیه اونو باید ببینم چیه .
Axe یکی از بهترینهاست. چون damage اش خیلی بالاست ادم بهش عادت میکه توی طوله بازی ولی واقعا بعضی قسمتها به خاطره سنگینیش و کند بودنش درست حسابی جواب نمیده . به نظرم هم ludwig رو امتحان کن و هم Blade OF Mercy . این 3 تا کلا بالانسه خوبی دارن . خیلی جاها سرعت ضربه زدن ( مخصوصا سره بعضی از باسها ) مهمتره .
اکثریت سلاحهاش جوابگو هستن توی قسمتهای مختلف.
Burial blade مثلا چند جای بازی واقعا کارامد هست ( البته تا اخره بازی نمیگیریش )
یا مثلا اون که حالت رنجیر مانند داره یا Tor که میشه شارجش کرد. کلا همه رو امتحان کن .

من کل بازی رو با Hunter Axe رفتم
باید لمش دستتون بیاد ، روی چند تا باس ممکنه باهاش مشکل بخورید منتها اگر Timing اش دستتون بیاد راحت اون ها هم می تونید بزنید
کلا همین یک سلاح برای کل بازی کفایت می کنه در صورتی که دقیقا زمان بندیش دستتون باشه

Axe یکی از بهترینهاست. چون damage اش خیلی بالاست ادم بهش عادت میکه توی طوله بازی ولی واقعا بعضی قسمتها به خاطره سنگینیش و کند بودنش درست حسابی جواب نمیده . به نظرم هم ludwig رو امتحان کن و هم Blade OF Mercy . این 3 تا کلا بالانسه خوبی دارن . خیلی جاها سرعت ضربه زدن ( مخصوصا سره بعضی از باسها ) مهمتره .
اکثریت سلاحهاش جوابگو هستن توی قسمتهای مختلف.
Burial blade مثلا چند جای بازی واقعا کارامد هست ( البته تا اخره بازی نمیگیریش )
یا مثلا اون که حالت رنجیر مانند داره یا Tor که میشه شارجش کرد. کلا همه رو امتحان کن .

ولی بنظرم burial blade خیلی چیز مزخرفیه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or